folkart, orion,

Her kadın güzeldir projesi Yayla ve Kışla ile devam etti

‘Her Kadın Güzeldir Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban öncülüğünde başlatılan projenin bu haftaki durağı Yayla ve Kışla Mahallesi oldu.

  • | Son Kale İzmir

Sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdüren Yunusemre Belediyesi, çalışmalarıyla takdir topluyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban tarafından başlatılan ve ilçede yaşayan kadınların 
önemli bir ihtiyacını gideren ‘Her Kadın Güzeldir Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlardan yoğun ilgi gören projenin bu haftaki durağı Yayla ve Kışla Mahallesi oldu. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban, Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şaver Yüksel, Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi Koordinatörü Burçin Umut Doğru, belediye personeli, gönüllüler, kursiyerler ve bölgede yaşayan kadınlar katıldı. Kuaförlük hizmetine ulaşmakta güçlük çeken kadınlar için gerçekleştirilen proje kapsamında her hafta ilçenin belirli mahallelerinde kuaförlük hizmeti verilmeye devam edecek. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz