ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Onur Akın'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Şarkılarımı kullanmayın, aksi halde yasal yollara başvuracağım'
Onur Akın'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Şarkılarımı kullanmayın, aksi halde yasal yollara başvuracağım'
Özel İtalyan Lisesi’nde grev sonuç verdi: Sendikanın talep ettiği tutanak imzalandı
Özel İtalyan Lisesi’nde grev sonuç verdi: Sendikanın talep ettiği tutanak imzalandı
Erdoğan'dan 'mutlak butlan' açıklaması: 'Güvenli takip mesafesinden izliyoruz'
Erdoğan'dan 'mutlak butlan' açıklaması: 'Güvenli takip mesafesinden izliyoruz'
Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi: 'Diyalog heyeti oluşturulacak'
Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi: 'Diyalog heyeti oluşturulacak'
4 Ocak 2022 Salı - 16:06

Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya çok sert sözler!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, yazısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı. Ümit Özdağ, sosyal medyadan yayınladığı video ile yanıt verdi...

Ümit Özdağ dan Nagehan Alçı ya çok sert sözler!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, dünkü yazısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı. Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı teftişle ilgili adı geçen DİYADER (Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) iddianamesini eleştirdi. Alçı, “Sanki bu iddianameyi Ümit Özdağ bizzat yazmış!” ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Benim iddianame yazmak gibi bir adetim yok. Fakat, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında Nagehan Alçı’nın ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın nasıl FETÖ tezgahı iddianamelerin hazırlanmasına ve daha sonra savunulmasına katkı verdiklerini bütün Türkiye biliyor” dedi.

“SANKİ BU İDDİANAMEYİ ÜMİT ÖZDAĞ BİZZAT YAZMIŞ”

Habertük yazarı Nagehan Alçı, dünkü yazısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili şu satırları kaleme aldı: 

“İddianameyi okurken düşündüm… Acaba ülkemizde paralel evrenler mi var? Bu iddianameyi yazanlar bu ülkenin Cumhurbaşkanı’nın Tayyip Erdoğan olduğunun farkındalar mı? Yoksa Cumhurbaşkanlığı makamına Ümit Özdağ geldi de bizim mi haberimiz yok?!”

“Bu iddianameyi hazırlayanların zihniyetine göre tam 13 senedir kesintisiz 24 saat yayın yapan devlet televizyonu TRT Kürtçe tamamen illegal ve derhal kapatılması gerekiyor” diyen Nagehan Alçı, şöyle devam etti: “Yukarıda belirttiğim gibi, sanki bu iddianameyi Ümit Özdağ bizzat yazmış! İddianamenin bazı bölümlerinde Özdağ tarzı faşizan zihniyet adeta fışkırıyor.”

“FETÖ’NÜN BANKASINDAN ALDIKLARI HEDİYE KREDİYLE…”

Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından "İftira atarak karalama kampanyası yürütmeyi FETÖ tezgahında öğrenen, Öcalan ve PKK savunucusu, Saray Rejimi propogandisti Nagehan Alçı'ya son cevap" mesajıyla video yayınladı.

“Nagehan Alçı suçluların telaşı içerisinde bana ve Zafer Partisi’ne saldırıyor” diyen Ümit Özdağ şunları söyledi: 

“Nagehan Alçı’nın bu saldırılarının sebebi, bir süre önce Habertürk televizyonunda, çıktığımız bir programda, kendisinin son 20 yılda, Türkiye’de yapılan provokasyonların öncülerinden birisi olduğu gerçeğini yüzüne söylemiş olmamdır. 

Nagehan Alçı bugünkü yazısında da İmamoğlu’yla ilgili hazırlanan iddianamenin Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye’de ancak yazılabileceğini ifade edip bir başka yerde de iddianameyi sanki Ümit Özdağ kendisi yazmış diyor. Ben iddianameyi görmedim, okumadım. Ama Nagehan Alçı’ya hatırlatmak istediğim bir husus var. Benim iddianame yazmak gibi bir adetim yok. Fakat, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında Nagehan Alçı’nın ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın nasıl FETÖ tezgahı iddianamelerin hazırlanmasına ve daha sonra savunulmasına katkı verdiklerini bütün Türkiye biliyor. Bu katkılarından ötürü de FETÖ’nün bankasından aldıkları hediye krediyle boğazda bir yalı aldığını biliyoruz. 

Aynı Alçı’nın subay eşleriyle ilgili ‘takvim için soyunsunlar’ şeklindeki aşağılık ifadesini hiçbirimiz unutmadık. Eşlerinin gazi ya da şehit oluşunu bekleyen Türk subaylarının muhterem eşleri hiçbir zaman unutmayacak. 

Keza ‘katil devlet’ diye Türkiye Cumhuriyet devletini nasıl suçladığını, Fetullah Gülen’e nasıl yağlar yaktığını, Abdullah Öcalan’ın nasıl Türkiye’ye demokrasi getireceğini ve bir keresinde Güneydoğu Anadolu’ya ‘Kürdistan demeyi öğreneceksiniz’ diye haykırdığını ve yazdığını da unutmadık. 

Gerçek bir tahrikçi arıyorsa, dönsün kocası Rasim Ozan Kütahyalı’ya baksın. Onun Boşnak kardeşlerimize yaptığı ağır hakareti Türk milleti unutmadı, unutmayacak.”

 
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt birbirine girdi!
 
Türk lirası dibi gördü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt birbirine girdi!
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ile Demokrat Parti ...
Okuldaki tacize idari soruşturma!
İzmir'de, bir ortaokuldaki kantin işletmecisinin 4 öğrenciyi taciz ettiği ...
AK Partili Hızal'dan ''kasada para yok'' iddiası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, geçtiğimiz ...
 
İzmir'de emekliler fatura yakıp tepki gösterdi: 'Hükümet zammını başına çal'
İzmir'de emekliler, hükümetin açıkladığı zamları protesto etti. DİSK'e ...
Kılıçdaroğlu: Cumhuriyet tarihinin en büyük soygunu gerçekleşti!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Doları 18'den sattılar, 13'ten geri aldılar. ...
Polisten pazarcılara gazlı müdahale...
İstanbul Gaziosmanpaşa'da yeni yapılan pazar yerine geçmek istemeyen pazarcı ...
 
Pitbull ile sokağa çıkınca yaklaşık 15 bin TL para cezası aldı
Sivas’ta yasak olmasına rağmen sahiplendiği pitbull ile sokağa çıkan gence ...
İzmir'de jandarmadan sıkı denetim!
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 31 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasındaki ...
Polikliniklerde yığılma olacak!
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri