ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3778
    Dolar
  • Euro
    34,7353
    Euro
  • Altın
    2.434,720
    Altın
  • Bist-100
    10.056,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
11 Ocak 2022 Salı - 17:53

İZMOD Başkanı Özkoparan güven tazeledi!

İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hasan Özkoparan 571 oy ile ikinci dönem için üyelerden destek alırken önceki dönem Başkanvkilli eyfi Dağ 229 oy aldı.

İZMOD Başkanı Özkoparan güven tazeledi!

İzmir Mobilyacılar Odası’nda (İZMOD) Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Şirinyer’de düzenlenen toplantıya Ağaç İşleri Federasyonu (TAİF) Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Oto Galericileri Odası Başkanı Zafer Dursun, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, İzmir Gömlekçiler Odası Başkanı Olgun Aktaş, İzmir Terziler Odası Başkanı Mustafa Güvenli, Buca Esnaf Odası Başkanı Turan Yazgan, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Çakır,  İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü ile birlikte çok sayıda STK ve sektör temsilcisi katıldı.

Mutlu: Birlikte başaracağız!

TAİF Genel Başkanı Ali Rıza Ercan’ın Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda konuşan Zekeriya Mutlu, “Gerek sağlık gerekse ekonomik açıdan esnafımız zor bir dönemden geçiyor. Birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızı çözeceğiz 128 esnaf odamızda da sükunetle seçimlerimizi gerçekleştireceğiz”dedi. 

Daha sonra iki başkan adayı ile birlikte sahnede birlik beraberlik görüntüsü verdi.

Önceki dönem İZMOD Başkan Vekillerinden olan Başkan Adayı Seyfettin Dağ yaptığı konuşmada mobilya üreticileri için projelerini anlattı.yapacaklarını anlattı.  Mavi liste ile seçime giren Dağ’ın listesinde Vedat Sakanuz, Mustafa Türker, Ferda Sökmen, Yamen Ergül, Onur Başata, Osman Deniz, Ufuk Yıldız, Sait Utuş, Yunus Çakır, Esra Uygar Asil Yönetim, Faruk Albahar, Semih Dalbeyler ve Güven Kortun Asil Denetim kurulunda yer aldı.

Özkoparan: İlkler devam edecek!
Mevcut İZMOD Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Özkoparan ise yaptığı konuşmada “Odamız kurulduğundan bu yana 70 yıllık bir hasreti yeni hizmet binamızı açarak bitirdik. Nitelikli İş Gücü ve Tasarım projemizin protokolünü sayın valimizle birlikte imzaladık. Mobilya Organize Sanayi  Bölgemiz yakında hizmete girecek. Orta ölçekli İzmir Mobilyacılar Sanayi Sitemizin yapımı sürecini bakanlığımız ile planladık. Yüz elli dönüm arazi üzerine gerçekleştireceğimiz Mobilya AVM  için yakında kazmayı vuracağız. Libya’dan İzmir’e başlayan gemi seferlerimiz başka ülkelerle devam edecek. Mobilyacı esnafımızı hak ettiği yere taşımakta kararlıyız. Kentimizdeki ilkleri yaptık yapmaya devam edeceğiz. Kendi dönemlerinde yapamadıkları icraatlar için kimse bizi eleştirmesin”dedi.

Başkan Adayı Özkoparan’ın beyaz listesinde Bülent Şimşek, Alper Bilen, Hakan Kabayeğit, Tuncay Duğan, Soner Büyüktalaş, Münir Erol, Nadir Coşkun, Mehmet Üngür, Mustafa Özçelik, İmdat Kandemir Asil Yönetim, Yusuf Uslu, Arif Eroğlu ve Özgür Akgüneş ise Asil Denetim Kurulunda yer aldı.

Yönetim bir kişi arttı
Pandemi dönemindeki oda hizmetleri,  teşvik ve destekler nedeniyle 400 yeni üyenin kayıt yaptırması Yönetim Kurulu Üye sayısını bir kişi arttı.  Toplantıda 11 Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 

Pandemi tedbirlerinin alındığı genel kurulda üyeler alfabetik sıraya göre 5 sandıkta oy kullandı. Oy verme işlemi saat 17.00’de tamamlandı. Seçim kurulu beyaz ve mavi listelerin sayımını yaptı. Toplamda 803 oy kullanıldı. Geçersiz oy sayısı 3 oldu. Mevcut Başkan Hasan Özkoparan’ın beyaz listesi 571 oy aldı. Eski Başkan Vekili Seyfi Dağ’ın mavi listesi 229 oy aldı.

Tebrikleri kabul eden Özkoparan, “Diğer adayı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesi oldu. Kazanan üyelerimiz oldu. Seçim bitti gitti dünde kaldı. Bolluk ve bereket için birliğimiz devam edecek. Esnafımız için salgında ölümü göze alarak çalıştık, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

 
Aydın Büyükşehir'den kooperatiflere destek!
 
Tarkan'dan ''Enes Kara'' mesajı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Tezel'e FETÖ'den hapis cezası!
Sosyal medya hesabından 'FETÖ'ye destek veren paylaşımlar yaptığı için ...
İzmir'de kaçakçılık operasyonları!
İzmir'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir'de 25 bin sürücüye ceza!
İzmir'de, geçen hafta yapılan trafik denetimlerinde 25 bin 690 sürücüye idari para cezası kesildi.
 
İzmir'de hasta yakınlarından doktora saldırı!
Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev ...
O Suriyeliler hakkında karar!
Sosyal medyada gerçekleştirdikleri görüntülü konuşma sırasında Türk kadınlarına ...
CHP'li Bakan'dan Ankara heyeti tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, geçtiğimiz hafta AK Parti milletvekilleri, ...
 
Ambulans yok... Sokaklarda sedyeyle taşıdılar!
İzmir'in Selçuk ilçesinde dün gece hastaneye kaldırılan 80 yaşındaki yatalak ...
Türk Kızılay'dan İzmir'e 10 bin kişilik aşevi!
Türk Kızılay İzmir Şubesi, Buca ilçesinde bulunan Afet Müdahale Merkezi ...
Cinsel istismara iyi hal indirimi!
İzmir'in Bornova ilçesinde üvey çocuğu A.B.B.'yi (16) istismar ettiği ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri