ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5919
    Dolar
  • Euro
    34,8601
    Euro
  • Altın
    2.504,820
    Altın
  • Bist-100
    9.680,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/26°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    11/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Balık fiyatları fırladı!
Balık fiyatları fırladı!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
16 Ağustos 2019 Cuma - 18:43

Karşıyaka'da gerginlik

TFF 3'üncü Lig'de geçen sezon müthiş bir kenetlenmeyle Play-Off oynayıp, final ve 2'nci Lig'in kapısından dönen Karşıyaka, yeni sezonun başlamasına 2 hafta kala yay gibi gerildi. Transfer yasaklısı takımı geçen sezon 8'inci haftada düşme hattında son sıradan devralıp Play-Off oynatan teknik direktör Mesut Toros ve taraftarın bir kısmının arası, kulüp bulmaları istenen altyapı patentli futbolcular Battal ve Onur nedeniyle açıldı.

Karşıyaka da gerginlik

Toros ve takım kaptanı Mustafa Aşan'ın arasına da yeni sezon peşinatları yüzünden kara kedi girdi. Nisan ayında sözleşmesi feshedildikten sonra 5 aydır bir kulüple anlaşmayan Battal, dün sosyal medyada zehir zemberek iddialarla Toros'a savaş açarken, tecrübeli teknik adam bu gelişme sonrası Tire'de Muğlaspor'la yapılıp 0-0 biten hazırlık sınavında maç oynanırken kendisine hakaret eden bir taraftarla tartıştı. Yönetimdeki 8 istifa sonrası henüz futbol şubesi kuramayan Karşıyaka, ligin başlamasına günler kala büyük bir kaosun içine girdi.

Geçen sezon tüm camianın gönlünde taht kuran Mesut Toros, transfer yasaklısı takımda Battal'dan sonra Onur'u kadrodan eleyince bir grup taraftardan tepki gördü. Toros ve yönetim, taraftarın, "Yasaklıyız. Battal ve Onur'la yeni sözleşme imzalanıp kiralık verilsin" teklifine soğuk yaklaştı. Toros ve takım kaptanı Mustafa Aşan'ın arası da lig öncesi tecrübeli teknik adamın Başkan Turgay Büyükkarcı'dan peşinatını nakit alıp, futbolcuların vadeli çek olarak almasıyla açıldı. Mesut Toros'a Battal ve Onur nedeniyle cephe alan taraftarların takımın başında yeşil-kırmızılıların eski teknik direktörlerinden Atilla Güneş'i görmeyi istediği iddia edilirken Onur, geçtiğimiz günlerde Güneş'le olan fotoğrafını paylaştı. Daha önce bazı teknik adamlarla sorun yaşayan, geçen nisan ayında iç sahada 2-0 kaybedilen Bergama Belediyespor maçı sonrası Toros'un raporuyla sözleşmesi feshedilip henüz kulüp bulamayan Battal da suskunluğunu eski teknik patronuyla ilgili şok iddialarla bozdu.

Battal, sosyal medyada yaptığı ve bazı taraftar sitelerinin de paylaştığı açıklamasında, altyapı dahil 13 yıldır kulüpte forma giydiğini belirtip, "Problem Mesut Toros'un egosudur. Bütün başarıyı kendine mal edip, kibirli davranışlar içinde olmasıdır", "Alibeyköy maçında sonradan oyuna aldığı Doğukan İnci'ye küfür etmiştir", "Deplasmanda kazandığımız Altındağ maçında kırmızı kart gören Mustafa Aşan'a sevgi gösterisinde bulunan taraftara küfür etmiştir", "Yöneticilerin olduğu idmanlarda oyuncuları pohpohlayıp kimsenin olmadığı çalışmalarda oyunculara küfürler edip iki yüzlü davranmıştır", "Çiğli'deki tesislere gece geç saatlerde sürekli alkollü gelmiştir" gibi ifadelerle Toros'u suçladı. Geçen sezon futbol şubesinin patronu olarak takımla bire bir ilgilenen Başkan Vekili Gökhan Şensan ve beraberinde ana yönetimden 7 isim istifa ettikten sonra 2 aydır henüz yeni şube yönetimi kuramayan kulüpte, antrenman, kamp ve maçlarda yalnız kalan takımdaki genç futbolcuların da son gelişmeler sonrası huzursuz olduğu öğrenildi. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın Toros-taraftar gerginliğine bayram tatili dönüşü el koyması bekleniyor.

 

 
Bakan Akar'dan açıklama... Haftaya başlıyoruz
 
Pagos umutları yeşertti... Neptün Soyer: Tarımsal kalkınma hamlesi büyüyecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pınar KSK'ye 2 yabancı daha geldi
Basketbol Süper Ligi'nde, 3 yıl sonra yuvaya dönen A Milli Takım Başantrenörü ...
Altınordu'da Enes sorunu
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik heyetin raporuyla takımdan ...
Altay kalesinde büyük rekabet
TFF 1'inci Lig'de ilk hafta mücadelesinde pazar günü taraftarının önünde ...
 
Genç yıldız İzmir'de
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, yıldız ...
Süper Lig ekibinin başkanı gözaltına alındı
Süper Lig'de sezona yarın son şampiyon Galatasaray'ı konuk ederek başlayacak ...
"Transfer arayışımız yok"
Göztepe'de transfer bekleyen taraftara kötü haber geldi. Başkanvekili ...
 
Karşıyaka'da Doğukan hazır
TFF 3. Lig 2. Grup'ta yeni sezona hazırlanan Karşıyaka'da Doğukan sakatlığı tamamen atlattı.
Pınar Karşıyaka'ya Morgan geldi
BASKETBOL Süper Ligi'nde sezon öncesi çok iddialı bir kadro oluşturan ...
Altay'da zaman daralıyor
Süper Lig hedefiyle girdiği 1. Lig'deki ilk sınavında pazar günü Ümraniye'yi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri