ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
1 Şubat 2024 Perşembe - 17:07

Narlıdere genç başkan Erman Uzun'u bağrına bastı...

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM)’nin onayıyla CHP Narlıdere Belediye Başkanı Adayı olan Erman Uzun, Narlıdereliler tarafından büyük bir coşkuyla ve meşalelerle karşılandı.

Narlıdere genç başkan Erman Uzun u bağrına bastı...

Narlıdere çarşıdan CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı önüne kadar büyük bir insan seliyle yürüyen Narlıdereliler, ‘Erman başkan sen bizim gururumuzsun’, ‘Gençlik burada, örgüt burada’ ‘İşte örgüt işte başkan’ sloganlarıyla genç Başkan Erman Uzun’u bağrına bastı. Örgüt buluşmasında Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Belediye Başkan aday adayları da hazır bulundu.

Bu benim için büyük bir onur’

Kendisi için tarifsiz bir gurur olduğunu söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Kıymetli yol arkadaşlarım, partimizin cefakar, vefakar örgütü, demokrasi, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı, laikliğin kalesi, sevgili Narlıdereli hemşerilerim. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarında yetişmiş, 32 yaşında genç bir evladına, bana, bu onurlu görevi layık gören başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, Milletvekillerimize ve örgütümüze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Toplumcu Belediyeciliğin örneği olacağız’

Belediyecilik tecrübelerini ve projelerini Narlıdere’nin en iyi noktaya getirilmesi için çalışacağını söyleyen Başkan Uzun, “Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’üncü yaşında, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak; bu onurlu görevi üstlenmenin gururunu bizlere yaşatan, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Başkanımız Sayın Ali Engin olmak üzere, geçmişte Narlıderemize hizmet eden belediye başkanlarımız Sayın Abdül Batur’a, Sayın Mustafa Karahan’a, Sayın İhsan Erbakış’a, Belediye meclis üyelerimize ve geçmiş dönemler belediye meclis üyelerimize emekleri ve Narlıderemize kattıkları değerler için teşekkür ediyorum. Benimde Meclis Üyeliğim döneminde, Belediye başkanımız Sayın Ali Engin’in başlattığı, devam eden tüm projeleri devam ettireceğimizin sözünü veriyorum. Başkanımızın Narlıdere’ye kattıklarının üzerine bizlerde yenilerini ekleyerek, Toplumcu Belediyeciliği Narlıdereliler’le buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi, yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. Yapılan projelerimizi sizlere sorup sizlerin önerileriyle büyüteceğiz. Narlıdere İzmir’imizin parlayan yıldızı, yerini koruyup çığır açacak yeniliklere imza atacağız hep birlikte.

Her köşesiyle anılarla dolu Narlıderemize, içimdeki sevgi ve sorumluluk duygusuyla hizmet edeceğim. Bizlere emanet edilen her kuruşu, Narlıdere halkının öncelik ve yararına kullanacağız. Cumhuriyet Halk Partililerin, Narlıdere’de göğsünü gere gere, başını dik gezdireceğimin sözünü veriyorum. Benimle birlikte bu onurlu göreve talip olan 14 aday adayı yol arkadaşımıza sürece yaptıkları katkılar için çok teşekkür ederim. Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Vakit birlik, beraberlik vakti. Bundan sonraki hedefimiz el ele, kol kola, omuz omuza hep birlikte mücadele ederek, Narlıderemizin adına yakışır bir şekilde, kendi rekorumuzu kırarak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Cemil Tugay’ı en yüksek oyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçip, İzmir’in burçlarına partimizin altı oklu bayrağını yeniden dikeceğiz.

Kıymetli parti örgütümüzün önderliğinde tüm Narlıdere halkını bu anlamlı hikayenin bir parçası olmaya davet ediyorum. Sözlerimi sonlandırırken beni büyüten, yetiştiren, her koşulda arkamda dağ gibi duran aileme; anneme, babama ve abime sonsuz teşekkür ediyorum. Bu soğuk kış akşamında, kiminiz işinizden çıktığınız geldiğiniz, kimininiz çocuğunuzu, hastanızı evde bırakıp geldiniz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. İyi ki varsınız. Sağolun var olun” diye konuştu.

Konuşmasının ardından sahneye annesi Gülizar ve babası Binali Uzun’u davet eden Başkan Erman Uzun duygu dolu anlar yaşadı.

 

 

 
Spotify abonelik ücretlerine zam!
 
Başkan Günel: Karaova Mahallesi'nin her karışını yenileyeceğiz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaburun'da Nurşen Balcı'ya protesto...
CHP'nin Karaburun Belediye Başkanı Adayı Nurşen Balcı, CHP Karaburun İlçe ...
Saniye Fıçı'ya coşkulu karşılama
CHP'nin İzmir’in Foça İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Saniye ...
AK Partili Dağ, Bornova'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin ...
 
Menderes Adayı Çiçek demokrasi şehitlerini unutmadı
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ADD Özdere Şubesi tarafından ...
AK Parti Konak Adayı Çankırı'dan mahallelere ''Acil Tim'' modeli...
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları ...
Politika Durağı'nda gündem CHP adayları...
Politika Durağı’nda CHP’nin İzmir Büyükşehir Adayı kararı ve ilçe belediye ...
 
CHP lideri Özel: ''İzmir'in hak ettiği bir listemiz var''
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir adayları ile ilgili gelen eleştilere ...
Özgür Özel'den Akşener'e Eskişehir yanıtı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ...
Lal Denizli'ye Çeşme girişinde çiçekli karşılama
CHP'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Ankara dönüşü Çeşme girişinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri