ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2081
    Dolar
  • Euro
    34,8604
    Euro
  • Altın
    2.446,320
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/26°
    ADANA
  • ANKARA
    10/12°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/14°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Sel faciası: 300 kişi yaşamını yitirdi!
Sel faciası: 300 kişi yaşamını yitirdi!
AK Partili eski başkan hakkında flaş karar!
AK Partili eski başkan hakkında flaş karar!
TIR'lar çarpıştı: Ölü ve yaralılar var!
TIR'lar çarpıştı: Ölü ve yaralılar var!
Eurovision'u kazanan belli oldu!
Eurovision'u kazanan belli oldu!
21 Kasım 2019 Perşembe - 19:37

Kılıçadaroğlu İzmir'den mesajı verdi... BEYEFENDİYİ İNDİRECEĞİZ!

İzmir'de Karabağlar Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde büyük bir başarı sağladıklarını belirterek, "Göreceksiniz ikinci etapta da beyefendiyi aşağıya indireceğiz” dedi.

Kılıçadaroğlu İzmir den mesajı verdi... BEYEFENDİYİ İNDİRECEĞİZ!

SONKALEİZMİR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 günlük İzmir programına Karabağlar ile başladı. Havalimanında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan kız yurdunun açılışına geçti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Tuncay Özkan, Yıldırım Kaya, Veli Ağbaba ve Orhan Sarıbal ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın da yer aldığı törende konuşan Kılıçdaroğlu, “Kızlarımıza, gençlerimize, erkeklerimize güveniyoruz. Onlar bizim geleceğimiz ve umudumuz. Onlar çalıştıkça ve ürettikçe arkadan gelen yeni nesil güçlü Türkiye’yi daha yukarılara taşıyacak. Mutlaka ve mutlaka Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefi yakalayacağız ve aşacağız. Genç kızlarımız okudukça uygarlığı daha emin adımlarla yakalayacağız. Kız çocukların okuması çok önemli" diye konuştu.

BEYEFENDİYİ AŞAĞIYA İNDİRECEĞİZ
Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde büyük bir başarı yakaladıklarını belirtirken, "Sıra geldi ikinci etaba. Göreceksiniz ikinci etapta da beyefendiyi aşağıya indireceğiz. Niçin? Çocuklarımız, gençlerimiz için. Kutuplaşan, kavga çıkaran bir toplum istemiyoruz. Herkesin inancı, yaşam tarzı saygı duyduğumuz bir şeydir. Siyaset konusu bunlar olmamalı! Siyaset konusu neden yurt yapılmadı, neden vergilerimin karşılığını alamadım? Bunlar olmalı. Hepiniz vergi veriyorsunuz. Şimdilik teneffüs ettiğiniz havaya vergi vermiyorsunuz. Vergi alanların bize hesap vermesi lazım. Maliyeti size söylemesi lazım" dedi.

SOYER: BU BİZİM İÇİN GURUR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, Karabağlar Belediyesi ile birlikte hizmete sundukları yurdun herkes için büyük bir kazanım olduğunu vurgularken, "İzmir Büyükşehir Belediyesi öğrencilerimizin yurt ihtiyacını gidermek için çalışmalara devam ediyor. İzmir öğrenim hayatı açısından öğrencilerin en yüksek memnuniyet duyduğu illerin en başında geliyor. Bu bizim için gurur. Bu gururu büyütmek ve çok daha iyi bit düzeye çıkarmak için Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilere her türlü konuda destek sunmayı görev edindik” diye konuştu.

KARABAĞLAR SEÇKİN BİR İLÇE OLACAK
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitoupu da göreve geldikleri günden bu yana ilçenin planlamasını yapıpı işe koyulduklarını belirterek, "Karabağlar’ı İzmir’in seçkin ilçelerinden biri haline getirmeye kararlıyız. Çalışmaya devam edeceğiz. Bireylere değil topluma hizmet ilkesiyle bu çalışmaları yürütmeye gayret ediyoruz. Karabağlar İzmir’in en düzensiz dokusuna sahip ilçesi... Kentsel dönüşümün tartışıldığı ilçe… Sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Bu kapsamda bu yurt binasını yaptık. Semt merkezlerini tüm Karabağlar’a yaymaya çalışıyoruz. 4 olan semt merkezimizi 16’ya çıkardık. Temel hedef 58 mahallenin tamamında bu merkezleri hayata geçirmek. Eğitime destek olmaya çalışıyoruz. Karabağlar Belediyesi dershanesinde 1500 öğrencimize hiçbir destek almadan eğitim veriyoruz. Onların yarışlara eşit koşullarda girmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Tüm okulların bakım ve onarımlarına katkı koymaya çalışıyoruz" dedi.

ENGELLEMELERE RAĞMEN YILMAYACAĞIZ
İzmir Büyükşehir'le dayanışma içinde 'Derman Belediyeciliği'ni yaymaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Selvitopu, "Tüm engellemelere rağmen gençlik merkezini de hayata geçireceğiz.  Biz dersimize çalıştık, ne yapacağımızı biliyoruz. Projelerimiz, yerlerimiz hazır. Tek sorunumuz bunların finansmanı. Karabağlar’ın dar bütçesini verimli kullanacağız” diye konuştu.

ENGELLİ VATANDAŞ İŞ İSTEDİ
Karabağlar Belediyesi'nin Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde yaptırdığı Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sayıda genel başkan yardımcısı, belediye başkanı ve milletvekili de eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nun gelişi sırasında polis bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken engelli bir vatandaş Medeni Aydın, sesini yükselterek iş istedi. Kılıçdaroğlu'na seslenen, Çiğli'de yaşayan 5 çocuk babası Aydın, "1992 yılında Kıbrıs'ta askerlik yaptım. Orada vuruldum ve ayağımı kaybettim. Ayağım protezdir. Sigortam eksik. 6 aydır saat 07.00'den 19.00'a kadar belediyeye gelip bekliyorum. Bir iş istiyorum. Güvenlikçiler beni tanıyor. Çalışmak istiyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ise Aydın'ı Soyer'in makamına davet etti, dinleyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Soyer'in makamına geçer geçmez o vatandaş davet edildi. Kılıçdaroğlu kendisiyle yaklaşık 10 dakika görüştükten sonra vatandaş sakin bir şekilde makamdan ayrıldı.

GÜÇ VE MORAL ALIYORUZ
Makama geçen Kılıçdaroğlu, Soyer ile birlikte basına poz verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti nedeniyle gururlandıklarını belirterek, "Kendisinden hem güç hem moral alıyoruz. Türkiye'deki bu büyük değişimin önünü açtığı için kendisine minnettarız. İzmir olarak sevgi ve saygıyla kucaklıyoruz. Onun gösterdiği güvene layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

BAŞARILI PERFORMANS GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM
CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ise yarınki belediye başkanları toplantısı hakkında bilgi verdi ve şöyle konuştu:
"Seçimlerden sonra yapacağımız ikinci toplantıda belediye başkanlarımızı geçen süre içinde yaptıkları çalışmalar karşılaştıkları sorunlar, sorunlara yönelik ürettikleri çözümler konusunda kendilerini dinleyeceğiz. Ben Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir önceki belediye başkanımın olduğu gibi başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Bütün belediye başkanları ile gayet güzel sürdürülen çalışmalar var. Bunların devam edeceğine yürekten inanıyorum."

SEYYAR MAKAMI GEZDİ
Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seyyar makamını gezdi. Soyer'in bir plaket takdim ettiği Kılıçdaroğlu, otele gitmek üzere belediye binası önünden ayrıldı.

 
Öztrak'tan İzmir'de açıklama... ''CHP, Saray'dan emir alınarak kurulmadı''
 
18 yaşındaki Dilan'ı öldüren katilden şok ifade!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adı lazım değil 26 Kasım 2019 Salı 19:29

Dikkat et de inen sen olmayasın .... ;)

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztrak'tan İzmir'de açıklama... ''CHP, Saray'dan emir alınarak kurulmadı''
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "CHP, saraydan emir alınarak ...
Erdoğan: Benim rakamlarım resmi rakamlardır, devlet yalan söylemez
AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Tarım ve Orman Şûrası'nda konuştu.
'AK Parti ile koalisyon' açıklamasına sert tepki
İYİ Parti, “AK Parti ile koalisyon yapar mısınız?" sorusuna "Yaparız... ...
 
"Ülkemiz polis devletine doğru mu gidiyor"
TBMM Plan Bütçe Komisyonunda devam eden bütçe görüşmelerinde dün İçişleri ...
Cumhurbaşkanlığı'ndan ‘Saray’a giden CHP’li’ açıklaması
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile AKP Genel Başkanvekili ...
CHP'de Yücel başkanlara seslendi... Müdahil olmayın!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kasım ayı sonunda tamamlanacak olan ...
 
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a giden CHP'li yorumu...
Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Saray'a çıkan CHP'li" yazısını yorumlayan ...
CHP İzmir'den flaş karar! Hasan Karabağ partiden ihraç edildi
İzmir'in Bayraklı ilçesinde iki dönem belediye başkanlığı yapan Hasan ...
CHP'den flaş erken seçim açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Erken seçim ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri