ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2966
    Dolar
  • Euro
    34,9905
    Euro
  • Altın
    2.446,690
    Altın
  • Bist-100
    10.173,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    3/14°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/24°
    IZMIR
  • KONYA
    6/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
21 Aralık 2023 Perşembe - 13:03

Karşıyaka hata yapmadı!

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste düşme hattındaki rakiplerine 5 puan kaybederek zirve yarışında geriye düşen şampiyonluk hedefindeki Karşıyaka, yine dibe demir atan Sapanca Gençlikspor önünde 2 kez yenik duruma düşmesine ve maç içinde yaşanan Enes Nalbantoğlu krizine rağmen 3-2 galip gelerek yarıştan kopmadı. 

Karşıyaka hata yapmadı!

Grupta ilk yarıda 14 haftada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 26 puan toplayan Kaf-Kaf, 33 puanlı lider Batman Petrolspor'un 7, 27 puandaki Turgutluspor'un 1 puan gerisinde üçüncü sırada devreyi tamamladı. Attığı 27 golle grubun en skorer takımı olan Karşıyaka, kalesinde ise 17 gol görerek bu alanda kötü performans sergiledi. Lider Batman ise bu periyotta 2'si Kaf-Kaf'a kaybettiği maçta toplam yalnız 5 gol yedi.

İlk yarıyı zirvenin gerisinde de olsa yarıştan kopmayarak tamamlayan Karşıyaka'da camia teknik ekiple ilgili kararı ve transferleri beklemeye başlarken, Sapanca maçında yaşanan Enes krizi galibiyetin önüne geçti. Maçın 66'ncı dakikasında orta yapmaya çalıştığı top gol olup skoru 2-2'ye taşıyan takımın en skorer isimlerinden Enes, yeşil-kırmızılıların galibiyete ihtiyaç duyduğu anlarda tribüne şok tepki verdi. Enes golünün ardından sevinmek yerine tribünde kendisine maç içinde küfür eden bir taraftarın olduğu tarafa koşarak aynı şekilde ağır küfürler ve el hareketlerinde bulundu. Dakikalarca bir türlü yatıştırılamayan futbolcu, tribünlerin, "Enes dışarı" tezahüratları üzerine oyundan alındı. Kaf-Kaf bu olaya rağmen maçı Fatih'in golüyle kazandı.

ENES AÇIKLAMA YAPTI
Karşıyakalı futbolcu Enes Nalbantoğlu, Sapanca maçında taraftarlarla yaşadığı olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Aslen Sapancalı olup ailesi maçı izlemeye gelen Enes, "Tribünde şahsıma yapılan saygısızlığı sineye çekiyorum fakat aileme yapılan saygısızlığı asla kabul etmiyorum. Tepkimin büyüklüğü aileme yapılan çirkin saldırıdır. Ben bu arma ve forma için elimden gelen mücadelemi verdim ve vermeye devam edeceğim. Bize destek veren büyük Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum. Şampiyonluğa gittiğimiz bu yolda hep birlikte kenetlenip mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

TARAFTAR BÖLÜNDÜ
Enes'in Karşıyaka tribünüyle yaşadığı olay sonrası taraftarlar da ikiye bölündü. Taraftarın bir kısmı futbolculara küfür edilmesinin hiçbir şekilde savunulacak tarafı olmadığını belirtip Enes'e sahip çıktı. Bazı taraftarlar da Enes'e maçta büyük bir tepki olmayıp münferit bir kişinin bir pozisyon sonrası saniyelik tepki verdiğini, oyuncunun ise maçın en kritik anlarında attığı gol sonrası galibiyet için mücadele etmek yerine tribüne çok ağır küfürler ve el hareketleriyle koşarak dakikalar boyunca gerginlik yarattığını, ailesine yönelik bir tepki olmamasına rağmen oyuncunun konuya ailesini dahil ettiğini savundu. 

BAŞKAN YEŞİL'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil, Enes'in tribünle yaşadığı gerginlik sonrası sağduyu çağrısı yaptı. Yeşil, "Kazandık ama galibiyete sevinemedik. Karşıyaka taraftarının yüzde 99'u tribünde takımına itici güç olur. Futbolcuya küfür eden münferit yüzde 1'lik kısma da kendi aralarında engellemeleri gerekiyor. Enes Sapancalı, ailesi de maçta tribündeydi. Bu nedenle böyle istenmeyen bir durum yaşandı. Olayın ardından özür de diledi. Konuyu yönetim kurulunda değerlendireceğiz" dedi. Yeşil, takımın 4 gün devre arası iznine çıktığını, şu an için iç ve dış transferle ilgili karar almadıklarını belirtti.
 

Etiketler:
 
Altay aylar sonra umutlandı!
 
AYM'den ikinci Can Atalay kararı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay aylar sonra umutlandı!
1'inci Lig'de 13 maçlık galibiyet hasretinin ardından Adanaspor'u deplasmanda ...
Göz-Göz 4 köşe!
1'inci Lig'de evinde yıldızlar topluluğu lider Eyüpspor'u 5-1 gibi çok ...
Menemen FK'da Yılmaz Vural etkisi!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'ın ...
 
Galatasaray hata yapmadı!
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'ü ...
Göztepe lider Eyüp'ü 5 golle geçti
1'inci Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Göztepe, lider ...
Düelloyu Fenerbahçe kazandı!
Süper Lig'in 17'inci haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye ...
 
Altay 13 maç sonra galibiyeti hatırladı
1. Lig'in 16. haftasında Altay, rakip sahada Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. ...
Bucaspor Afyon'a puan kaptırdı
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta son olarak deplasmanda Esenler Erokspor’u ...
Karşıyaka Sapanca'yı yendi, gönül aldı...
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Karşıyaka, 2 maçlık galibiyet hasretinin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri