ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5192
    Dolar
  • Euro
    34,8732
    Euro
  • Altın
    2.432,040
    Altın
  • Bist-100
    9.775,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    17/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    15/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
24 Ocak 2021 Pazar - 16:07

İZVAK Dinamik Grup'a çifte destek...

Türk sporun önemli isimlerinden teknik direktör Rasim Kara ile Altay camiasının yakından tanıdığı Eyüp Necimoğlu’ndan mart ayında yapılması planlanan İZVAK genel kurulu öncesi Dinamik Grup olarak başkan adaylığını açıklayan iş adamı Emre Sarıgedik'e destek geldi. 

İZVAK Dinamik Grup a çifte destek...

Profesyonel futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Bursaspor ve Uşakspor formaları giyen, teknik adamlık yıllarında birçok kulübün başına geçen Kara, İzmir’in eski günlere dönmesi için Sarıgedik’in adaylığının önemli olduğunu vurguladı. Kara, “İzmir’i çok seven birisiyim. Uzun zamandan bu yana bu kent sporumuza katkı yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ancak şehrin değerleri el ele vererek kenetlenmeli. Emre Sarıgedik’in insani ilişkilerinin yanı sıra sportif ilişkileri de oldukça güzel. Kendini tenise adamış bir isim. Yıllarca verdiği emek İzmir tenisini bir noktaya taşıdı. Bu noktada böyle bir teşebbüsünün olması iyi sonuçlar verecektir. O yüzden böylesine olumlu bir girişime tüm İzmir arka çıkmalı diye düşünüyorum. Ki bu desteğin de geleceğine olan inancım tam” şeklinde konuştu. 

"İZMİR ESKİ GÜNLERİNE DÖNMELİ"

Futbol oynadığı dönemde İzmir’deki kulüplerin kendileri için korkulu bir deplasman olduğunu belirten Kara, aynı zamanda İzmir’in A Milli Takım için şans getirdiğini söyledi. Kara, “İzmir milli maçlar için uğurlu bir yerdi. Ancak Altay, Altınordu, Göztepe, Karşıyaka, İzmirspor gibi takımlarla deplasmanda karşılaşırken herkesin ayağı titrerdi. Çok yetenekli futbolcuların önemli durağı burasıydı. Şimdi ise yalnızca Göztepe Süper Lig’de mücadele ediyor. Bu sayı artmalı” ifadelerini kullandı. Altyapılardan daha fazla oyuncu yetişmesi gerektiğine dikkat çeken Kara, “Tesisler yetersizdi, yavaş yavaş bu konuda atılım gerçekleşiyor. Genç nüfus, potansiyel ve antrenör bazında İzmir harika bir kent. O yüzden daha çok oyuncuyu altyapılardan yetiştirmeliler” dedi. Kara, İzmir’in yalnızca futbolda değil sporun tüm branşında isminde söz ettirdiğini aktaran Kara, “Tenis, atletizm, basketbol, voleybol gibi farklı kategorilerde İzmir her zaman iddialı bir yerdi. Şimdi de bireysel sporlarda başarılar artıyor. Fakat daha da fazlası mümkün. Eski güzel günlere dönmek için Emre Sarıgedik’in adaylığını koyması çok kıymetli. Kendisi İzmir için bir cevher. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

NECİMOĞLU: İZMİR SPORUNU İLERİYE TAŞIYACAK 

Altay Spor Kulübü’nde yönetim kurulunda çeşitli görevlerde bulunan, futbol şube başkanlığı ve asbaşkanlık görevlerini üstlenen Eyüp Necimoğlu de Sarıgedik'e destek verdi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Bülent Necimoğlu’nun ağabeyi olan Eyüp Necimoğlu, “Dinamik Grup”un İzmir sporu adına çok önemli bir hamle olduğunu vurguladı. Bülent Necimoğlu’nun spora her zaman yakın bir isim olduğunu belirtten Eyüp Necimoğlu, “Kardeşim Bülent, kendini teniste kanıtladı. Sporun içinden, sporu seven bir karakteri var. Emre Sarıgedik ile güçlerini birleştirerek çok güzel bir adım attılar. Dinamik Grup da İzmir için yararlı bir oluşum. Sporumuzu ileri taşıyacaklarından şüphem yok” şeklinde konuştu. 

"İZMİR İÇİN GÜZEL OLACAK"

Dinamik Grup’taki isimlerin tek tek değerli olduğunu söyleyen Eyüp Necimoğlu, “İzmir spor camiaları açısından oldukça zengin bir yer. Son dönemlerde de farklı branşlarda çok başarılı işlere imza atıldı. Bu başarıların desteklenmesi ve artırılması açısından bu grup çok önemli. İzmir yeni bir spor yüzüne kavuşacaktır. İzmir için Dinamik Grup çok güzel olacak” dedi. Altay camiasını desteğe davet eden Eyüp Necimoğlu, “Ailemizin İzmir sporu için yaptığı işler ve kattığı değer ortada. Bunu herkes biliyor. Kardeşimin ve Emre Sarıgedik’in oluşturduğu birliğe Altay camiası da destek vermelidir. Tekrardan spor camiasına döndüğümüz için çok sevinçliyim” ifadelerini kullandı.

 
Kızına cinsel istismardan tutuklandı, mahalleli evi ateşe verdi
 
Pınar Karşıyaka 10'da 10 yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da kamp bitti
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ikinci yarıya hazırlanan Karşıyaka, ...
Altınordu-Menemen kozlarını paylaşacak
TFF 1'inci Lig'de son 3 maçında; 2 yenilgi, 1 beraberlik alarak Play-Off ...
Göztepe'de Esiti imzaladı
Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Yunanistan'ın PAOK takımından Nijeryalı ...
 
Altınordu'da Özkan'dan 'Süper Lig' açıklaması
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, ...
Pınar Karşıyaka rekor peşinde
ING Basketbol Süper Ligi'nde yarın İzmir derbisinde Petkimspor ile Pınar ...
Altay Samsunspor deplasmanında
TFF 1'inci Lig'de devre arasına 32 puanla 4'üncü sırada giren Altay, ikinci ...
 
Altınordu'dan kuraklığa karşı örnek farkındalık
Ülkemizde ve dünyada yağışların azalmasıyla birlikte kuraklık insanlık ...
Göztepe Beşiktaş'a konuk oluyor
Süper Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki ...
Ufuk Sarıca, Kaf-Kaf'ın başında 300. maçına çıkacak
ING Basketbol Süper Ligi'nde yarın diğer İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor'la ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri