ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2820
    Dolar
  • Euro
    34,9752
    Euro
  • Altın
    2.447,910
    Altın
  • Bist-100
    10.173,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    6/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
12 Eylül 2022 Pazartesi - 17:59

Karşıyaka'da yeni anaokulu hizmete girdi!

Karşıyaka Belediyesi, eğitim alanındaki projeleri kapsamında yeni bir anaokulunu hizmete açtı. Eğitime destek olmak amacıyla yapımına katkı koyan hayırseverlerin adının verildiği anaokulu törenle açıldı.

Karşıyaka da yeni anaokulu hizmete girdi!

Örnekköy Mahallesi 7403 Sokak’ta bulunan Karşıyaka Belediyesi Zeliha-Mehmet Beydağı Anaokulu 5 ve 6 yaşındaki çocuklara hizmet verecek. Okulun açılış töreninde konuşan Örnekköy Mahalle Muhtarı Avni Yüksel, mahalle sakinlerinin çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başarıyla geçmesini diliyorum. Bu güzel başlangıçta mahallemize böyle bir anaokulunu kazandıran başta Karşıyaka Belediye Başkanı’mız Cemil Tugay’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu mahallemizde açılan ikinci anaokulu, mahallemiz adına çok mutluyuz” dedi.

“GURUR VERİCİ”
Karşıyaka’ya bir anaokulu daha kazandırılması amacıyla katkıda bulunan hayırseverleri vekaleten konuşan Mehmet Lider Beydağı ise, “Bize böyle bir imkanı tanıdığı için Karşıyaka Belediye Başkanı’mız Cemil Tugay’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitime küçücük de olsa katkıda bulunabilmek bizim için gerçekten gurur verici. Böyle anlamlı sosyal sorumluluk projelerinde tekrar buluşmayı diliyorum” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE EMEK HARCIYORUZ”
Okul öncesi eğitimin toplumların geleceğini şekillendirme noktasında çok önemli bir yeri olduğunu dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da konuşmasında şunları kaydetti:

“Sürekli yeni anaokulları, kreşler açmak için çaba gösteriyoruz. Bunun için elimizdeki kamusal alanları da en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan okul öncesi eğitimi başarılı bir şekilde yürütebilmek için de sevgili anaokulu öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, müdürümüz ve dahil olan tüm arkadaşlarımız ile birlikte kaliteli eğitimin gerçekleşmesi için hepimiz emek harcıyoruz. Bunu yapıyoruz çünkü şu an gördüğümüz küçücük çocuklarımız buralardan başlayarak pek çok şeyi öğrenecekler. İçinde yaşadıkları şehrin, ülkenin, dünyanın sorunlarını çözmeyi; onlarla başa çıkmayı öğrenecekler.”

“ÜST DÜZEY ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında çocukları geleceğe hazırlamak için son derece başarılı bir eğitim verildiğini aktaran Başkan Tugay açıklamasına şöyle devam etti:

“Biz bu okullarımızda eğitimleri verirken çocuklarımızı kuru, teorik bilgilerle doldurmaya çalışmıyoruz. Biz çocuklarımıza önce çocukluk çağının getirdiği oyun duygusunu tatmin edecek bir eğitim programı uyguluyoruz ama bununla birlikte yaşamı tanıyabilmeleri, sosyal yaşama adapte olabilmeleri için de çok doğru olduğuna inandığımız çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle de Karşıyaka Belediyesi'nin anaokulları, kreşleri iddia ediyorum ülkemizde en üst düzeyde, başarılı bir eğitim çalışması yürütmektedir. Doğayı, şehri, çevreyi tanımalarını; sanatla ve sporla iç içe olmalarını sağlamak ve çocukları bundan sonraki yaşamlarına en doğru şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Bunları yaparken de insanların, çocuklarımızın üzerinden para kazanmaya çalışmıyoruz, sembolik ücretler alıyoruz.”

“BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Geleceğin eğitimle aydınlanacağını belirten Tugay, bu amaç doğrultusunda topyekun mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Ben bir öğretmen çocuğuyum, hayatım boyunca eğitimin ne kadar önemli olduğunu bilerek büyüdüm. Biz siyaseten ülkemizin bütün çocuklarının ücretsiz bir şekilde anaokullarından yararlanması gerektiğine inanıyoruz. Özel okul, devlet okulu ayrımı olmamalıdır; ülkemizin bütün çocukları eşit eğitim olanaklarına sahip olmalıdır. Aksi takdirde pek çok özel yeteneği, kapasitesi olan çocuk ne yazık ki imkansızlıklar içinde yok olup gider. Her çocuk özel, her çocuk değerlidir o yüzden her çocuğun gelebileceği en iyi eğitim noktasına gelmesi için hepimizin elinden geleni yapması lazım. Adım adım kente kazandırdığımız bu anaokullarını artıracağız. Gönlünden eğitime destek olmayı geçiren herkesin katkısını bekliyoruz. Anaokulumuza da katkı koyan hayırseverlerimize teşekkür ederim. Geleceğimizi aydınlık yapmak için yılmadan hep birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
İzmirli hakemler veda etti
 
Bakan Özer'den öğretmenlere: "Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası'nda minik öğrencilere ilk gün sürprizi!
Kuşadası Belediyesi tarafından yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ...
Next Game Startup’ta kazananlar belli oldu!
91. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, oyun sektörüne adım atmak isteyen ...
Roman çocuklar hem eğlendi hem yüzme öğrendi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi sporda fırsat eşitliği ilkesi kapsamında bu ...
 
Karşıyaka ve Çiğli'yi buluşturdu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Çiğli Tramvay Hattı’nın ...
Ovacık festival coşkusu!
Çeşme’nin en iyi kavunu ve sakız koyununun seçildiği Ovacık Sakız Koyunu ...
Başkan Gümrükçü şantiye şefleriyle buluştu!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçe sınırları içerisinde devam ...
 
Başkan Arda’dan ''Adım, Adım Gaziemir'' ziyaretleri
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Adım Adım Gaziemir” sloganıyla ...
Büyükşehir'den 25 bin öğrenciye destek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl da öğrenci ve velileri yalnız bırakmadı. ...
Narlıdere'de yelken yarışları rekor katılımla tamamlandı!
Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri