ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2247
    Dolar
  • Euro
    34,9384
    Euro
  • Altın
    2.418,500
    Altın
  • Bist-100
    10.677,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/27°
    ADANA
  • ANKARA
    11/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/29°
    IZMIR
  • KONYA
    11/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
Maden faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!
Maden faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!
Görülmemiş felaket... Binlerce ev toprak altında kaldı!
Görülmemiş felaket... Binlerce ev toprak altında kaldı!
Özgür Özel'den sokak hayvanları açıklaması!
Özgür Özel'den sokak hayvanları açıklaması!
26 Eylül 2021 Pazar - 17:35

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz!

İzmir'de Kuleizmir-Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi'nin açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere yönelik, "Sizler Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz. Diliyoruz sadece İzmir'de ve Türkiye'de değil, dünyada ses getiren çalışmalarınız olsun. Değişim mi, evet. Değişecek güç gençlerde. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye nin kaderini değiştireceksiniz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin oyun girişimciliği ile yeni fikirlerin kurgulandığı bir çalışma platformu olarak hizmet vermesi için hayata geçirdiği Kuleizmir-Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açıldı. Gaziemir Fuar Alanı'ndaki açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç, Onursal Adıgüzel, Gülizar Biçer Karaca, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe belediye başkanları, CHP İzmir milletvekilleri ve gençler katıldı.  

"GENÇLER TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK"
Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu" sloganları sonrası kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere hitaben şunları söyledi: 

"Sizler Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz. Seçimlerde 6 milyon 300 bin genç oy kullanacak. Türkiye'ye demokrasiyi, özgürlüğü getirecek olan sizlersiniz. Türkiye'nin önündeki engelleri sizler kaldıracaksınız. Madem ki Gazi Mustafa Kemal'den söz ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün iki temel kuralı vardı. Birincisi siyasi bağımsızlıktır. "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" der. Ama bu özgürlüğün kalıcı olmasını hep istemiştir. İkinci ilkesiyle bunu ortaya koymuştur. "Savaş meydanlarında kazanılan zaferler ekonomik olarak taçlandırılmadıkça siyasi bağımsızlığı taçlandıramazsınız" der. Bu kulede gençlerimiz projelerini hayata geçirecek. Bizim açımızdan çok değerli. Diliyoruz sadece İzmir'de ve Türkiye'de değil, dünyada ses getiren çalışmalarınız olsun. Değişim mi, evet. Değişecek güç gençlerde. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz. Sakın ola umutsuzluğa kapılmayın. Dünyayı değiştiren sizsiniz, Türkiye'yi değiştiren de sizler olacaksınız. Genç, kimsenin etnik kimliğini, inancını sorgulamayan kişi demektir. İnsana insan olarak değer veren kişi demektir. Tüm canlılara saygı duyan insan demektir. Gençler özgürlüğüne düşkün. Bugün bir tweet attığınızda başıma bir şey gelirse diye düşünmeseniz bile anneniz babanız uyarıyor, "Aman başımıza bir şey gelmesin" diye. Bizim iktidarımızda istediğiniz tweeti atabileceksiniz. Beni de istediğiniz gibi eleştirebileceksiniz."

"İZMİR İLKLERİN KENTİ"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise gençlerle birlikte olmanın heyecan verici olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"İzmir tarih boyunca öncülerin kenti olmuş bir şehir. İlk adına bildiğiniz ne varsa İzmir'den Anadolu'ya yayılmış. İlk futbol takımından ilk kurşuna kadar  hepsi İzmir'de başlamış. Dünya yeni bir atılımın eşiğinde. Sanal bir dünya kuruluyor. Oyunculuk, girişimcilik, endüstri hepsi dijital ortamda hayat buluyor. Biz de bunu yabancı kalamazdık. Bunun önünü açmak için 'Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız' dedik. Bu kuleyi üretmeniz, tasarlamanız, yaratmanız için size tahsis ediyoruz. Türkiye'yi ileriye taşıyacak bir adım atmış oluyoruz. Hem eğitim alacağınız hem tasarımlarınızı hayata geçireceğiniz bir alan sizin elinizde.'' 


YATIRIMCILARLA BULUŞMA FIRSATI
İZFAŞ, Kuleizmir-Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi ile oyun dünyasının kullanıcısı olmaktan çıkıp geliştirici olmak isteyen gençlere İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Fuarizmir’deki kulenin içinde ofis imkanları, mentorluk desteği ve yatırımcılarla buluşma fırsatı sunacak. Kuleizmir’de girişimcinin kapsamına göre kat, özel oda veya serbest alanda masa sağlanıyor. Alanda ofis imkanları gibi hizmetlerin yanında geliştirilen oyunların test edilebileceği, içerisinde laptop, masaüstü, bilgisayar, cep telefonu, tablet, VR gibi ekipmanların bulunduğu bir atölye de bulunuyor. 

ÖZTUNÇ VE İDUĞ KOZLARINI PAYLAŞTI!
Açılış töreni öncesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un oyun konsolunda yaptığı maç renkli görüntülere sahne oldu. Partililer ve gençlerle sohbet eden ikili oyun konsolunun başına geçerek kozlarını paylaştı. Başkan İduğ'un maçta yaptığı art arda çalımlar izleyenler arasındaki CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay'ı mest etti.

 
DEVA Parti'sine İzmir'de silahlı saldırı şoku!
 
Koronavirüs 228 can daha aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DEVA Parti'sine İzmir'de silahlı saldırı şoku!
DEVA Partisi Kiraz İlçe Başkanı Hakkı Sab'ın aracına silahlı saldırıda ...
CHP'li Kerem Aydemir son yolculuğuna uğurlandı!
CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını ...
Ali Öztunç ve Mustafa İduğ kozlarını paylaştı!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile ...
 
Soyer: Üreticilere desteği ikiye katlayacağız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayındır'da açacağı Süt İşletme Fabrikası'nın ...
Kılıçdaroğlu: Saraydan bakan çiftçinin durumunu göremez!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayındır'da açacağı Süt İşletme Fabrikası'nın ...
Cami avlusunda cinayet!
Denizli'nin Honaz ilçesinde, cami avlusunda silahlı saldırıya uğrayan ...
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN DEPREMZEDEYE "KAT YÜKSEKLİĞİ" MÜJDESİ
İzmir'de 30 Ekim Depremi sonrası binaların yeniden yapım sürecinde hak ...
''Benjamin'' çetesine 20 ilde operasyon!
Ankara merkezli 20 ilde düzenlenen 'Benjamin' isimli sahte para operasyonunda ...
İzmirli doktordan acı haber!
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Çocuk Cerrahisi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri