ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3438
    Dolar
  • Euro
    34,8994
    Euro
  • Altın
    2.394,480
    Altın
  • Bist-100
    10.206,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/25°
    ADANA
  • ANKARA
    11/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
RTÜK’ten Now TV ve Tele1’e ceza!
RTÜK’ten Now TV ve Tele1’e ceza!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
23 Ocak 2020 Perşembe - 15:34

Karşıyaka'da çarşı iyice karıştı! Tugay'dan Büyükkarcı'ya: Ne istediniz de vermedik!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın kendisine yönelik, "Kulübümüzün tesis ihtiyacını sizden iyi biliyoruz. Kulüp menfaatini engelleyecek en ufak hareket sert bir şekilde karşılık bulacaktır. Destek olmayacaksanız, ki bugüne kadar olmadınız, lütfen engel çıkarmayın" şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Tugay, "Kulüp yönetimimiz belediyeden hangi talepte bulunmuş ve belediyece karşılanmamıştır?" dedi.

Karşıyaka da çarşı iyice karıştı! Tugay dan Büyükkarcı ya: Ne istediniz de vermedik!

Karşıyaka Belediyesi'nin, kulübün bugünkü çıkışı sonrası, "Kamuoyuna zorunlu açıklama" başlağıyla yayınladığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Karşıyaka'mızın en değerli kurumu ve markası olarak gördüğümüz ve bugüne kadar gücümüz ölçüsünde maddi-manevi yanında yer almak ve hiçbir tartışmanın içine sokmamak adına özen gösterdiğimiz kulübümüzün yönetim kurulunca yapıldığı belirtilen açıklamayı büyük bir üzüntü ve endişeyle okuduk. Yanlış anlamalara mahal vermemek adına bilgilendirmek isteriz ki;

1) Bir tv programında sorulan soruya karşılık belediye başkanımız verdiği cevapta; Altyapı tesisi yapmak üzere tahsis edileceği söylenen alanın tahsisine kesinlikle karşı çıkılmamış, ancak kulübün önceliğinin stat ve borçların ödenmesi olduğu, bunlar hallolmadıkça kulübün gerçek sıkıntılarının çözülmemiş olacağı söylenmiştir. Bu ifadeden, bu alanın kulübe verilmesine karşı çıkıldığı yorumu ya yanlış anlamadır, ya da çarpıtmaya çalışmadır. Bunu şiddetle reddediyoruz.

2) Şu anda kurumsal olarak Karşıyaka Belediyesi ve kişisel olarak Belediye Başkanımız kulübe yapılacak her türlü desteğe, stat yapımına, maddi-manevi katkıya hiç bir anlamda olumsuz bakmadığı gibi, katkı vermek ve kolaylaştırmak adına elinden geleni yapmaya hazırdır. Bu konuda geçmişten gelen olumsuzlukların bugünkü belediye başkanımıza karşı bir algı oluşturmak için kullanılmaya çalışılması esef vericidir.

3) Belediye başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren, belediyenin sahip olduğu sıkıntılı şartlara ve dar imkanlara rağmen, maddi-manevi kulübümüzün yanında yer almıştır. Belgeleri kayıtlarımızda mevcut olan maddi destekler yasaların izin verdiği ölçüde altyapı ve tesislere destek amaçlıdır. Kurumlarımızı daha fazla tartışmanın içine sokmamak adına ayrıntıya girmeyi doğru bulmuyoruz. Ancak talep edilmesi halinde hepsi açıklanabilir durumdadır. Bu arada kulüp yönetimimiz belediyeden hangi talepte bulunmuş ve belediyece karşılanmamıştır? Bu konuya açıklık getirilirse büyük memnuniyet duyarız.

4) Stat ihtiyacı ve borçlar kulübümüzün önündeki en önemli sorunlardır. Bu sorunlar üzerinden siyaset yapılması, siyasi istismarlara kulübün aracı edilmesi bizi en çok rahatsız etmeye devam eden konudur. Bu çerçevede belediye başkanımız özenli davranmaya devam edecektir. Kulüp yönetimimizin de bazı siyasetçilerin kulüp üzerinden siyasi rant çabasına izin verilmemesine özen göstermesi en öncelikli dileğimizdir. 

5) Karşıyaka Spor Kulübü'müze bahsi geçen alanın tahsis edilmesine hiçbir şekilde karşı değiliz ve kolaylaştırmak için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ancak bu vesileyle söylemek isteriz ki kulübümüze verilen her sözün yerine getirilmesi konusunda biz de takipçi olacağız. Bu sözlerin başında stadın ihaleye çıkılması sözü vardır ve şimdi bahsi geçen alanın kulübe altyapı için tahsisi de eklenmiştir. Stadın ihalesinin bir an önce yapılması ve inşaatın başlamasının en önemli ihtiyaç olduğunu dile getirmemizin yönetime müdahale olarak yorumlanmadığına inanmak istiyoruz. 

Yanlış anlamalar ve bizim dışımızda geliştiğini düşündüğümüz üçüncül etkilerden kaynaklandığına inandığımız bu beyana karşı sadece kendimizi savunmak adına bu açıklamayı yapmayı zorunlu hissettik. Kulüp yönetimimize inanıyor, saygı duyuyor ve bugüne kadar yaptığımız gibi gücümüz ölçüsünde her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu tekrar dile getirmek istiyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla."

 
İzmir'de flaş gelişme! Göztepe Başkanı Sepil: Torbalı tesislerinden vazgeçtik
 
Uğur Mumcu Karabağlar’da anılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'yi sarsan intihar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir (46), ...
Veliler dikkat! Okul servisleri bunu yapamayacak...
İzmir'de 3 çocuk annesi Aylin İncesu, okul servis ücretlerine itiraz etmek ...
İşte bir depremde İzmir'in toplanma alanları!
Manisa Akhisar merkezli, 5.4 şiddetindeki deprem İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
İzmir'de şiddetli deprem
Manisa'nın Akhisar ilçesi merkezli 5.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. ...
Burak Oğuz'un hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan CHP'li Urla Belediye Başkanı ...
Sokak ortasında moloz yığını...
Bornova'da, fabrikaların yoğun olarak bulunduğu bölgedeki yol kenarında ...
 
Kenan Evren gitti, Bülent Ecevit geldi
Marmaris Belediye Meclisi’nin Aralık ayında aldığı kararla İçmeler Mahallesi'ndeki ...
Escobar taktiği! Kırklareli'nde planörden esrar atıldı!
Kırklareli’nin Doyran köyünde ağaçlık alanda 6 çanta içinde esrar ele ...
Markete bombalı saldırı!
Arnavutköy'de kapalı bir markete 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı. Meydana ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri