ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    44,2040
    Dolar
  • Euro
    51,1958
    Euro
  • Altın
    7.109,970
    Altın
  • Bist-100
    13.218,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    3/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    10/18°
    ANTALYA
  • BURSA
    5/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    7/10°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    7/19°
    IZMIR
  • KONYA
    5/13°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Trump: Macron yakında görevinden ayrılacak
Trump: Macron yakında görevinden ayrılacak
CHP Sözcüsü Emre’den Adalet Bakanı Gürlek’e yanıt: 'Sunduk dediğiniz mal beyanınız nerede?'
CHP Sözcüsü Emre’den Adalet Bakanı Gürlek’e yanıt: 'Sunduk dediğiniz mal beyanınız nerede?'
Kuşadası Belediyesi Ömer Günel görevden alındı
Kuşadası Belediyesi Ömer Günel görevden alındı
Kuzey Ege için fırtına uyarısı
Kuzey Ege için fırtına uyarısı
14 Mart 2026 Cumartesi - 11:19

Kuşadası'nda Başkan Günel için 'Demokrasi Nöbeti' başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Ögütü, Başkan Ömer Günel’in İstanbul’da düzenlenen ‘kumpas’ operasyonunda gözaltına alınmasına tepki olarak Kuşadası’nda ‘Demokrasi Nöbeti’ başlattı. Demokrasi nöbetine katılarak destek veren CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz,”Biz bu kumpasın arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar bize diz çöktüremezler. Dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen AKP’li trollere bilgiler çarpıtılması için el altından servis ediliyor” dedi

Kuşadası nda Başkan Günel için  Demokrasi Nöbeti  başladı!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, dün sabah saatlerinde İstanbul’da düzenlenen bir ‘kumpas’ operasyonuyla gözaltına alındı. Başkan Ömer Günel’in gözaltına alınması Aydın ve Kuşadası’nda büyük tepki topladı. Bu kapsamda CHP’li Milletvekilleri, belediye başkanları ve Kuşadalılar, Başkan Ömer Günel’in uğradığı hukuksuzluğa karşı kenetlendi. CHP Kuşadası İlçe Örgütü de İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na ‘Adalet ve Dayanışma’ çadırı kurup, ‘demokrasi nöbeti’ tutmaya başladı. Tutulan ilk demokrasi nöbetine CHP Aydın İl Örgütü Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve parti yöneticileri, CHP Aydın Milletvekilleri Evrim Karakoz ve Süleyman Bülbül, CHP Didim İlçe Örgütü üyeleri, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Nihal Güler, belediye meclis üyeleri ve Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özer katıldı.

EVRİM KARAKOZ’DAN ADALET BAKANINA ÇAĞRI

Demokrasi nöbetinde basın açıklaması yapan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e kurulan kumpasın arkasında kimlerin olduğunu bildiklerini söyledi. Başkan Ömer Günel’in alnının ak, başının dik olduğunu belirten CHP Aydın Milletvekili Karakoz, “Öncelikle Başkanımızın avukatları isle görüştüm. Morali gayet iyi. Sizlere çok selamları var. Başkanımızın dün yaptığı paylaşımda olduğu gibi kötülüğe karşı mücadele ediyoruz. 31 Mart'tan sonra belediyelerimize uygulanan taktiklerin burada da uygulandığına hepimiz şahit olduk. Henüz daha operasyon yapılmadan AKP'nin ulusal ve yerel trolleri, Kuşadası'nda bir operasyon yapılacağından bahsetmeye başladılar. Operasyondan bir gün önce de bu troller tarih vererek operasyon yapılacağını belirttiler. Sonrasında Başkanımız Ömer Günel’in avukatlarının ulaşamadığı bilgiler, AKP'nin trolleri tarafından isim isim yayınlanmaya başladı. Buradan Adalet Bakanına  sesleniyorum. Bu sahte hesaplarla ciddi şekilde mücadele edeceklerini söylemişti. Şimdi dosyalarda gizlilik var. Avukatların ulaşamadığı dosyalara ne hikmetse AKP’li troller ulaşabiliyor. Bu trol hesapların incelenmesini istiyoruz” dedi.

“DAVAMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Başta CHP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm belediye başkanlarının özgürlüğüne kavuşacağını vurgulayan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “En başından beri şunu söyledik; milletvekillerinin dokunulmazlığı var bir de yasadan kaynaklanmayan AKP'lilerin dokunulmazlığı var. Bugün bu ülkede AKP'li bir belediye başkanı iseniz, AKP'li bir siyasetçi iseniz yargılanmıyorsunuz. Partinizi bırakıp AKP'ye topuklarsanız korunuyorsunuz kollanıyorsunuz yargılanmıyorsunuz. Bugün AKP'ye topuklayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, AKP dokunulmazlığına güvenerek Aydın'ın siyasetini dizayn etmeye çalışıyor. Buradan bir kere daha söylemek ve hatırlatmak istiyoruz biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz CHP'liyiz. Biz bugüne kadar mücadele verdik ve bedel ödedik. Ne yaparsanız yapın, değil belediye başkanlarımızı bütün üyelerimizi gözaltına alın davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Atatürk'ün açtığı yoldan, gösterdiği hedeften vazgeçmeyiz. Bize diz çöktüremezsiniz, bizi teslim alamazsınız. En başta tutuklu olan Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere bütün belediye başkanlarımız dışarıya çıkacaklar. Başları dik, alınıları ak bir şekilde bu sokaklarda dolaşacaklar. Ama bu kumpası yapanlar yargıya hesap verecekler” diye konuştu.

 
Kanseri yenen Zeynep'ten hastalara 'umut' mektubu
 
Emeklilere bayram ikramiyesi ve aylık ödemeleri bugün başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahmet Özer’in "kayyımın iptali" için yaptığı başvurusu reddedildi
İstanbul 9. İdare Mahkemesi, görevden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye ...
Özgür Özel: İmamoğlu'nun sokak performansından çok korkuyorlarsa hiç değilse ev hapsi versinler!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem ...
AK Parti'den ESHOT ve İZBAN zammına tepki!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, komisyonlardan CHP’nin oy çokluğu ...
 
CHP’li Arslan’dan AK Partili Kaya’nın o sözlerine yanıt: İzmir zaten onlara yetki vermiyor!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut ...
CHP’li Güç’ten Ömer Günel’in gözaltına alınmasına tepki: Hepimizi mi içeriye alacaksınız?
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in gözaltına alınmasına tepki gösteren ...
CHP'li Karabat'tan Ömer Günel'in gözaltına alınmasına tepki: Utanç operasyonu!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer ...
 
İBB davası canlı yayınlansın önerisi reddedildi
CHP'nin İBB davalarının canlı yayınlanması amacıyla TBMM'ye sunduğu önerge ...
Ramazan Gülten, kızı Maya'nın 'baba' dediğini İBB duruşmasında öğrendi, salonda alkışlar yükseldi
Tutuklu İBB yöneticisi Ramazan Gülten, kızı Maya’nın ilk kez “baba” dediğini ...
AK Partili Eroğlu’ndan Kınay’a ‘Kadınlar Günü yürüyüşü’ tepkisi: Karabağlar’da kadın sığınma evi yok!
AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Fırat Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 26 20 4 2 62 18 44 64
2 Fenerbahçe 27 17 9 1 61 28 33 60
3 Trabzonspor 26 17 6 3 52 29 23 57
4 Beşiktaş 26 14 7 5 47 30 17 49
5 Göztepe 26 11 10 5 30 20 10 43
6 Rams Başakşehir 26 12 6 8 44 30 14 42
7 Samsunspor 26 8 11 7 29 31 -2 35
8 Kocaelispor 26 9 6 11 23 27 -4 33
9 Gaziantep FK 27 8 9 10 36 46 -10 33
10 Çaykur Rizespor 26 7 9 10 32 36 -4 30
11 Corendon Alanyaspor 26 5 13 8 28 32 -4 28
12 Tümosan Konyaspor 26 6 9 11 30 39 -9 27
13 Natura Dünyası Gençlerbirliği 26 6 7 13 28 36 -8 25
14 Kasımpaşa 26 5 9 12 22 36 -14 24
15 Hesap.com Antalyaspor 26 6 6 14 25 43 -18 24
16 ikas Eyüpspor 26 5 7 14 19 37 -18 22
17 Zecorner Kayserispor 26 3 11 12 20 48 -28 20
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 26 4 5 17 24 46 -22 17
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri