folkart, orion,

Manavgat Belediyesi iddianamesi tamamlandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından rüşvet iddialarıyla aralarında tutuklu Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın da bulunduğu 41 kişi hakkında iddianame düzenlendi.

  • | Son Kale İzmir

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, Manavgat Belediyesi ve bağlı kurumlarında görev yapan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 6 belediye başkan yardımcısı, üst düzey yöneticiler, belediye çalışanları ve bazı iş insanlarının dahil olduğu rüşvet, yolsuzluk ve zimmete para geçirme iddiaları üzerine 7 Mayıs'ta soruşturma başlatmıştı.

Bu kapsamda 4 Temmuz'da Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın da aralarında yer aldığı 41 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kalmıştı.

İDDİANAME TAMAMLANDI

T24'te yer alan habere göre; CHP'li Belediye Başkanı Kara ve 18 kişi tutuklanırken, 16 kişi adli kontrolle serbest kalmıştı.

Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 2 eski belediye meclis üyesi, 23 Eylül'de etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilmişti.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iddianame Manavgat 3. Ağır Mahkemesi'ne gönderildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz