ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2020
    Dolar
  • Euro
    35,0069
    Euro
  • Altın
    2.498,740
    Altın
  • Bist-100
    10.644,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/31°
    ADANA
  • ANKARA
    11/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    23/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    16/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/35°
    IZMIR
  • KONYA
    16/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İki grup arasındaki kavgaya ezanlı müdahale!
İki grup arasındaki kavgaya ezanlı müdahale!
İran Cumhurbaşkanı'nı taşıyan helikopter kaza yaptı!
İran Cumhurbaşkanı'nı taşıyan helikopter kaza yaptı!
Bir kadın cinayeti daha!
Bir kadın cinayeti daha!
Doktora bıçaklı saldırı!
Doktora bıçaklı saldırı!
1 Ekim 2021 Cuma - 21:04

Konak Belediye Meclisi'nde ödül gururu...

Konak Belediyesi’nin ekim ayı meclis oturumunda, belediyenin bir ay içerisinde peş peşe kazandığı, ulusal ve uluslararası ölçekte üç büyük ödül damga vurdu. Başkan Batur, Tarihi Kentler Birliği’nden Süreklilik Ödülü, Avrupa Konseyi’nden Avrupa Diploması Ödülü ve Avrupa Birliği’nden Roman Entegrasyon Ödülü’nü alan Konak Belediyesi’nin daha tanınır olmasını sağlayarak ülke sınırları dışında da varlığını hissettirmek hedefinde olduklarını söyledi. 

Konak Belediye Meclisi nde ödül gururu...

Konak Belediye Meclisi ekim ayı ilk oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde düzenlenen toplantıya, Konak Belediyesi’nin bir ay içerisinde ulusal ve uluslararası ölçekte aldığı, birbirinden değerli ve önemli ödüller damga vurdu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin meclis toplantısında bir gurur tablosu oluşturan ödüller hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Batur, “Bu ödülleri bize getiren çalışmalarda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, belediyemizin bu ödülleri almasında ve tanınırlığının sağlanmasında emeği geçen tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız Konak Belediyesi’nin daha tanınır olmasını sağlamak. Belediyemizin ülke sınırları dışında da varlığını hissettirmek” dedi.

Ödüller moral ve motivasyon sağladı

Konak Belediye Meclisinin divan masasına sıralanan ödüller göz doldururken Başkan Batur, gelen ödülleri tek tek açıklayarak Konak Belediyesi’nin farklı alanlarda kazandığı ödüllerde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Batur, özellikle Roman vatandaşlara yönelik çalışmalar sebebiyle gelen ödülün önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Şu anda masada üç ödülümüz var. Gurur Duyuyoruz. Roman Kültür Merkezimiz Tarihi Kentler Birliği Süreklilik Ödülünü aldı. Yapımında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, geçmiş dönem belediye başkanımıza ve bugüne gelmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği Roman Entegrasyon Ödülünü de aldık.  Konak Belediyemiz, Roman vatandaşlara, özellikle de gençlerin istihdamına yönelik yaptığı çalışmalarla AB tarafından Roman Entegrasyon Ödülüne layık görüldü. Bu bizim için önemli. Roman vatandaşlarımızın istihdamına dönük yapılan çalışmalar, Arge Müdürlüğümüz tarafından değerli Meclis Üyelerimiz Ali Yangir ve Nazlı Kurt ile yürütülen çalışmalardı. Yapılan çalışmalarla Avrupa Birliği nezdinden bir ödül kazanmak bize moral verdi ve motivasyon sağladı.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Sırada Avrupa Şeref Ödülü var

Başkan Batur, Avrupa’dan gelen ödüller arasında Avrupa Diploması Ödülünün de yer aldığını dile getirdiği konuşmasında yeni hedefin Avrupa Şeref Ödülü’nü Konak’a getirmek olduğunu vurguladı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dün de Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu tarafından verilen Avrupa Diploması ödülünü aldık. Belediyemizin diğer kurumlarla, Avrupa’daki belediyelerle ve sivil toplumla yürütülen faaliyetlerin karşılığında verilen bir ödül. Bu ödülün devamlılığı var. 2021’de Konak Belediyesi’yle birlikte Beşiktaş Belediyesi ve Kırklareli Belediyesi Avrupa Diploması Ödülü aldı. Bundan sonra, 2022’de Avrupa Şeref Bayrağı ödülünü almamız gerekiyor. Üçüncü yılın sonunda ise Avrupa Şeref Plaketi var.  Gelecek yıl hedefimiz Avrupa Şeref Bayrağı’nı Konak Belediyesi’ne getirmek. Bu ödülleri bize getiren çalışmalarda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, belediyemizin bu ödülleri almasında ve tanınırlığının sağlanmasında emeği geçen tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız Konak Belediyesi’nin daha tanınır olmasını sağlamak. Belediyemizin ülke sınırları dışında da varlığını hissettirmek.”

 

 
210 can kaybı, 28 bin 873 yeni vaka
 
Karabağlar'da okul duyarlılığı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarım Zirvesi'ne Aydın ve Kuşadası damgası
İstanbul’da düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde ...
Kılıçdaroğlu, Kemalpaşa standını gezdi
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde, ...
İzmir barınamayan öğrencilere kucak açtı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “İzmir Gençlere Kucak ...
 
Narlıdere Belediyesi, Tarım Fuarı’nın ilgi odağı oldu
CHP tarafından İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen “CHP’li ...
Çeşme Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde
Çeşme Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin katılımıyla İstanbul ...
İzmir'de toplu ulaşıma öğrenci düzenlemesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, üniversite hatlarındaki  ...
 
Tarım Fuarı'nın yıldızı Karakeçi!
CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin ve tarımsal kalkınmaya ...
Çiğli'ye Avrupa Diploması Ödülü
Çiğli Belediyesi, 2020 yılında Avrupa Konseyi tarafından düzenlenen organizasyonda ...
Başkan Arda, Kılıçdaroğlu’na sosyal projelerini anlattı
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde, CHP ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri