ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2289
    Dolar
  • Euro
    34,9725
    Euro
  • Altın
    2.425,030
    Altın
  • Bist-100
    10.691,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/24°
    ADANA
  • ANKARA
    12/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/27°
    IZMIR
  • KONYA
    12/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
MİT'ten, eylem notlarını taşıyan 2 teröriste nokta operasyon!
MİT'ten, eylem notlarını taşıyan 2 teröriste nokta operasyon!
Öğretmene şiddet... Boğazını sıkıp, duvara itti!
Öğretmene şiddet... Boğazını sıkıp, duvara itti!
Irak ve Suriye'de 10 terörist öldürüldü!
Irak ve Suriye'de 10 terörist öldürüldü!
Ayhan Bora Kaplan davasında 2 tahliye!
Ayhan Bora Kaplan davasında 2 tahliye!
29 Ekim 2020 Perşembe - 10:18

İzmir'de cumhuriyet coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97'nci yıldönümünün kutlandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İzmir'de büyük coşkuya neden oldu. Yağmurlu havaya rağmen, Cumhuriyet Bayramı İzmir'in dört bir yanındaki çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İzmir de cumhuriyet coşkusu

İzmir'deki resmi törenler Vali Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri'nin katılımıyla yapıldı. Törene, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, üniversite rektörleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Vali Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri ile birlikte tebrikleri kabul etti.



Köşger, "Türk milletinin kendi küllerinden yeniden doğuşu olan Kurtuluş Savaşımızın tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmasının ardından gazi Mustafa Kemal Atatürk, engin ileri görüşlülüğüyle muasır medeniyet yolunda büyük bir düşünce değişimini başlatmış, yeni kurulan devleti cumhuriyet ile taçlandırarak tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisini gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetimizin kurulmasıyla yapılan köklü değişiklikler ve inkılaplar Türk insanının ufkunu açmış, asıl gücünü ve karakterini ortaya çıkarmıştır. Bağımsızlık anlayışından ve kendi kültüründen asla taviz vermeden modern dünyanın sunduğu imkanlardan azami derece yararlanma yolunu açmış, Türkiye Cumhuriyeti'ni büyük, köklü bir devlet olarak dünya milletler dairesinin saygın üyeleri arasında yer almasını sağlamıştır. Bunun içindir ki; Cumhuriyet'in ilanının yıl dönümü olan Cumhuriyet bayramlarını her yıl coşkuyla kutluyoruz" dedi.



'BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAMIZI SONSUZA KADAR SÜRDÜRMELİYİZ'

"Bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan yapan değerlere sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz" diyen Vali Köşger, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demokrasi ve hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birlik, beraberlik ve dayanışmamızı sonsuza kadar sürdürmeliyiz. Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılar birçok alanda olduğu gibi, bu yılki Cumhuriyet Bayramı'nı da buruk bir şekilde kutlamamıza neden olmaktadır. Böyle zamanlarda kenetlenmemiz, güç birliği yapmamız ve moralimizi yüksek tutmamız bizi her daim güçlü kılacak ve mücadele gücümüzü daha da arttıracaktır. Uzmanlarca belirlenen tedbirlere uyma derecemiz, salgına karşı mücadele başarımızı da belirlemektedir. İstisnasız tüm vatandaşlarımızın bu tedbirlere uymasını rica ediyorum" dedi.



'BU MİLLET 100 YIL ÖNCEKİ GİBİ DEĞİLDİR'

Uluslararası arenada Türk milletini yakından ilgilendiren hadiseler yaşandığını belirten Vali Köşger, "Gerek tarihimizde gerekse yakın geçmişte yaşanan bazı önemli hadiseleri iyi tahlil etmemiz, geleceğimizi şekillendirmemizde bizlere önemli katkılar sağlayacaktır. Bölgemizde yaşananları incelerken konuyu milletimizin son 100- 150 yıllık tarihinde yaşadıklarından bağımsız ele alamayız. Bugün başımıza musallat olan piyonları kullanan şer odaklarını daha iyi tanımak için tarihimize, tarihi olaylara kendi perspektifimizden mili bir şuur ile bakmamızın yeterli olacağına inanıyorum. Son yıllarda ekonomik, sosyal, kültürel ve askeri alanlarda sağlanan başarı, şer odaklarını rahatsız etmektedir. Bu şer odakları şunu çok iyi bilmektedirler ki; bu millet artık 100 yıl önceki gibi değildir. Ülkemiz askeri, sosyal, ekonomik, siyasal ve diplomasi başta olmak üzere birçok alanda her zamankinden daha da güçlüdür. Aziz milletimiz, tarihimizin gurur dolu sayfalarına yenilerini eklemeye devam etmektedir" diye konuştu.

Cumhuriyetin ilanının 97. Yılı Bornova’da coşkuyla kutlanıyor. 2 gün sürecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başladı.  Törende Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, ardından Işıkkent Polis Şehitliği ziyaret edildi. Törende, Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer, Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Ardından Işıkkent’teki Polis Şehitliği’ne geçildi. Şehitler için dua edildi. Bornova Belediye Başka Yardımcısı Taşer,  Cumhuriyet 97. yılının kutlandığını hatırlatarak, “ Bu coşkuyu hep beraber yaşıyoruz. Bu ülkenin evlatları olarak hep beraber ülkemizi çok daha iyi günlere taşıyacağız” dedi.

BAYRAKLI'DA DOLU DOLU KUTLAMA

Bayraklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıl dönümüne özel hazırlanan program renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi açıldı, çok sesli koro konser verdi, trio müzik dinletisi sundu ve halk oyunları ekibi gösterileri de cumhuriyet coşkusunu taçlandırdı. Bu akşam ise; belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak Bayraklı sahilinde çekimleri yapılan piyano resitali, saat 18:00'da kulakların pasını silecek.

Bayraklı'da “Biz Cumhuriyet'iz” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde ilk olarak 26 Ekim Pazartesi, Bayraklı Belediyesi ana hizmet binası girişinde Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi açıldı. Belediye kursiyerleri ve Ressamlar Sokağı'ndaki ressamlar tarafından hazırlanan, 40 eserin görücüye çıktığı “Cumhuriyet'i Karşılıyoruz Sergisi” ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Bayraklı Sevgi Yolu'nda süren Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, 3 kişiden oluşan müzisyenlerin müzik dinletisi, çok sesli koronun konseri ve halk oyunları gösterileri ilçe sakinlerinden tam not aldı. Vatandaşlar, alkışlarıyla sanatçılara destek vererek, cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

Ata'nın huzuruna çelenk sunuldu

Kutlama programı kapsamındaki resmi tören de 28 Ekim'de yapıldı. İlçe protokolü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenkler sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğe Başkan Sandal'ın yanı sıra, Bayraklı Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Ege Ordusu Komutanlığı'ndan Bülent Akbaş, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ayak tenisi turnuvası

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ayak Tenisi Turnuvası düzenledi. Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde gerçekleşen turnuvaya 5'er kişilik kadrolarıyla 64 takımdan 320 sporcu katıldı. Ünlü futbolcuların gösteri maçı sonrası final müsabakalarıyla bugün sona erecek turnuvada dereceye giren katılımcılara kupa, madalya ve ödül verilecek.

1340 kişilik mozaik

Öte yandan Bayraklı Belediyesinin, Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıl dönümüne özel hazırladığı tasarım beğeni kazandı. Belediye çalışanlarıyla oluşturulan anlamlı Atatürk portresi ilçenin sokaklarını süsledi. 1340 personelin fotoğraflarından Atatürk'ün kalpaklı fotoğrafı oluşturularak, ilçedeki reklam panolarına asıldı. Tasarımda kendisini gören personeller ve vatandaşlar kutlama mesajını ilgiyle izledi.

Piyano resitali bugün sosyal medyadan ve ledlerden yayınlanacak

Bugün saatler 18:00'ı gösterdiğinde Piyanist Yıldız Çiçek Sivri ile Soprano Ayşe Şener Özmen birbirinden değerli eserleri seslendirecek. Çekimleri Bayraklı sahilindeki iskelede gerçekleştirilen ve eşsiz eserleri Bayraklılılar için seslendiren ikili, ilçenin çeşitli noktalarındaki led ekranlardan da vatandaşlarla buluşacak. Müzik dinletisi aynı zamanda Bayraklı Belediyesi ve TV BEK'in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

KARŞIYAKA'DA MİNİKLERDEN ŞÖLEN

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında çocuklara Cumhuriyet coşkusunu yaşatmak için kutlama programları hazırlandı. Tüm ana okullarında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen programlar, okulların kırmızı balonlarla süslenen bahçelerinde gerçekleştirildi. Programda, önce okul öğretmenleri tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerin hazırladığı küçük gösterilere yer verildi. Programda Atatürk ve cumhuriyet Bayramı’nı anlatan müzikler çalındı, şarkılar söylendi. Öğrenciler, derslerde hazırladıkları materyaller ile Atatürk’ün altı ilkesini simgeleyen gösteri
gerçekleştirdi. Ayrıca öğrencilerin el baskısı ile yaptıkları, Türk Bayrağı ve Atatürk pankartları
tören boyunca sergilendi. Pandemi gölgesinde az sayıda öğrenci ile gerçekleştirilen kutlamalara veliler kabul edilmedi. Öğrenci öğretmenlerin maske kullanımına dikkat edilirken, sosyal mesafenin korunmasına da özen
gösterildi. Karşıyaka Belediyesi anaokulları genel koordinatörü Deniz Kurt konu ile ilgili şunları kaydetti: “Pandemi sebebiyle derslerimizi kısıtlı sayıdaki öğrencilerimizle atölye çalışması şeklinde gerçekleştiriyorduk. Çocuklarımıza Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini aşılamak; milli bayramlarımızın kültürünü aktarabilmek için kutlama programı hazırladık. Salgın sebebiyle kısıtlı da olsa çocuklarımıza bu heyecanı ve coşkuyu yaşatmak istedik, bunu bir şölen havasında gerçekleştirdik.”

EFESLİM KART MÜJDESİ

Efes Selçuk’ta yeni bir dönem başlatan Efeslim Kart’a bir yenisi daha ekleniyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Genç Efeslim Kart başvurusunu başlatarak gençlere bayram müjdesi verdi. Efes Selçuk Belediyesi gençler için sosyal belediyecilikte devrim niteliğinde bir uygulamaya daha imza atıyor. 16- 20 yaş aralığında gençler; Genç Efeslim Fırsat Kartı avantajlarından
yararlanabilmek için Efeslim Kart Bürosu’na başvurabilecekler. Sosyal Yardım Yönetmeliği’ne uygun şartları taşıyan, Efes Selçuk’ta yaşayan gençlere avantajlar sunan Genç Efeslim Kart ile gençler, spor salonu ve cafelerden yararlanabilecekler. Efes Selçuk’ta yeni bir dönem başlatan Efeslim Kart’ı gençler için bir avantaj haline getiren Genç Efeslim Kart uygulaması ile kentte yaşayan gençlerin sosyal hayata daha fazla katılım
göstererek yaşam kalitelerinin artması amaçlanıyor.

NOSTALJİK TRAMVAYA KOŞTULAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları’nın öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nı nostaljik tramvay gezisiyle kutladı. İzmir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkuyla sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları’nın öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nı nostaljik tramvay gezisiyle kutladı. Güzelyalı Nene Hatun ve Gürçeşme Zübeyde Hanım Anaokullarında eğitim gören öğrenciler, İzmir Metro A.Ş.’nin işlettiği ‘Boyoz’ adlı nostaljik tramvay ile İzmir Limanı – Cumhuriyet Meydanı güzergâhında tur attı. Miniklerin coşkusu görülmeye değerdi.

URLA'DA TÖREN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97.yılı dolayısıyla Urla Kaymakamlığı’nda tebrikat düzenlendi. Kaymakamlık bahçesinde gerçekleşen tebrikat töreninde Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, Urla Garnizon Komutanı Albay Agah Özgür ve Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca tebrikleri kabul etti. Urla Kaymakamı Önder Can; “Cumhuriyet demek, devleti ve milleti yönetme hakkının bir aileye veya zümreye ait olması yerine, milletin iradesinin olduğu, devleti yönetecek kişileri kendisinin seçtiği bir yönetim şeklidir. Cumhuriyet demokrasi demektir. Cumhuriyetimiz bugüne kadar çeşitli badireler atlatsa da, birçok ülkeye göre çok daha iyi bir konumdadır. Cumhuriyetimiz için, devletimiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yol arkadaşlarını, tüm Şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törenler Koronavirüs nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Törene Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Murat Sağlık, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'nın günün anlam ve önemi üzerine yaptığı konuşma ile devam etti.

BERGAMA'DA COŞKU

Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhuriyet Bayramı’nın dünyada eşine nadir olarak rastlanan bir azmin ve inancın sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olduğuna dikkat çekti. Kurtuluş Savaşı’nın Anadolu’da Milletimizin var olma savaşı olduğuna işaret eden Başkan Koştu, “Cumhuriyet ise yeniden dirilişimizin simgesidir. Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet anlayışı ile kurduğumuz, halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum” dedi.

BUCA'DA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Buca Belediyesi Cumhuriyet’in 97’inci yaş gününü coşkuyla kutladı. Buca Belediyesi hizmet binası başta
olmak üzere kentin dört bir yanı binlerce Türk bayrağıyla donatılırken, hemşehrilere günün anısına
Atatürk rozeti dağıtıldı. Resmi törenle başlayan kutlamalar, düzenlenen bandolu Cumhuriyet kortejiyle
sokaklara yayıldı. Gün boyu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam ise Atatürk’ün sevdiği
şarkıların seslendirileceği konserle son bulacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” diyerek Türk milletine armağan ettiği Cumhuriyet’in 97’inci yaşı, Buca’da coşkuyla kutlandı.
Buca Belediyesi, bu yıl yurt genelinde artmaya devam eden koronavirüs (Covid-19) salgınının gölgesinde
kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu tüm kente yaydı. Belediye hizmet binası önü başta olmak
üzere Buca’nın dört bir yanı binlerce Türk bayrağı ve Atatürk resimleriyle donatıldı. 28 Ekim günü Buca Çevik Bir Meydanı’nda çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, 29 Ekim’de Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki resepsiyonla devam etti. Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç ve Garnizon Komutanı Albay Birol Danışman Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.

BUCA SOKAKLARINDA CUMHURİYET COŞKUSU
Kutlamalar, resmi törenin ardından Cumhuriyet kortejiyle devam etti. Balonlarla süslenen araçlar, Buca
Belediyesi Bando Ekibi eşliğinde belediye binası önünden Buca sokaklarını dolaştı. 10’nuncu yıl marşı, İzmir
marşı ve cumhuriyet şarkılarıyla sokakları şenlendiren bando, Bucalı hemşehrilerden büyük ilgi gördü.
Öte yandan Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şubesi ile birlikte 97’inci yılın anısına Şirinyer’de Bucalı
hemşehrilere Atatürk rozeti ve Türk bayrağı hediye edildi.

ATA’NIN SEVDİĞİ ŞARKILAR EVLERDE YANKILANACAK
Gün boyu devam eden kutlamalar, akşam ise evlere konuk olacak. Şef Ali Çakar ve Buca Belediyesi Türk Halk
Müziği Korosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirecek. Saat
20.00’de Buca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak konser, Ata’nın anısını
tüm evlerde yaşatacak.

KARABAĞLAR'DA BÜYÜK COŞKU

Koronavirüs salgını kısıtlamaları ve yağmura rağmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karabağlar’da coşkuyla kutlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Karabağlar Kaymakamlığı'nda düzenlenen resmi törene katıldı. Siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kamu yöneticilerinin yer aldığı törende Başkan Selvitopu, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve Garnizon Komutanı Personel Albay Tarık Çetin Aktaş’la birlikte kutlamaları kabul etti.

Kutlamalar kapsamında Karabağlar Kaymakamlığı ve Karabağlar Belediyesi tarafından oluşturulan araç konvoyu da ilçeyi turlayarak, Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkardı. Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donatılmış araçlar, vatandaşlardan yoğun alkış aldı. Zabıta, polis, jandarma araçlarının da yer aldığı konvoydan güzergah boyunca 10. Yıl, İzmir marşları çalındı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da konvoyu Türk bayrağıyla Fahrettin Altay Meydanı'nda karşılayarak selamladı. Meclis üyelerinin de yer aldığı selamlamada Başkan Selvitopu, vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Başkan Selvitopu ayrıca çocuklarla ve vatandaşlarla sohbet etti, anı fotoğrafları çektirdi.

Salgın kısıtlamaları nedeniyle geçen yılki yoğun kalabalıkları oluşturmanın doğru olmadığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Yaşadığımız zor günlere rağmen, yarınlarımızın en büyük güvencesi Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlamanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin varlığını ve değerlerini sonsuza dek yaşatmanın sorumluluğuyla çalışmaya devam edeceğiz. Bize bu güzel ülkeyi emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
Başkan Selvitopu, kutlamalar kapsamında yapmayı planladıkları yürüyüşü hava muhalefeti  nedeniyle ileri bir tarihe ertelediklerini de bildirdi.

İşte o etkinliklerden fotoğraflar:
 

 
8 bin 200 yıllık ana tanrıça heykelciği bulundu
 
"Cumhuriyet kuvvetini halktan alır"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8 bin 200 yıllık ana tanrıça heykelciği bulundu
İzmir'in tarihine ışık tutan Bornova ilçesindeki Yeşilova ve Yassıtepe ...
Can kaybı 10 bini aştı
Bilim Kurulu toplantısının ardından koronavirüsü salgınına ilişkin son ...
İstanbul için çok kritik uyarı
İstanbul'da gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda ...
 
Kent Konseyleri Birliği'nden Soyer'e ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Kent Konseyleri ...
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı
Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda ...
Körfezde Caretta bolluğu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Körfez Denetim ekibi tarafından Alsancak İskelesi ...
 
İZSİAD'dan tablet desteği!
İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Balıkesirliler'den Soyer'e ziyaret
İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı ...
Fotoğraf yarışmasında kazananlar açıklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Maratonİzmir 1. Fotoğraf Yarışması’nın ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri