ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/35°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
10 Mayıs 2023 Çarşamba - 14:07

Karşıyaka'dan yeni kripto para hamlesi!

İzmir'de 2.5 yıl önce bir kripto para borsası aracılığıyla kripto para çıkarıp bu alanda öncü kulüp olan Karşıyaka Spor Kulübü, yeni projenin startını verdi. Farklı bir kripto para borsasıyla önceki haftalarda anlaşarak TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki futbol takımının göğsüne 2.5 milyon TL bedelle şirketin forma reklamını alan yönetim, firmayla çıkaracağı kulübün ikinci kripto parasını resmen duyurdu. 

Karşıyaka dan yeni kripto para hamlesi!

Daha önce KSK Fan Token'ı piyasaya süren Karşıyaka, Cordelia Coin adını alacak ikinci kripto para projesinde 35 milyon Dolar gibi dev bir kaynak hayal ediyor. Karşıyaka'da yönetimin kulüp üyelerine gönderdiği projeyle ilgili açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"2021 yazında seçildiğimiz genel kurul ve ardından yaptığımız 2022 mali genel kurul toplantılarında Karşıyaka Spor Kulübü için dönüm noktalarından olacak bir proje olarak kulübün dijitalleşmesini sizlere aktarmıştık. Türkiye’de ve dünyada öncü olduğumuz taraftar token uygulaması ile başlayan süreç artık kulübün mevcut ve gelecek potansiyelini de düşünerek oluşturduğumuz dijital ekonomi projemiz başlıyor. Tüm sürecin ilerlemesi için uzun çalışmalar sonucu seçtiğimiz teknoloji ortağı Bitay Teknoloji ile beraber Karşıyaka spor ekonomisini dijitalleştirmeye başlıyoruz.

35 MİLYON DOLAR KAYNAK HEDEFİ

Proje içerisinde öngördüğümüz 35 milyon USD’lik kaynak, kulübün hazinesinde yer edecek, atılım projeleri için kaynak yaratılması, şahıs ve kurumlara olan borçların temizlenmesi, hayallerimizi süsleyen her proje için Karşıyaka camiasının desteği ile gerçekleşmesi için altyapı hazır edildi. Genel kurullarımızda, divan toplantılarımızda siz üyelerimize söz verdiğimiz üzere Karşıyaka Spor Kulübü’nün kurumsallaşması, sürdürülebilir kaynaklara sahip olması ve de teknolojiyi kullanarak tüm ülkeye örnek teşkil etmesi için çalışmalarda sona gelindi. 

Karşıyaka üyeleri ve tüm camiası olarak Karşıyaka Spor Kulübü ile alakalı yaratılan tüm ekonominin, kaynakların ve olanakların Karşıyakamız için kullanılması için teknolojiyi kullanacağız. Her genel kurulda ilettiğimiz ve net olduğumuz bir konu olan bizlerin geçici görevde olması, Karşıyaka’nın kalıcı olduğu ilkesi ile tüm dünyada örnek olacak, bütünü oluşturan tüm parçaları uzmanları tarafından çalışılmış, tasdik edilmiş bu modeli ilk sizlere açıyoruz. Tüm paydaşları heyecanlandıran bu proje, Karşıyaka’mızın bugünü olduğu kadar geleceğinin de garantisi olacaktır."

İLKER ERGÜLLÜ'DEN ELEŞTİRİ

Karşıyaka'da yönetime seçimli genel kurul çağrısı yaparak kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, yeni kripto para projesini eleştirdi. Sezon başında futbol takımına şirketi Endo Endüstriyel aracılığıyla isim ve forma sponsorluğu verme teklifi yönetime takılan Ergüllü, yönetimin henüz 2 yıl önceki kripto para projesinin fiyaskoyla sonuçlandığını söyledi. Ergüllü, "Dünyada hiçbir spor kulübünün iki farklı özel şirketten iki farklı kripto parası yok ama 110 yıllık tarihi olan Karşıyaka'mızda yönetim her sene kafasına göre kripto para çıkarıyor" dedi.

?İlker Ergüllü, "2 yıl önceki kripto paradan kulübün kasasına gerçekte ne kadar girdiği, kimin kulüp üzerinden ne kadar para kazandığı belli değil. O proje fiyaskoyla bitmişken şimdi kongre öncesi hayal satılıp kulüp kasasına girmeyecek rakamlarla yine kripto para çıkarılıyor. Futbolculara, hatta kulüp personeline bile bu parayla ödeme yapılıp 3 aylık periyotlarla satabilecekleri söylenmiş. Birileri kulübün adını kullanıp üzerinden para kazanacak ama coin yine beklenen rakamlara ulaşmazsa sonunda zararlı çıkan Karşıyaka olacak. Kulüpten coin ile ilgili yapılan açıklama çok basit ve profesyonellikten uzak. Projenin altı çok boş" diye konuştu.

 
İzmir'de icradan satılık akaryakıt istasyonu!
 
Muharrem İnce’nin İzmir programı iptal edildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da Paixao seferberliği!
Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 2 hafta kala kümede kalışını ilan eden ...
Süper Lig yolu Göztepe'den geçecek!
Spor Toto 1'inci Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe ...
Karşıyaka'da gözler kongrede
TFF 3'üncü Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Karşıyaka'da gözler ...
 
Altay'da Başkan Dündar gururlu... Gemi limana yanaştı!
Spor Toto 1'inci Lig'de son 2 haftaya kümede kalışını ilan ederek giren ...
Menemen FK garantileyemedi
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta uzun süre Play-Off hesapları yapan Menemen ...
Altınordu'ya CCO geldi!
Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu sadece ...
 
Bucaspor 1928'de final hesabı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 2 maç kala lider Kocaelispor'u 6 ...
Göztepe'ye şampiyonluk sinyali!
Spor Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Manisa FK ile 1-1 berabere ...
Galatasaray arayı açtı!
Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, evinde Medipol ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri