folkart, orion,

Malatya’da 4.7 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre merkez üssü Pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi.

  • | Son Kale İzmir

Saat 11:27’de, Malatya’da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Pütürge’de yaşanan depremin, 6 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Battalgazi ilçesi Uluköy Mahallesi olarak açıkladı.

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz