ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3013
    Dolar
  • Euro
    34,7124
    Euro
  • Altın
    2.379,200
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    5/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    5/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    7/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'na değişim mesajı
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'na değişim mesajı
Hatay'da yurttaşlar sandık başına gitti
Hatay'da yurttaşlar sandık başına gitti
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
11 Şubat 2020 Salı - 10:41

Karşıyaka'nın yeniden doğuşu..

Karşıyaka'da iki yıl önce göreve gelen Başkan Turgay Büyükkarcı, yönetimiyle beraber kulüpteki sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi. 3 kulvarda istikrarı ve başarıyı yakaladıklarını belirten Büyükkarcı, “Biz işimizi doğru ve dürüstçe yaptığımız sürece, camia büyüklerimiz yanımızda durdukça ve arkamızda büyük Karşıyaka taraftarı olduğu müddetçe Karşıyaka Spor Kulübü'nün sırtı asla yere gelmeyecektir” dedi.

Karşıyaka nın yeniden doğuşu..

Yönetim bunalımları, maddi sıkıntılar, puan silme cezaları, çığ gibi büyümüş eski borçlar ve sık sık kulübe gelen icralardan prestij ve güç kaybı yaşayan Karşıyaka’da 2 yıl önce iş başı yapan Turgay Büyükkarcı ve yönetimi, dağ gibi büyüyen sorunları kısa sürede eritip KSK’yi mucizevi şekilde eski parlak günlerine döndürmeyi başardı. Karşıyakalıların ‘Yeniden doğuş’ olarak adlandırdığı bu büyük gelişmeyle KSK sportif, mali ve tesisleşme anlamında adeta dev adımlar attı. Kongrede verdikleri sözleri bir bir çözmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Büyükkarcı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne iki seneyi tamamlamış bulunuyoruz. İki sene önce bize bu görev emanet edildiğinde ilk sözlerim ‘Çözüm için buradayız. Karşıyakalılar artık başı dik dolaşacak’ olmuştu. Bu cümlenin altında kalmamak için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Büyükkarcı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Futbol takımımız ligde bir maçı eksik Play-off potasında bulunuyor. FIFA'da bulunan dosyalarımızın neredeyse tamamını kapattık. Transfer yasağını kaldırabilmek için son dakikaya kadar elimizden geleni yapsak da ufak tefek pürüzleri aşamadık. Soner Tolungüç ve Atilla Güneş önderliğinde futbolcularımıza güvenimiz tam. Sezon sonu istediğimizi alacağımızı düşünüyoruz. Basketbol takımımız ligde emin adımlarla mücadelesini sürdürürken; FIBA Europe Cup'ta şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ligdeki pozisyonumuz ortada. Bu hafta oynanacak olan Türkiye Kupası'nda da hedefimiz yeniden şampiyon olmak. Bunu başarabilecek gücümüz ve inancımız var.

Voleybol takımımız belediye, şirket ve devlet destekli takımlarının arasında yabancı oyuncu oynatmadan Play-off yarışının içinde. Göztepe maçında yaşanan atmosfer ve kırılan taraftar rekoruyla Sultanlar Ligi'ne çok net mesaj gönderdiğimizi düşünüyorum. Tüm altyapılarımızda sporcu sayımız artarken, eğitim kalitemizde yükseliyor. Çiğli'de kazandırmaya çalıştığımız altyapı tesisinde mutlu sona ulaşırsak, Karşıyaka Spor Kulübü'nün geleceği garanti altına alınmış olacak. Genel Mali yapının yoluna girmesi açısından belirlediğimiz çizgiden taviz vermeden çabalayarak mali durumu rayına oturtmuş durumdayız. Bundan sonra da aynı çizgiden kararlılıkla giderek trenin raylardan çıkmasının önüne geçmiş olacağız.

Stat konusunda tüm girişimleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Denizi geçtik ve derede boğulmamak için her adımımızı temkinli atıyoruz. En kısa sürede de Karşıyaka Spor Kulübü'ne yakışan stada kavuşmayı istiyoruz. Biz işimizi doğru ve dürüstçe yaptığımız sürece, camia büyüklerimiz yanımızda durdukça ve arkamızda büyük Karşıyaka taraftarı olduğu müddetçe Karşıyaka Spor Kulübü'nün sırtı asla yere gelmeyecektir.”

 
Narlıdere’de istihdama katkı...
 
Kadınların Sahnedeki Sesi İzmir Sanat’taydı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor puanla dönüyor
TFF 1'inci Lig’de haftalardır galibiyet yüzü görmeyen iki Ege ekibi Akhisarspor ...
Göztepe'den muhteşem geri dönüş
Hentbol Erkekler Süper Ligi 12. haftasında Göztepe son dakikalara 4 sayı ...
Göztepe'den sağ duyu çağrısı
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, 26 Ocak'ta ...
 
Karşıyaka'da alkışlar Erdoğan'a
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste ikinci galibiyetini 1877 Alemdağspor ...
Altay ilki başardı
TFF 1. Lig'de evinde kümede kalma mücadelesi veren Boluspor'u 2-1 mağlup ...
Pınar KSK'de Sarıca iddialı... "Yeni kupalara talibiz"
Basketbolda şampiyonluk, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandırıp ...
 
SÜPERSİN ALTAY...
TFF 1. Lig'de geçen hafta Balıkesirspor deplasmanından golsüz eşitlikle ...
Sepil'den Beşiktaş'a gönderme...
Rizespor maçının ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Göztepe ...
Flaş gelişme... Göztepe-Rizespor maçı ertelendi!
Futbol Federasyonu, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarınki Göztepe-Çaykur ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri