ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4994
    Dolar
  • Euro
    34,5602
    Euro
  • Altın
    2.497,010
    Altın
  • Bist-100
    9.548,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/29°
    ADANA
  • ANKARA
    11/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/28°
    IZMIR
  • KONYA
    10/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Koca dehşeti: 25 bıçak darbesiyle öldürdü!
Koca dehşeti: 25 bıçak darbesiyle öldürdü!
Rekabet Kurumu'ndan ilaç şirketlerine ceza!
Rekabet Kurumu'ndan ilaç şirketlerine ceza!
Ümit Özdağ'dan Ümit Özat'a görev!
Ümit Özdağ'dan Ümit Özat'a görev!
AVM'de intihar şoku!
AVM'de intihar şoku!
28 Kasım 2019 Perşembe - 12:57

Pınar Karşıyaka Avrupa'da favori

FIBA Europe Cup E Grubu'nda üst üste 5 galibiyet alıp adını lider olarak 2'nci tura yazdıran Pınar Karşıyaka, gözünü önce çeyrek final, ardından final ve kupaya çevirdi. Güçlü kadrosu ve gösterdiği performansla FIBA'nın açıkladıı en güçlü takımlar sıralamasında bu sezon Europe Cup'ın en büyük favorisi görülen Karşıyaka, Sarıca yönetiminde daha önce 2013 yılında FIBA Eurochallenge Cup'ta final oynayıp şampiyonluğu 1 sayı farkla kaçırmıştı.

Pınar Karşıyaka Avrupa da favori

Sarıca yönetiminde tekrar adım adım ilerleyip kupaya kadar ulaşarak yine ilki başarmayı isteyen yeşil-kırmızılılar 2'nci Tur L Grubu'nda Hollanda ekibi ZZ Leiden, Rusya'dan Enisey Krasnoyarsk ve ülkemizden Bahçeşehir Koleji'yle rakip olacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonucu ilk 2 sırayı elde eden ekiplerin çeyrek finalist olacağı grupta, Karşıyaka 11 Aralık'ta Leiden'le deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-kırmızılılar 18 Aralık'ta Enisey'i ağırlayıp 8 Ocak'ta İstanbul'da Bahçeşehir deplasmanına çıkacak. Kaf-Kaf grup aşamasını 5 Şubat'ta yine Bahçeşehir'i evinde ağırlayıp noktalayacak.

KUPANIN EN BÜYÜK FAVORİSİ KARŞIYAKA

Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup'ın en güçlü takımları sıralamasında zirvede yer alıyor. FIBA'nın geçen ay açıkladığı listede Kaf-Kaf bu sezon kurduğu iddialı kadrosu ve performansıyla kupayı kazanmaya en büyük aday olarak gösterilirken 2'nci turda yeşil-kırmızılılarla aynı grupta eşleşen Enisey ise FIBA'nın duyurduğu güç sıralamasında ikinci sırada bulunuyor. Karşıyaka'nın grubunda yer alacak Bahçeşehir Koleji güç sıralamasında 5'inci sırada, Leiden ise 6'ncı sırada yer alıyor.

SARICA'DAN ALKIŞ VE UYARI

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, M'Baye'nin son saniye üçlüğüyle 93-90 kazanılan Europe Cup'taki Phoneix Brüksel maçı sonrası oyucularını kutlarken uyarmayı da ihmal etmedi. Pazar günü, sezon başından bu yana lider olduğu ING Basketbol Süper Ligi'nde dev rakibi Fenerbahçe Beko'yu koltuğu koruma mücadelesinde ağırlayacak Kaf-Kaf'ta Sarıca, "Oynadığımız basketbolun iki farklı yönü vardı. Başta çok akıcı ve çok zevkli bir basketbol oynadık ama özellikle son bölümde yaptığımız hatalar bizi maçı kaybetme noktasına getirdi. Bu hatalar üzerine özellikle de genç oyuncularımızla konuşmamız gerek. Maç ne durumda olsun ne şekilde giderse gitsin bu hataları yapmamamız lazım. Sonuçta uzun bir maraton oynuyoruz ve bu bizim için yalnızca prestij maçıydı. Grubu lider tamamladığımız için tüm takımı kutluyorum. Şimdi hedefimiz çeyrek final" dedi.

M'BAYE ÇOK MUTLU

Karşıyaka'da Phoenix Brüksel karşısında bitime 2.7 saniye kala kullanılan son hücumda attığı son saniye üçlüğüyle takımına 93-90 galibiyeti getiren Amath M'Baye kazanan taraf oldukları için mutlu olduğunu söyledi. Attığı 25 sayıyla takımın en skorer ismi olan Fransız uzun forvet, "Çok fazla mücadeleyle geçen bir maçtı. Bazı hatalar yaptık. Gerçekten iyi ve sert oynadılar. Bu yüzden onları takdir ediyorum. Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Maçın sonunda kazanan taraf olduğumuz için mutluyum" diye konuştu. Bu arada, Pınar Karşıyaka'da kombine fiyatları Black Friday indirimleri kapsamında 900 TL'den 675 TL'ye çekildi.

 

 
Narlıdere zabıtasından pazar denetimi!
 
Tire'de dikkat çeken satış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu ilklerin peşinde
TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak ...
Menemen'de kadro dışı kararı
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u 1-0 ...
Altay eski hocasına karşı
TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde Eskişehirspor'la karşılaşacak Altay, ...
 
Göztepe'de Beto Fenerbahçe'ye hazır
Süper Lig'de son 3 maçta 7 puan toplayıp çıkışa geçen Göztepe, cumartesi ...
Pınar Karşıyaka son saniye üçlüğü ile güldü
FIBA Europe Cup E Grubu'nda geçen hafta lider olarak 2'nci tura çıkmayı ...
Göztepeli minik Deniz'in hikayesi... Adını golden aldı!
Göztepeliler'in, ünü ülke sınırlarını aşan tutkusunun en çarpıcı örneklerinden ...
 
Göztepe aşkı...
Abdullah Çelebi yazdı
Göztepe'de Palut'tan Fenerbahçe maçı yorumu
Süper Lig'de son 3 maçta yenilgisiz topladığı 7 puanla çıkışa geçen Göztepe'de ...
Altınordu'nun ilacı Kemal
TFF 1. Lig'de evinde Boluspor'u 2-0 yenerek 7 haftalık 3 puan özlemini ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri