ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3251
    Dolar
  • Euro
    35,0329
    Euro
  • Altın
    2.282,690
    Altın
  • Bist-100
    8,97
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karabük Üniversitesi paylaşımlarına 8 gözaltı!
Karabük Üniversitesi paylaşımlarına 8 gözaltı!
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
22 Mayıs 2020 Cuma - 17:14

Konak'ta bayramlaşma... Bizi ayakta tutan dayanışma ruhu...

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, belediye bürokratları ve belediye işçileri ile bayramlaştı.  Ramazan Bayramı kutlaması sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun gerçekleşti.

Konak ta bayramlaşma... Bizi ayakta tutan dayanışma ruhu...

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışanları ve meclis üyeleriyle Ramazan Bayramı öncesi bir araya geldi ve bayramlarını kutladı. Başkan Batur, ilk olarak, Fuar Evlendirme Dairesi Nikah Salonu’nda belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının çok sıkı uygulandığı bayramlaşmaya CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İyi Parti Konak İlçe Başkanı Coşku Tatar, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen, belediye meclis üyeleri, belediye meclisi parti grup başkanları ve belediye bürokratları katıldı. Salgın tedbirleri kapsamında bayramlaşmaya katılan konukların her birine salon girişinde ateş ölçümü yapıldı, dezenfektan ve maske verildi. Havalandırması sağlanan salonda ise “Sağlığın için mesafeni koru” uyarısı yazan çıkartmaların bulunduğu koltuklara oturularak oturma düzeni mesafe kurallarına göre ayarlandı.

Sağlıklı ve mutlu bir Ramazan Bayramı yaşanması temennisinde bulunan Başkan Batur, “Türkiye’nin ve dünyanın Covid-19 salgını ile mücadele ettiği bir dönemde önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı, daha sonra da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, sokaklara çıkamasak da evlerden, balkonlardan taşan bir coşku ile kutladık. Ramazan Bayramı’nda da aynı coşkuyu yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Bayramda en büyük temenni sağlık

Bu yıl Ramazan Bayramı’nda salgın tedbirlerini uygulayarak sarılmadan, kucaklaşmadan bir bayram yaşayacaklarını ifade eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramda en büyük temennisinin sağlık olduğunu dile getirdi. Zor günleri dayanışma ruhu ile atlatacaklarını vurgulayan Başkan Batur, “Türkiye ve dünyada çok büyük bir felaket yaşanıyor. Ancak bizi diğer ülkelerden ayıran bir hassasiyet var. O da dayanışma ruhu. Türkiye tam bir dayanışma içerisinde. Bunun en güzel örneklerini de ilçemizde görüyoruz. Birlikten güç doğuyor. Bu sıkıntılı süreçler geçecek. Çocuklarımıza, torunlarımıza yeniden ve daha güzel sarılacağız. Ancak o güne kadar sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bayramlaşacağız” diye konuştu.

İşçisinden meclis üyesine, bütün Konak Belediyesi ailesinin birbirini, birlikte üretmeyi ve Konak’a hizmet etmeyi özlediğini ifade eden Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önce sağlık temenni ediyorum. Bu süreç ailelerinizle, yakınlarınızla birlikte sağlık içinde, hiçbir acı yaşamadan geçsin. Sağlıklı olursak üretken kalabiliriz. Birbirimizi özeldik. Hizmet, sizlerle beraber güzel.”

Bayramı alkışlarla karşıladılar

Batur, daha sonra Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri şantiyeleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığında belediye personeli ile buluştu. Sendika yöneticilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma da salgın tedbirlerinin en sıkı uygulandığı günlerde, gece gündüz demeden sahada çalışan tüm personele teşekkürlerini iletti. Başkan Batur, sokaklarda, alanlarda, parklarda, kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdikleri düzenli dezenfektasyon ve temizlik çalışması ile Konak’ın fark yarattığını ve örnek olduğunu vurguladı. Sağlık çalışanlarının ardından salgın sırasında en çok risk alan ve emek veren grubun belediyelerin temizlik işçileri olduğuna dikkat çeken Başkan Batur, Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli başta olmak üzere sahada çalışan tüm işçileri ayakta alkışladı.

 
CHP'li Bakan'dan kritik JES soruları!
 
Başkan Soyer: Sizlerle iftihar ediyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da askıda reçete kampanyası! İlk bağış Başkan İduğ’dan
Bornova Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde ödeme güçlüğü çektiği ...
Başkan İduğ makine başında
Bornova Belediyesi, İzmir’de açık alan ve caddelerde de maske takılmasının ...
CHP’li Sertel’den TCDD eylemine destek
Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi 13 TCDD çalışanının sürgün ...
 
Büyükşehir’den bayram hediyesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde moral vermek için ...
Başkan Çalkaya muhtarları ziyaret etti
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkya, Ramazan Bayramı öncesinde tüm mahalle ...
Çiğli'de koronavirüse karşı bir önlem daha!
Halk sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirin ...
 
İzmir'de 15-20 yaş arası gençler sahillere akın etti
İzmir'de sokağa çıkma kısıtlamaları bugün 4 saatliğine kaldırılan 15-20 ...
Kemeraltı'nda eski bayramlar özleniyor
İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin: "Bu bayram, ...
Karabağlar'da trafik rahatlayacak
İzmir’in, 58 mahallesi ve 3600 sokağıyla en büyük ilçelerinden Karabağlar’da, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri