ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,3047
    Dolar
  • Euro
    50,7392
    Euro
  • Altın
    6.725,170
    Altın
  • Bist-100
    12.833,00
    Bist-100
  • ADANA
    3/8°
    ADANA
  • ANKARA
    -4/1°
    ANKARA
  • ANTALYA
    5/11°
    ANTALYA
  • BURSA
    2/10°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/10°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    6/13°
    IZMIR
  • KONYA
    -2/4°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Hemşire 5 günlükken şiddet uyguladı, engelli kaldı: Görüntüler ortaya çıktı!
Hemşire 5 günlükken şiddet uyguladı, engelli kaldı: Görüntüler ortaya çıktı!
MSB'den sınır hattında Türk bayrağının indirilmesi hakkında açıklama!
MSB'den sınır hattında Türk bayrağının indirilmesi hakkında açıklama!
Motorine zam geliyor
Motorine zam geliyor
Adl kontrolle serbest bırakılan Bilal Hancı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı!
Adl kontrolle serbest bırakılan Bilal Hancı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı!
yunusemre, semih balaban, cumhuriyet,
21 Ocak 2026 Çarşamba - 11:09

IF Wedding Fashion İzmir’de 2027 tasarımları podyuma çıktı

IF Wedding Fashion İzmir – 19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın ilk günü beklendiği gibi renkli ve hareketli geçti. Fuar, üç gün boyunca, ticari görüşmelerin yanı sıra gelecek yılın tasarımlarının sergilendiği defilelere de ev sahipliği yapacak

IF Wedding Fashion İzmir’de 2027 tasarımları podyuma çıktı

19’uncu kez kapılarını açan Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir, Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Fuarın ilk gününde gerçekleştirilen 5 defilede, 2027 sezonunun gelinlik, abiye ve özel tasarım kıyafet trendleri podyuma taşındı. Gün boyu süren defileler, yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi. Fuarın açılış defilesini, Özbekistan’dan dünya modasına açılan Shadozi markası gerçekleştirdi. Duman Ajans Serkan ve Gökhan Duman koreografisiyle düzenlenen, 30 parçadan oluşan gelinlik koleksiyonunun sergilendiği defilede, dünyanın birçok farklı noktasından modeller aynı podyumda buluştu. Uluslararası yapısıyla dikkat çeken defile, IF Wedding Fashion İzmir’in küresel moda vizyonunu yansıttı.


 
Ünlü modeller podyumdaydı
Günün ikinci seansında, Maxra Govana markasının gelinlik ve abiye tasarımları podyuma taşındı. Defilede Miss Universe Türkiye 2025 unvanını taşıyan Ceren Arslan, Özge Ulusoy, Ivana Sert, Hande Deniz Uluğ da yer aldı. Duman Ajans koreografisiyle hazırlanan defilenin ardından konuşan Miss Universe’in ardından Türkiye’de ilk kez podyumda olduğunu belirten Arslan, böylesine büyük ve prestijli bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başladığı günden bu yana IF Wedding Fashion İzmir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Ulusoy, bu fuarın kendisi ve model arkadaşları için her yıl eski dostlarla buluşma noktası olduğunu vurguladı.
Defilenin sunuculuğunu da yapan Ivana Sert, IF Wedding Fashion İzmir’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, mankenlik ve sunuculuğu severek yaptığını, bu enerjinin sahneye de yansıdığını söyledi. Sert, eşinin İzmirli olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz ben İzmir geliniyim. İzmir benim için çok başka bir yerde” dedi.
 
Güzide Duran büyük alkış aldı
Ümit Collection’ın gelinlik ve abiye koleksiyonunun tanıtıldığı defilenin koreografisini Akif Örük üstlendi. Güzide Duran, Ari Ünal, Olimpia Ahenk gibi ünlü isimlerin de aralarında yer aldığı Rönesans Model Ajans’tan 40 mankenin görev aldığı defilede, 17 yıl aradan sonra podyuma dönen Güzide Duran büyük alkış aldı. Defile sonrası konuşan Duran, podyuma dönüşünün kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, “Podyumu özlemişim. Yaklaşık 17 yıl, neredeyse 20 yıla yakın bir aradan sonra yeniden podyumda olmak büyük bir heyecan. Kaldığımız yerden devam ediyoruz ve burada olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu. Duran, formunu sağlıklı beslenme ve düzenli sporla koruduğunu da belirterek, disiplinli çalışmanın başarının anahtarı olduğunu vurguladı.


 
35. yılını IF Wedding Fashion İzmir’de kutladı
Gelinlik ve abiye modasında sektörün en güçlü markalarından biri olan White House, 35. yılını IF Wedding Fashion İzmir’de gerçekleştirdiği özel defileyle kutladı. 35. yıla özel hazırlanan koleksiyon, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen yerli ve yabancı 20 profesyonel model tarafından sunuldu. Duman Ajans koreografisi ile düzenlenen defile, markanın yıllara yayılan tasarım gücünü ve İzmir ile kurduğu güçlü bağı bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Gala defilesinde peruklu final
Günün finalinde düzenlenen gala defilesinde Rojbey by Günbeyi Group koleksiyonu sahne aldı. Nizamettin Günbeyi ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Özge Ulusoy, Güzide Duran, Demet Şener, Wilma Elles, Gizem Özdilli ve Ece Gürsel’in de aralarında bulunduğu ünlü mankenler podyuma çıktı. Duman Ajans’ın yerli ve yabancı 30 kişilik manken kadrosuyla sahnelenen defile, görsel bir şölene dönüştü. Defilenin finalinde mankenlerin peruklarla podyuma çıkması ise gecenin en çok ilgi görün anlarından biri oldu. Defile sonrası duygularını paylaşan modeller, “İlk defa bu kadar farklı peruklarla çıktık, kıyafetlere çok yakıştı. Markanın ruhuna uygundu” diye konuştu.
Rojbey koleksiyonunun tasarımlarını “çok çarpıcı ve cesur” olarak nitelendiren mankenler, 19. yılındaki fuarın kendileri ve sektör için önemini de vurgulayarak, “Tekstil ve moda sektörü ileri gitsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Bu fuarda küçük de olsa bir katkımız olduysa ne mutlu” dedi.

 

“Bu fuar ve dostluklar bizim için ayrı bir değer”
Defilelerde podyuma çıkan mankenler, IF Wedding Fashion İzmir’in kendileri için aynı zamanda yıllara dayanan dostlukların yeniden buluştuğu özel bir platform olduğunu ifade ederek, “Fuar yaklaşınca herkes birbirini arıyor, kimler geliyor diye soruyor. Çünkü burada eski arkadaşlarla, aynı ekiplerle yeniden bir araya geliyoruz” diyerek, İzmir’de podyuma çıkmanın her zaman ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti.
Fuar, sektör profesyonellerini ve moda tutkunlarını İzmir’de ağırlamaya devam ederken defilelerle de 2027 sezonunun gelinlik ve abiye trendlerini ilk kez podyuma taşıyarak moda dünyasına yön vermeyi sürdürecek.

 
İzmir'de konut satışları kuzey aksında artacak, merkezde durgunluk sürecek
 
CHP İzmir'in acı günü! Hakkı Ülkü hayatını kaybetti...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
24 bin haneye kahvaltı paketi dağıtımı başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilk kez hayata geçirdiği ...
Demet’in katil zanlısı, cinayet anını hatırlamadığını öne sürdü
İzmir'in Çiğli ilçesinde boşandığı eşi Demet Akarsu’yu (45) bıçaklayarak ...
Zeydan Karalar için Adana’da dayanışma çağrısı
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Silivri’deki tutukluluğu ...
 
Kartalkaya faciasında hayatını kaybedenler törenle anıldı: 'Biz yaşayan ölüleriz'
Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de hayatını kaybedenler otele önünde ...
Ezgi Eyüboğlu'ndan "uyuşturucu" açıklaması: İlgi çekmek için benim evimden çıkmış gibi yansıttılar
Ünlülere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve uyuşturucu ...
Yargıtay'dan emsal karar: Boşanma sürerken eş ölürse "mirasçının tanık beyanı" kusur sayılmayacak!
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma davası sürerken eşlerden birinin ölmesi ...
 
Suriye sınırında büyük provokasyon: Türk bayrağını indirdiler
Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis barikatlarını aşan bir grup, sınır ...
Casperlar çetesinden kurtulan çocuk, yaşadıklarını anlattı: Verdikleri silahı almak istemeyince ölümle tehdit ettiler!
Casperlar çetesiyle ilgili iddianamede dikkat çeken bilgiler yer aldı. ...
İzmir ve Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
İzmir'in güneybatı kesimlerinde yarın öğlen saatlerinden itibaren kuvvetli ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 18 13 4 1 40 13 27 43
2 Fenerbahçe 18 12 6 0 42 16 26 42
3 Trabzonspor 18 11 5 2 35 21 14 38
4 Göztepe 18 10 5 3 24 10 14 35
5 Beşiktaş 18 9 5 4 31 22 9 32
6 Rams Başakşehir 18 7 5 6 29 19 10 26
7 Samsunspor 18 6 8 4 23 21 2 26
8 Gaziantep FK 18 6 6 6 25 31 -6 24
9 Kocaelispor 18 6 5 7 16 19 -3 23
10 Corendon Alanyaspor 18 4 9 5 18 18 0 21
11 Gençlerbirliği 18 5 4 9 22 25 -3 19
12 Çaykur Rizespor 18 4 6 8 21 27 -6 18
13 Tümosan Konyaspor 18 4 6 8 22 30 -8 18
14 Kasımpaşa 18 3 7 8 14 24 -10 16
15 Hesap.com Antalyaspor 18 4 4 10 16 31 -15 16
16 Zecorner Kayserispor 18 2 9 7 16 34 -18 15
17 ikas Eyüpspor 18 3 5 10 11 25 -14 14
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 18 2 3 13 15 34 -19 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri