ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,9798
    Dolar
  • Euro
    50,9389
    Euro
  • Altın
    7.142,530
    Altın
  • Bist-100
    12.933,00
    Bist-100
  • ADANA
    7/19°
    ADANA
  • ANKARA
    -2/10°
    ANKARA
  • ANTALYA
    7/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    1/14°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    4/17°
    IZMIR
  • KONYA
    -2/8°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Trump'tan İspanya ve İngiltere'ye gözdağı!
Trump'tan İspanya ve İngiltere'ye gözdağı!
İsrail İran'a 9. dalga saldırıyı başlattı
İsrail İran'a 9. dalga saldırıyı başlattı
İsrail'de gözaltına alındılar: Özgür Özel'den gazeteciler için Dışişleri Bakanlığı'na çağrı
İsrail'de gözaltına alındılar: Özgür Özel'den gazeteciler için Dışişleri Bakanlığı'na çağrı
Cezaevlerindeki kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel açık görüş
Cezaevlerindeki kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel açık görüş
28 Kasım 2020 Cumartesi - 10:27

Midyeciye korona saldırısı!

İzmir'in Bornova ilçesinde, seyyar tezgahında midye satan Murat Dal (32), yakalandığı koronavirüsü yenip, karantina sürecini tamamladıktan sonra gittiği markette, kendisine "Bize hastalığı getirmek zorunda mısın?" diyerek sataşan Gökhan Ö.'nün saldırısına uğradı.

Midyeciye korona saldırısı!

Ekmek dolabına çarpan eli, kırılan cam nedeniyle kesilen Murat Dal'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Gökhan Ö., ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Olay, marketin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken Dal, "Koronavirüse yakalanan insanların hor görülmemesi lazım" dedi.

Seyyar tezgahta midye satan Murat Dal, bir süre önce koranavirüse yakalandı. Evde izole olan Dal, iyileşip karantina süresini tamamladığı 22 Ekim günü, normal yaşamına döndü.

15 Ekim günü Kamil Tunca Bulvarı Yavuz Selim Caddesi'ndeki markete giden Dal'a müşterilerden Gökhan Ö., "Bize hastalığı getirmek zorunda mısın?" dedi. Çıkan tartışma sırasında Gökhan Ö., Murat Dal'a saldırdı.

Yaşanan boğuşma sırasında Gökhan Ö.'nün ittiği Dal'ın eli, marketin ekmek dolabının camına çarptı. Kırılan dolabın camı sol elini kesen Dal, kanlar içinde kaldı. Market sahibi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Murat Dal'ın eline 18 dikiş atıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Dal, polis merkezine gidip, şikayetçi oldu. Polis tarafından polis merkezine çağrılan Gökhan Ö., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı ise marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.  Görüntülerde, markette müşteri olarak bulunan Gökhan Ö.'nün "Meşhur koronavirüslü midyeci bu değil mi?" diye sorduğu,  Dal'ın "Evet benim neden gülüyorsun ki" karşılık vermesi üzerine de "Döverim seni" dediği yer aldı. Görüntülerin devamında Dal'ın "Niye döveceksin ki, neye dayanarak döveceksin" demesi üzerine Gökhan Ö.'nün "Hem dikkat etme hastalık kap, ondan sonra şey yap. Elimde kalırsın, gırtlağını keserim senin, öldürürüm seni" dediği duyuluyor. Boğuşma sırasında Dal'ın elini ekmek dolabına çarpıp, yaralanması da görüntülerde yer aldı.

Görüntüler izlendiğinde marketteki tek maskeli kişinin kendisi olduğunun görüleceğini belirten Murat Dal, "Koronavirüse yakalandım. Evde izolasyon sürecimi tamamladıktan sonra normal yaşantıma döndüm. 3 gün sonra alışverişe gittim. Markete gelen bir müşteri benimle alay edercesine, 'Koronavirüs olan meşhur midyeci sen misin? Neden dışarı çıkıyorsun? Bizim sağlığımızı neden tehlikeye atıyorsun?' gibi laflar etti. İzolasyon sürecimi tamamlayıp öyle çıktığımı söyledikten sonra bana 'Seni döverim, sen bize hastalığı getirmek zorunda mısın?' tarzında şeyler söyledi. O esnadan sonra tartışmamız başladı. İtişmelerden sonra beni ekmek dolabının camına itti. Dengemi kaybettikten sonra ekmek dolabına düştüm. Elimi kestim. 18 dikiş atıldı. Tendonum koptu. 1 aydır çalışamıyorum. Koronavirüse yakalanan insanların küçük, hor görülmemesi lazım" dedi.

 

 
Büyükşehir'in 9 milyarlık bütçesine onay
 
Konak'ın o mahallesinde deprem enkazı unutuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Köpeğe çarpmamak için canından oldu
İzmir'in Tire ilçesinde yol üzerindeki köpeğe çarpmamak için sürücüsünün ...
Yine İzmir yine kaçak içki... Bu kez 972 litre!
İzmir'in Kınık ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 972 ...
İzmir'de terör operasyonu... 17 kişiye gözaltı
İzmir merkezli, PKK/KCK'ya yönelik operasyonda aralarında terör örgütünün ...
 
Tatlı imalathanesinde yangın: 1 ölü
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, tatlı imalathanesinde çıkan yangında 1 ...
İzmir'de esrar operasyonu
İzmir'in Selçuk ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 kilo 300 gram esrar ele geçirildi.
İzmir'de silahlı kavga: 1 ölü
İzmir'in Buca ilçesinde silahlı kavgada yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
İzmir'de jandarmadan kadınlara karanfil
İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
Komşular arasında 'küfür' kavgası: 1 yaralı
İzmir'in Buca ilçesinde, iddiaya göre sürekli küfürü konuştuğu için apartman ...
Bebek gezdiriyordu... CÜZDANI ALIP KAÇTI
İzmir'de bebek arabasındaki çocuğu gezdirdiği sırada yere düşürülen ve ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 24 18 4 2 58 18 40 58
2 Fenerbahçe 24 15 9 0 54 23 31 54
3 Trabzonspor 24 15 6 3 48 28 20 51
4 Beşiktaş 24 13 7 4 45 29 16 46
5 Göztepe 24 11 9 4 27 16 11 42
6 Rams Başakşehir 24 11 6 7 42 26 16 39
7 Samsunspor 24 7 11 6 25 27 -2 32
8 Kocaelispor 24 8 6 10 21 25 -4 30
9 Gaziantep FK 24 7 8 9 30 40 -10 29
10 Çaykur Rizespor 24 6 9 9 31 35 -4 27
11 Corendon Alanyaspor 24 5 11 8 26 30 -4 26
12 Natura Dünyası Gençlerbirliği 24 6 6 12 28 34 -6 24
13 Hesap.com Antalyaspor 24 6 6 12 24 38 -14 24
14 Tümosan Konyaspor 24 5 8 11 27 37 -10 23
15 ikas Eyüpspor 24 5 7 12 19 35 -16 22
16 Kasımpaşa 24 4 8 12 20 35 -15 20
17 Zecorner Kayserispor 24 3 11 10 18 43 -25 20
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 24 3 4 17 21 45 -24 13
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri