ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3578
    Dolar
  • Euro
    34,8084
    Euro
  • Altın
    2.400,590
    Altın
  • Bist-100
    10.209,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
26 Şubat 2024 Pazartesi - 22:36

Tugay'dan CHP'li başkanlara çağrı: Gelin, yanımızda durun!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, mevcut CHP'li belediye başkanlarına çağrıda bulunurken, "Bugün de burada Aziz Kocaoğlu başkanım yanımda. Ben buradan bir çağrı yapmak istiyorum; şu anda Cumhuriyet Halk Partili olan bütün belediye arkadaşlarımız, kendisinden sonra başka birine adaylık verildiyse eğer kendilerine çağrım şudur. O adayla birlikte lütfen miting alanlarına gelin ve onların yanında durun. Size yakışacak olan budur" dedi.

Tugay dan CHP li başkanlara çağrı: Gelin, yanımızda durun!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin Bornova seçim ofisinin açılış törenine katıldı. Açılışta Tugay ve CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki'nin yanı sıra 14,5 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra eski milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Atila Sertel, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal da yer aldı.

TUGAY: GURUR DUYUYORUM

Kampanyalarına destek veren eski belediye başkanları ve milletvekillerine dikkat çeken Cemil Tugay, çarpıcı ifadeler kullandı. Tugay şunları söyledi:

"İzmir'in dört bir yanında 31 Mart seçimleri için arkadaşlarımızla birlikte alanlardayız. Bütün gün sabah ederken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar insanlarımızla buluşmaya, kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Haklılığımızı anlatmaya çalışıyoruz. Davamızı anlatmaya çalışıyoruz. Son birkaç gün içerisinde Menderes'in, Torbalı'nın ve Selçuk'un köylerinde kasabalarında bulundum. Bana dediler ki 'Aziz Kocaoğlu vardı' dediler. 'Aziz Kocaoğlu buralarda sürekli bizim aramızda gezerdi' dediler. 'Onu hiç unutmadık. Onu halen ilk günkü kadar çok seviyoruz' dediler. Zaten bütün İzmir biliyor. Burada söylemek istedim. Çünkü ben şu anda yanımda değerli başkanımızın, büyük başkanımızın, Aziz Kocaoğlu'nun tam yanında, büyük gurur duyuyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Haklarını yememek adına uzun yıllar belediye başkanı olarak Bornova'ya hizmet etmiş milletvekili olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet etmiş Kamil Okyay başkan ve Atilla Sertel vekilimize de tabii ki yürekten teşekkür ediyorum. Bizler bizler Cumhuriyet Halk Partilileriz. Yıllarca bu partiye onurla hizmet etmiş, bu davayı almış, taşımış insanlar dün onlardı. Bugün bizler, yanımızda ailelerimizle beraber, eşlerimiz, çocuklarımızla beraber huzurlarınızdayız. Ve size şunu diyoruz; Evet biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizler bu gördüğünüz altı okul bayrağını yaşamayı onur sayan, Atatürk'ün partisinde mücadele etmeyi onur sayan insanlarız. Ama bizim bir numaralı amacımız ne biliyor musunuz? Biz halkız değerli yoldaşlarım. Bir başka yerlerden gelmiyoruz. Biz bu davanın tam göbeğinden geliyoruz. Biz cumhuriyete inanmış insanlarız. Biz Atatürkçü insanlarız. Onun için boğazımız yırtılana kadar 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyebiliyoruz."

BU BAYRAK SAYESİNDE O KOLTUKTA OTURDUNUZ

Çeşme ziyaretinde Ekrem Oran'ın verdiği desteğin önemine işaret eden Tugay, "Bugün buraya gelmeden kısa bir süre önce Çeşme'deydim. Çeşme'de belediye başkan adayımız değişti biliyorsunuz Lal Denizli. Genç 32 yaşında bir kadın arkadaşımıza parti bu sorumluluğu verdi. Gördüğüm kadarıyla Çeşme onu kucaklamış, Çeşme onu bağrına basmış, kesinlikle o seçimi kazanacak. Hiçbir yolu yok. Gördük bunu orada. Ama biz oradaki mitingde sahneye çıktığımız zaman şu andaki Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yanımıza geldi. Bizimle beraber o sahneye çıktı. Ve şu konuşmayı yaptı. Ben bana verilen görevi onurla benden sonraki arkadaşım Lal Denizli'ye teslim ediyorum, ben onun arkasındayım, onunla birlikteyim dedi. Ve hep beraber el kaldırdık. Bugün de burada Aziz Kocaoğlu başkanım yanımda. Ben buradan bir çağrı yapmak istiyorum; Şu anda Cumhuriyet Halk Partili olan bütün belediye arkadaşlarımız, kendisinden sonra başka birine adaylık verildiyse eğer kendilerine çağrım şudur. O adayla birlikte lütfen miting alanlarına gelin ve onların yanında durun. Size yakışacak olan budur. Çünkü siz bu bayrakla beraber o koltuklara oturdunuz. Siz Cumhuriyet Halk Partili olduğunuz için seçildiniz ve oraya geldiniz. Bugün üzerinize düşen görev yeni adayların yanında yer almak, onlara destek olmaktır. Gerçek Cumhuriyet Halk Partililere yakışan budur. Hepsini bundan sonra mitingde de bekliyorum. Yanımızda yer almalılar. Cumhuriyet Halk Partililere yakışan budur" dedi.

İZMİR'İ DURDURAMAYACAKSINIZ

Tugay, şöyle devam etti:

"Karşıyaka Belediyesi 5 yıl tertemiz çalıştı. Ve ben bu arkadaşlarımızın hepsiyle gurur duyuyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi yaparken yoldaşlık yaptıkları için. Bundan sonra da Bornova için, İzmir için, İzmir'in en ücra köyünden, kasabasından merkezine kadar her yer için orayı tertemiz yapmak boynumuzun borcu olsun. Oranın altyapısını yapmak boynumuzun borcu olsun. Üstündeki insanları mutlu etmek, onların yaşamlarını konforlu hale getirmek boynumuzun borcu olsun. Bizler bu görevlere durup dururken gelmedik. Bu görevlere durup dururken gönderilmedik. Hepimizin hazırlıkları var. Hepimizin deneyimleri var. Hepimizin arkasında, aslında koskoca bir Cumhuriyet Halk Partisi ordusu var. Başınız sıkıştığı zaman gidip yardım isteyeceğimiz kocaman bir örgütümüz var. Ve bu şehrin bilim insanları var. Bu şehrin meşrek örgütleri var. Sivil toplum kuruluşları var. Akil insanları var. Bilgisi ve becerisi çok olan insanlar var. Bu nedenle İzmir çok büyük ve güçlü bir şehir. O nedenle bugüne kadar her türlü uğradığı haksızlığa rağmen dimdik ayakta durmuş olan bir şehirdir. Ve Bornova Belediyesi çok güçlü bir kurumdur. İzmir Büyükşehir Belediyesi çok güçlü bir kurumdur. Ihtiyaç duyduğu zaman kendi yolunu da yapacaktır. Alt geçidini de üst geçidini de yapacaktır. Trafik düzenlemesini de yapacaktır. Otobüsünü de alacaktır. Metro şovu da yapacaktır. Tramvayını da yapacaktır. Her türlü ihtiyacını yapacaktır. Zaten bugüne kadar yapmıştır da. Bu şehre hizmet etmek isteyen kimsenin elini kolunu tutmadık. Ama hizmet etme niyetinde olmayan, rant peşinde olan, şehrin hakkını yemek isteyen, İzmirlilerin hakkını çalmak isteyenlerin önünde aslanlar gibi durduk. Daha önce diğer başkanlarımız yaptı bu mücadeleyi. Bugünden sonra biz bana sakin biri dedi arkadaşım. Evet ben sakin bir insanım. Normal yaşamımda şesimi bile yükseltmem. Mütevazilik benim için bir erdemdir. Ailem bana bunu öğretti. Hele hele milletin huzurunda efendi gibi duracaksın. Ama ama ne zaman birisi bu milletin hakkını yemeye kalkarsa onun karşısında en yüksek sesle bağıracaksın, duracaksınız. Ve İzmir'i durduramayacaksınız. O yüzden biz güçlü belediyelerimizle, güçlü halkımızla beraber dimdik, bu şehrin her türlü hizmetini yerine getirmeye devam edeceğiz. Burada en büyük gücü arkadaşlığımızdan, kardeşliğimizden, yoldaşlığımızdan alacağız. Ben Ömer başkanımla beraber Bornova'ya hizmet etmekten büyük gurur duy onur duyacağım. Bütün değerli başkanlarımızın güçlerine de bizlere vereceğine çok eminim."

BAŞKA YERLERDE ÇÖZÜM ARAYANLAR...

Tugay, CHP'ye seçim kaybettirmeye çalışanlar olduğunu belirtirken, "Bugün bir sürü yalana, yanlışa kanıp da başka yerlerde çözüm arayanlar, bu seçimi kaybedeceğini bile bile Cumhuriyet Halk Partisi'ni kaybettirmeye niyetli olanlar. Onları bir kenara koyuyorum. Ama gerçek İzmirlilere, gerçek halkımıza seslenmek istiyorum. Bu şehre sahip çıkmak istiyorsanız birleşelim, birleşelim ve hep beraber kazanalım. Sandıkta birleşelim. Milletin İttifakı'nı, İzmir'in ittifakını birlikte kuralım. Cumhuriyet Halk Partisi'ne kaybettirmek mesele. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yüzyıldır kimse kaybettiremedi. Bundan sonra da kimse kaybettiremeyecek. Bir sürü partiler geldi geçti. Açıldılar, kapandılar. Tarihin sayfalarına gömüldüler. Ama biz işte bu sene 101'inci yılımız... 101 yıldır dimdik ayaktayız ve bu gördüğünüz güçlü, büyük, değerli insanlarla beraber geçmişiyle ve geleceğiyle beraber buradayız. Kazanacağız!  Asla hiç kimseye vermeyeceğiz. Bu şehri ve gelecekte de en kısa zamanda partimizi iktidar yapacağız. İktidar yapacağız. Ben meydanlarımızda her geçen gün daha fazla genç görüyorum. Genç arkadaşlarımızı bu vatan millet mücadelesine katılmaya davet ediyorum. Sessiz bir köşede durmasınlar. Haksızlıklara boyun eğmesinler. Bu devrimci mücadelenin yanında yer alsınlar. Hepsini bu mücadeleye katılmaya davet ediyorum. Yüzlerinizdeki yorgunluklar, yüzlerini mutsuzluklar gitsin. Geleceğe umutla bakın. Bundan sonra kısa çöp, uzun çöpten hakkını alacak.  Bunu biz sağlayacağız. Ve burada artık hak olacak, hukuk olacak, adalet olacak. Insanlarımıza yerel yönetimler eliyle adalet dağıtacağız. Bugüne kadar diğer başkanlarımızın yaptığı gibi küçücük çocuklara bedava süt dağıtma fikri nereden çıktı? İzmir'den çıktı İzmir'den. Sosyal belediyeciliğin en değerli örneklerini, tarımı, çiftçiyi destekleyen politikaları bu şehrin insanları, bu şehrin politikacıları, Cumhuriyet Halk Partililer başlattı. Ve bütün Türkiye'ye örnek oldu. Buradan yayıldı. Bundan sonra da yenilerini beraber yapacağız. Bu şehirde kimsenin aç kalmasına izin vermeyeceğiz. Evsiz olup sokakta yatmasına izin vermeyeceğiz. Kimsenin yokluk çekmesine izin vermeyeceğiz. Gün olacak emeklimize gün alacak öğrencimize gün olacak yaşlımıza el uzatacağız ve yanında yer alacağız Böyle olduk bugüne kadar. Bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğiz. Ve ben bu defa yeni bir şey daha ekliyorum. Yapacağımız yerel hizmete bugünden itibaren ekonomisini bozdukları, insanlarımızı yoksullaştırdıkları, gelir adaletsizliği yarattıkları, insanları kiralarını ödeyemez, yemeklerini alamaz hale getirdikleri bu ülkede bundan sonra İzmir'in kendi olanaklarıyla kalkınması için, kalkınma belediyeciliğini de İzmir'de devreye sokacağız. En güzel örnekleri burada yaşatacağız. İşçi çocuklarımıza, işsiz gençlerimize biz de iş bulacağız. Yeni iş sahaları açacağız. Üretim potansiyelimizi artıracağız. Daha fazla markası olacak bu şehrin markalarını daha fazla pazarlayacak, yurt içinde, yurt dışında, turizmiyle, tarımıyla, ticaretiyle, her sektörüyle, girişimciliğiyle İzmir parlayan bir yıldız olacak. Ben İzmir'e inanıyorum. Sizlerin de inanması gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki 31 Mart gününden sonra bir Nisan'dan itibaren yazacağımız yeni hikayede yoldaş olarak bizimle birlikte yürümeye var mısınız? Lütfen çıkın bütün sokaklarda, bütün olarak mücadelemizi yapın. Bu zafer bizim olacak. 31 Mart gecesi Gündoğdu'da milyonlarla beraber biz buluşacağız" ifadelerini kullandı.

İLÇE BAŞKANI ÇAPIN'DAN AK PARTİ ADAYINA DİPLOMA TEPKİSİ

Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ise Bornova'daki AK Parti adayının diploması ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu. Çapın, "Pırıl pırıl bir adayımız var Bornova'da. Gençlik Kolları'ndan gelme. 17 yaşında Bornova Gençlik Kolu Başkanı olmuş. Ömrünün, ondan sonraki tüm zamanını, bu yaşa kadar olan zamanın tamamını örgüt içinde geçirmiş, bilgili, birikimli, eğitimli bir adayımız var. Sayın Ömer Eşki... İnanıyorum bizim yüzümüzü kara çıkartmayacak. Karşımızda da bir aday var. Sayın Cevdet Çayır... Bizim arkadaşımız. Şimdi ya bunu söylemeye aslında utanıyorum... Bir diploma var burada. Rusya Federasyonu Kanıt Üniversitesi Daire Başkanlığı. Ya bu arkadaş ne zaman Rusya'ya gitmiş dört yıl okumuş merak ediyorum. İnanın ya böyle bir şey var mı? Kasım ayında başvuruya diploma çıkıyor. Ondan sonra da ben üniversite mezunuyum  diyor. Bu halkı kandırmaktır ya. Ne zaman gitmiş 4 yıl yaşamış Cevdet arkadaşımız? Rusça biliyor mu? Belki öğrenmiştir onu da bilmiyoruz. Ukrayna'ya falan gittiyse... Ama olacak şey değil bu ya. Kimsenin diplomasıyşa uğraşacak değiliz. Ama gerçeği söyleyin ya. Bornova halkını kandıramazsınız" dedi.

Kamil Okyay Sındır, Ömer Eşki'nin bayrağı Bornova'da daha ileriye taşıyacağını belirtirken, Atila Sertel de Hamza Dağ'ın kafe bar ziyaretlerini hedef aldı. Sertel, "Bakmayın sizin onun meyhaneleri birahaneleri gezdiğini. Bakmayın yüzündeki şirinlik maskesine. Aslında kapatacağı yerleri tespit gezisinde kendisi ve onun için çok dolaşıyor. Ve takiye yapıyor arkadaşlar. Ampulünü dahi afişine asamayan, partisinden utananların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi gibi 100 yıllık bir çınarın adayları var burada. Benim Karşıyaka Belediye Başkanlığı yaptığı süreç içerisinde öncesinde adayken kefil olduğum namusuna, dürüstlüğüne, çalışkanlığına, insanlığına her anlamda kefilim dediğim Cemil Tugay, onun gibi bir büyükşehir belediye başkanının İzmir'de sevecen, saygılı, nitelikli bir belediye ve İzmir yaratacağına adım soyadım kadar eminim. Ömer Eşki sizin evladınız. Gencecik, pırıl pırıl kardeşimiz" dedi.

KOCAOĞLU: İZMİR KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ İÇER

Aziz Kocaoğlu ise şunları söyledi: "Sayın belediye başkanlarımı bugünden kutluyorum. 1968 senesinde okumaya geldim ve yurtlarda öğretime başladım.55 sene olmuş... Ve o günden bugüne Bornova'dayız. Iş yaptık, çocuklarımızı büyüttük. Hep beraber siyaset yaptık. Hayatı paylaştık. Varlığı yokluğu paylaştık. Ben Tokat Erbaa doğumluyum. Ama hayatımın dörtte üçü Bornova'da geçti. Ve Bornova beni el üstünde tuttu. Bornova Belediye Başkanı yaptı 2004 yılında. 69 gün belediye başkanlığı yapmam nasip oldu. Sonra 15 sene büyükşehir belediye başkanlığını yaptım. Ama o gün de bugün de yarın da Bornova hep benim yanımda oldu. Bornova hep destekledi. Bir anımı anlatarak sözlerimi fazla uzatmayacağım programları da vardır. Sanayi odasında soru yağmuruna tutuyorlar üç dört aylık büyükşehir belediye başkanıyım. Buzdolapçı Aziz diyorlar. Nereden çıktı bu adam diyorlar. Sordular ama sorular, dalga geçer gibi geliyor...Dedim ki ben bu soruları aldım, kabul ettim. Siz benimle beni hafife alıyorsunuz. Bornova'nın merkez telefonları 339'la başlar. Her birinin arkasında 10 bin tane numara vardır. Yani 20 bin kişiyi size referans olarak gösteriyorum. Evinize gittiğinizde bu numaralardan, bu 20 bin numaradan hangisini çevirirseniz çevirin ve beni sorun. Ondan sonra bana, ona göre davranın. Ben sizi tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz. Herhalde telefon ettiler ki ondan sonra davranışları büyükşehir belediyesindeki davranışları ve oradan yürümemiz değişti. Bornova hep yanımda durdu. Her şeyimi Bornova'ya borçluyum. Eşim biliyorsunuz çoğu gencin çocuk doktorluğunu yaptı. Çok şey borçluyuz. Ama Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Atatürk'ün partilisi olmaktan Atatürk'ün şemsiyesi altında, bayrağı altında siyaset yapmaktan yaşamımızı sürdürmekten son derece mutluyuz. 15 sene büyükşehir belediye başkanlığı yaparken bir tek hedefim vardı. Bayrağa, yine bir Cumhuriyet Halk Partisi'ne teslim etmek. Onu başardım. Şimdi de Tunç başkan bu bayrağı Cemil Tugay başkanımıza devredecek 31 Mart akşamı. Ömer kardeşimi de şimdiden kutluyorum.  İzmir 81 vilayetin hiçbirine benzemez. İzmir kendi kendine yetebilen, kendi göbeğini kesebilen hiçbir çıkar için ilke taviz vermeyen kan kusup kızılcık şerbeti içen bir kenttir. İzmir  tarih boyunca zapt edilemeyecek. Atatürk'ün Cumhuriyetin laik Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasinin kalesidir. Bunu bu bayrağa biz şimdi gençlere teslim ediyoruz. Gençler de daha ileriye taşıyarak kendisinden sonraki kuşaklara teslim edecektir. Gazabımız mübarek olsun."

EŞKİ: 31 MART'TA SON SÖZÜNÜ İZMİR'DEN SÖYLEYECEĞİZ

Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ise "Nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nın ilk kurşunu Hasan Tahsin meydan attıysa biz de 31 Mart seçimlerinde Türkiye'nin son sözünü İzmir'den söyleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını buradan müjdeleyeceğiz" dedi.

Sadece Bornova değil, İzmir ve tüm Türkiye'ye örnek belediyecilik sergilemek zorunda olduklarını vurgulayan Eşki, "Gelecek günler için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyetini daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ben son sözlerimi Bülent Ecevit şiirle bitirmek istiyorum. Gündüzler karışık, akşamlar bulanık, geceler gebe, sabahlar devrim" dedi.

 
Tolga Savacı'dan acı haber!
 
Kredi kartına taksit kaldırıldı mı? Resmi açıklama geldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamza Dağ engelli öğrencilerle bir araya geldi
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Urla’da ...
Başkan Tugay: İzmir gurur duyulan örnek şehirlerden biri olacak
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim ...
Başkan Tugay'dan Çeşme'ye yatırım sözü
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Çeşme'de düzenlenen ...
 
Ada'da istifa yalanı boşa çıktı!
Kuşadası’nda CHP’den istifa eden isimlerin beraberinde binlerce üyeyi ...
Demokrat Parti'den 32 kişi AK Parti'ye geçti...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, AK Parti’ye ...
AK Partili Doğruer: "Bergama'da hayvancılığı destekleyeceğiz"
Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, günün ...
 
CHP’li Duman pazaryerinde esnaf ve yurttaşları dinledi!
Yıldız ve Bucakoop Pazaryeri'nde hem vatandaşın hem de esnafın sıcak ve ...
CHP'li Türkmen: ''Kemalpaşa spor kenti olacak''
CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, devam eden seçim çalışmaları ...
AK Partili Doğan: "’Gaziemir'i daha da ileriye taşımak için yola çıktık’’
AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan ve Meclis Üyesi Adayları ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri