Sıpayı çoban köpeklerine parçalatan kişi hakkında yeni gelişme

Ankara Haymana'da, kendisine ait 2 çoban köpeğini eşek yavrusuna saldırtarak, görüntülerini sosyal medya hesabından yayınlayan Berat Kaya gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • | Son Kale İzmir
Ankara'nın Haymana ilçesinde, çoban köpeklerine saldırttığı sıpanın ölmesine neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 24 yaşındaki Berat Kaya, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. 

Haymana'ya 60 kilometre uzaklıkta bulunan Boğazkaya mahallesinde yaşayan Berat Kaya, mahallede Sırrı Aydın'a ait olan eşek ile sıpasını gördü.

Berat Kaya, daha sonra yanında bulunan, kendisine ait 2 çoban köpeğini, sıpaya saldırttı. Köpeklerin saldırıp yere düşürdüğü ve parçaladığı sıpa, hayatını kaybetti.

Berat Kaya, bu anları cep telefonu kamerası ile kaydederek, sosyal medya hesabında paylaştı.

Görüntüler, tepki çekerken, Berat Kaya yakalanarak, gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Berat Kaya, nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Fani Seher

Bu kisinin serbest kalmasi utanc verici .Yargi gecikince kötuler kötuluk yapmak icin daha da cesaretlenir.Piskopatlar icin firsat oluşur .Biz izlerken hasta olup doktorluk olduk.Adalet ne zaman ışleyecek soruyorum .Iki sene once ÇAGLAYAN ADLIYESINDE Hayvan Haklari icin saatlerce bekledik.Sizce bu insanlarin hapiste olmasi gerekmez mi. ÇOK KAHREDICI BIR DURUM .KATILLER CANILER SOKAKLARDA COCUK ISTISMARCILARI DISARDA.Yakinda butun vatandaslarimiz saldiriya ugrayacaklardir .Binlerce kedi kopek katledilecek .Yeni yasa icin neyi BEKLIYORSUNUZ????????????

Nuriye

Serbest birakmislar insanlarada yapsin diye

Cemil ok

BUNU AVRUPADA. YAP. BAK BAKALIM CEZA NASILMIŞ GÖR, ADALETİN KESKİN KILICINDAN DÜNYANIN BÜTÜN AVUKATLARI BİR ARAYA GELSE, O KİŞİYİ AĞIR CEZADAN KURTARAMAZ, ÇÜNKÜ YAPULAN FİİL BİR, CANIN KEYFİ KATLEDİLİŞİDİR, VE O ZAMAN İNSAN HAYVAN GÖZÜYLE BAKILMIYOR CAN GÖZÜYLE BAKILIYOR,

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz