folkart, orion,

Soner Sarıkabadayı ikinci kez baba oldu

2020'de 2015 KoloBir oğlu mbiya Güzeli Madelein Lopez Camelo ile evlenen şarkıcı Soner Sarıkabadayı ikinci kez baba oldu. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Kabadayı, bebeğinin ismini de açıkladı.

  • | Son Kale İzmir

2015 Miss Kolombiya güzeli Madelein Lopez Camelo, Soner Sarıkabadayı'nın 'Tarifi Zor' adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Çiftin aşkları burada başlamıştı. İkili mutlu birlikteliklerini de 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve Hasan Matias adında bir oğulları olan ünlü çift, geçen aylarda da ikinci çocuklarını beklediklerini duyurmuştu.

Soner Sarıkabadayı'dan bugün müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından ikinci kez baba olduğunu duyurdu."CANIM OĞLUM ALİ GABRIEL"

Bir erkek çocuğu daha olan Sarıkabadayı, hastaneden yaptığı paylaşıma "Ailemize hoş geldin, sefalar getirdin. Allah'ıma şükürler olsun" notunu düştü.

onerKabadayı, oğlunun adını da "Canım oğlum Ali Gabriel Sarıkabadayı" sözleriyle açıkladı. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz