ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3572
    Dolar
  • Euro
    34,7447
    Euro
  • Altın
    2.394,510
    Altın
  • Bist-100
    10.209,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
16 Şubat 2022 Çarşamba - 15:03

İzmir kulüplerine 'Tribation' dopingi

Sporun ve sporcunun tüm dünyada sosyal medyadaki buluşma adresi Tribation’un basın lansmanı İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı.

İzmir kulüplerine  Tribation  dopingi

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu adına Başkan Ali Erten, Tribation CEO’su Y.Timur Toramanoğlu, World17 CEO’su Adam Even Garipoğl’nun ev sahipliği yaptığı tanıtıma İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Sevenoğlu, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Tribation’un üç yıllık kullanıcı hedefinin 300 milyon kişi olarak açıklandığı toplantının açılış konuşmasını İZVAK Başkanı Erten “İletişim tüm dünyada yeni bir dönem ve gelir modeli yarattı. Tribation’un global hisselerinin yüzde 3’ü, İZVAK üzerinden İzmir kulüplerine dağıtılacak. Bu, bugünden yarına gerçekleşecek bir durum değil. Uzun soluklu, kalıcı ve sürekli artar bir gelir modeli. İlklerin kenti İzmir, İZVAK’ın getirdiği iş birliği ve güç birliği ile çok önemli bir projeye başlıyor” dedi.

Projenin ilk teklif edildiği kulüp olan Göztepe’ye teşekkür eden Erten, “Tribation ve Wordl17’den ilk teklif Göztepe’ye gelmesine rağmen projeye tüm İzmir kulüplerini katmak için İZVAK ile ortak hareket etti. Bu durum bizleri daha da gururlandırdı, ne kadar çok yol aldığımızı ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha gördük. Tribation, sporun içindeki tüm aktörlere fırsat ve kaynak yaratırken, gelişimlerini destekleyecek, bir yandan da kulüplerimiz maddi kazanç sağlayacak” diye konuştu.

Tribation CEO’su Y.Timur Toramanoğlu, 2018’de başlayan projenin dört yılda geliştirildiğini belirterek, “Dünyada artık en önemli şey network. Tribation, sporun içerisinde yer alan herkesi tek bir sosyal medya platformunda toplayacak.  Projeye İzmir’den başlayarak çok doğru bir tercih yaptık. Bu açıdan İZVAK’a çok teşekkür ederiz. 48 dil seçeneği bulunan Tribation, yakın gelecekte dev bir platforma dönüşecek. Yıllar sonra bunu Tarihi Havagazı Fabrikası’nda başlatmamız çok konuşulacak” yorumu yaptı.

Tribation’u yatırım yapan Wordl17 CEO’su Adam Evren Garipoğlu, Tribaton’un üç yılda 300 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedeflediği vurgulayarak, “World17 olarak Tribation’u çok değeri buluyoruz. Marka, fırsat eşitsizliğini engelleyerek, menajerlerin organizasyonuna zarar vermeden, gelişmemiş bir yerde veya gelişmiş ancak arkasında kimsenin olmadığı yerlerdeki profesyonel sporculara ulaşılmasını sağlayacak. Amacımız küresel spor camiasının merkezi olmak” dedi.

Garipoğlu, Tribation’un gelir modelini ve bunun İzmir kulüplerine nasıl aktarılacağı konusunu da özetmeyerek, “Kulüpler bu noktada iki fraklı gelir elde edecek. Uygulamayı indiren her kişi, eğer bir İzmir kulübünü seçtiyse buradan kulübe bir kaynak gidecek. Diğer yandan Tribation’u global marka değerinin yüzde 3’ü İZVAK üzerinden yine İzmir kulüplerine aktarılacak. Sistem ne kadar büyürse kulüpler o kadar büyük ve kalcı gelirlerin sahibi olacak” diye konuştu.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Sevenoğlu, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu da projeyi desteklerini ifade ederken, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’nin “Biz de İGC olarak uluslararası iki proje yürütüyoruz. Dar kalıpların dışına çıkıyoruz. Sorunları birbirimize anlatarak çözemeyiz. Triation bu açıdan bir çıkış noktası olarak. Hepimiz dijital çağa ayak uydurmak zorundayız” vurgusu büyük alkış aldı.

 
Dikili'den parlayan tarih!
 
Domateste hedef 1 milyar dolar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'de sakat oyuncular için seferberlik!
Spor Toto Süper Lig'de üst üste Altay ve Atakaş Hatayspor maçlarını kaybedip ...
Göztepe, Galatasaray'a bileniyor!
Spor Toto Süper Lig'de konuk olduğu Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilerek üst ...
Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı!
Sezon başında Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, futboldan eskisi ...
 
Altay'a eksiklerden iyi haber!
Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak ...
Altay'da yönetim Mustafa Denizli'yi bekliyor
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altay'da 13 Ocak'ta ...
Göztepe, Hatay'da galibiyet peşinde
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta İzmir derbisinde evinde Altay'a 2-0 ...
 
Bucaspor 1928 zirveden uzaklaştı
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Nazilli Belediyespor'la 90 +7'nci dakikada ...
Altınordu skoru koruyamıyor
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde 1-0 öne geçtiği maçta Gençlerbirliği'ne ...
Altay direklere takıldı
Süper Lig'de geçen hafta Göztepe'yi 2-0 yenerek ligde 16 maç sonra kazanan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri