ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2592
    Dolar
  • Euro
    34,8577
    Euro
  • Altın
    2.431,850
    Altın
  • Bist-100
    10.100,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    3/14°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/24°
    IZMIR
  • KONYA
    6/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Yargıtay'ın yeni başkanı belli oldu!
Yargıtay'ın yeni başkanı belli oldu!
Bahçeli'den Eurovision tepkisi... 'Tüylü ceket, pembe saten etek'
Bahçeli'den Eurovision tepkisi... "Tüylü ceket, pembe saten etek"
Dev FETÖ operasyonu: 544 gözaltı!
Dev FETÖ operasyonu: 544 gözaltı!
Bir kadın daha katledildi!
Bir kadın daha katledildi!
31 Aralık 2019 Salı - 18:22

Sağlık müdürüne duygusal veda...

İzmir'in Torbalı ilçesinde önceki gün Enver Yıldız (30) tarafından vurularak öldürülen İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park (53) için Torbalı Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Park'ın eşi Vildan Park, 'Hoşça kal aşkım' diyerek eşine veda etti.

Sağlık müdürüne duygusal veda...

Torbalı ilçesi Pazar gecesi çifte cinayet ile sarsıldı. 6 yıldır ilçenin Sağlık Müdürü olan Fuat Mehmet Park ile Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından Harun Gülcemal'in eşi, 1 çocuk annesi Hatice Gülcemal, 20 dakika arayla Enver Yıldız tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 17 suçtan kaydı bulunan katil zanlısı Enver Yıldız, kaçarak bir otele gitti. Yeri tespit edilen Yıldız ile polis arasında çatışma çıktı. Katil zanlısı Enver Yıldız, polis memuru Yaşar Kahırlı'yı (35) başından vurarak kaçtı. Geniş çaplı operasyon başlatan jandarma ve polis harekât timleri, Yıldız'ı dün öğle saatlerinde bir evde kıstırdı. Teslim olmayı reddeden Enver Yıldız, çıkan çatışmada göğsünden vurularak yakalandı.

FUAT MEHMET PARK İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Tedavisinin ardından emniyete götürülen Enver Yıldız’ın sorgusu sürerken, hayatını kaybeden İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park (54) için bugün Torbalı Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törene, Park'ın emekli doktor eşi Vildan Park, üniversite öğrencisi olan kızı Begüm ile oğlu Gökberk Park'ın yanı sıra Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Ak Partili bazı milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından konuşma yapan Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven, şiddeti lanetleyerek, "Şiddet nereden gelirse ve nasıl gelirse gelsin lanetlendi. Kime karşı olursa olsun, lanetlendi. Bu olayla birlikte bir meslektaşımızı ve yine bir meslektaşımızın eşini de kaybettik. Beraberinde birden fazla kişiye uygulanan bir şiddetten bahsediyoruz. Bu olayın takipçisi olacağız. Suçlunun hak ettiği cezayı almasının takipçisi olacağız" dedi.

YATIRIM YAPILMASI İÇİN KAYMAKAMDAN ARSA BULMASINI İSTEMİŞ

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, bir evin insanlar için mahrem alanlar olduğunu belirterek, "Evlerimiz bizim mahremimizdir. Fuat Mehmet Park arkadaşımız, mahreminde, evinde, ailesinin yanında saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Derin bir üzüntü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Ercan Öter de yaptığı konuşmasında Fuat Mehmet Park için son görevlerini yapmak üzere toplandıklarını belirterek, şunları anlattı:

"Her ölüm büyük bir kayıptır, ama bazı ölümler daha acıdır ve hüznü misliyle artar. Dün bir arada olduğumuz arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü derin bir şekilde hissediyoruz. Fuat Mehmet Park, uzun yıllar ilçeye hizmet vermiş, kendisini mesleğine adamış bir doktor. Torbalı'da beyefendi kişiliği, samimi kişiliği ile bilinen, karıncaya dahi zararı olmayacak örnek yönetici, iyi bir insan olarak tanınıyordu. Geçen Cuma günü odama gelerek, 'Kaymakam Bey müjde, ilçemize sağlıklı hayat merkezi yapılıyor. Acilen arsa bulup bu yatırımı yapmamız gerekiyor' dedi. Enerjisi ve hizmet etme heyecanı bizim için de itici bir güçtü. Aynı gün alçakça saldırıyı haber alır almaz hastaneye koştuk."

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya da "Ağabeyim" diye hitap ettiği Fuat Mehmet Park'ın ölümünden dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, "Torbalı çok önemli bir evladını alçakça bir saldırıda kaybetti. Allah mekanını cennet eylesin. Mehmet Ağabey ile yıllardır ağabey kardeş ilişkimiz vardı. Torbalı'ya pek çok sağlık yatırımının gelmesi noktasında önemli katkılar sundu. Ekonomik olarak durumu çok iyiydi ama devlete hizmet edebilmek için çırpınırdı. Park ailesi, ailece böyle bir aile. İlçeye çok önemli eserler kazandırdı" dedi.

Park'ın eşi Vildan Park, tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Kızı Begüm ile oğlu Gökberk Park'ın yardımı ile ayakta duran ve sol yanağında iz bulunan Vildan Park, "Eşim çok iyi bir insandı" dedi.

Torbalı İlçe Müftüsü Hakan Türe'nin okuduğu duanın ardından, Fuat Mehmet Park'ın naaşı ilçedeki Hacı Mümin Mesci Camisi'ne getirildi. Burada cenaze namazı kılınarak, helallik istendi. Vildan Park, "Hoşça kal aşkım, hoşça kal kocacığım" diyerek gözyaşı döktü. Fuat Mehmet Park'ın cenazesi, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 
İzmir'de aranan 282 kişi yakalandı
 
70 milyonluk bilet zaman aşımına uğradı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de aranan 282 kişi yakalandı
İzmir'de yapılan asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 282 ...
Katilden 'Uyuşturucu' savunması!
İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı (53) ...
İzmir'de yılbaşı tedbirleri
İzmir'de, yılbaşı tedbirleri kapsamında 5 bin 500 polis memuru görev yapacak. ...
 
İzmir'de sahte içki operasyonu
İzmir'in Bergama ilçesinde, jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda 168 ...
Sezen'in annesinden yürek yakan sözler...
Ege Üniversitesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Sezen Zambak'ı (23) ...
İzmir'de DEAŞ operasyonu
İzmir'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, 9'u Suriye ...
 
Cezaevinden izinli çıkıp eşini 20 yerinden bıçakladı!
Cezaevinden izinli çıkılarak gerçekleştirilen şiddet olaylarına bir yenisi ...
İzmir'de sahte içki operasyonu
İzmir'in iki ilçesinde yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu gerçekleştirildi. ...
Çifte cinayette tüyler ürperten detaylar!
Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park ve Dr. Harun Gülcemal'in eşi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri