ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2141
    Dolar
  • Euro
    34,7642
    Euro
  • Altın
    2.410,650
    Altın
  • Bist-100
    10.267,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    7/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Fenerbahçe ağır yaralı!
Fenerbahçe ağır yaralı!
Özgür Özel, Bahçeli'yi ziyaret edecek
Özgür Özel, Bahçeli'yi ziyaret edecek
Başsız ceset alarmı!
Başsız ceset alarmı!
Lise öğrencisi kız silahla okulu bastı!
Lise öğrencisi kız silahla okulu bastı!
3 Ağustos 2021 Salı - 11:01

Yangın bölgesinde örnek dayanışma!

Türkiye’nin dört bir yanındaki orman yangınları sürerken, yangınların ilk başladığı yer olan Manavgat'a çıkarma yapan Buca Belediyesi ekipleri, en anlamlı teşekkürü afetzede yurttaşlardan aldı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ''Bu dar zamanda bir kişinin dahi omzuna dokunup gülümsetebildiysek ne mutlu bize. Ekiplerimiz cansiparane çalışıyor ama bu güzel sözler bize yorgunluk nedir unutturuyor'' dedi.

Yangın bölgesinde örnek dayanışma!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın talimatıyla Antalya’nın Manavgat ilçesine üç koldan destek olan Buca Belediyesi ekipleri, Manavgat’tan Akseki ve Gündoğmuş'a kadar olan afet bölgesinde çalışma yürüttü.
Bölgeye giden BUCAKUT ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına katkıda bulundu. Afet bölgesindeki üreticilerin imdadına da Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koştu. Ekipler, hayvan ambulansıyla bölgedeki hayvanlara müdahalede bulundu ve beslenme olanağı sağladı. İkram araçları ise hem yurttaşlara hem saha emekçilerine destek oldu.


“BİR KİŞİNİN DAHİ OMZUNA DOKUNUP GÜLÜMSETEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”
Bölgede yaptığı çalışmalarla, ekipleri bizzat koordine eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ''Bu dar zamanda bir kişinin dahi omzuna dokunup gülümsetebildiysek ne mutlu bize. Ekiplerimiz cansiparane çalışıyor ama bu güzel sözler bize yorgunluk nedir unutturuyor'' dedi.


BUCA BELEDİYESİ YAZAN TİŞÖRTLERİ GÖRDÜĞÜM ZAMAN GURURLANDIM
Günlerdir bölgede çalışma yürüten ekipler, çevrede zor günler geçiren afetzedelere moral oldu. Vatandaşlar ekiplerin özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Şakir Özdemir “Buca Belediyesi yazan tişörtleri gördüğüm zaman kendi kendime gururlandım. Çok hoşuma gitti. Yardımı bir yana bırakın o insanları görmek bile beni memnun etti. Biz yalnız değiliz herkes bizim arkamızda.” ifadelerini kullandı. 


Hüseyin Tokaç ise “Buca Belediyesi geldi bizim çayımızı, kahvaltımızı verdi. Bundan iyisi can sağlığı. Sağ olun var olun, belediyeye teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza sürekli hizmet ediyorlar.” şeklinde konuştu.
Abdullah Öncel “Türkiye’nin değişik yerlerinden buraya araçlar geldi. Özellikle Buca Belediyesi’nin araçlarını görünce çok memnun olduk. Karşılıksız ikramlarda bulunuyor. Vatandaşın hizmet alacağı yerde konumlandırılmış. Hizmeti buraya tahsis edenlere teşekkür ederiz. Diğer belediyelere de örnek olmasını dileriz.”
dedi.


6 KİŞİNİN YÜKÜNÜ ALDILAR 60 KİŞİLİK YARDIMLARI OLDU
Ali İhsan Özdemir ise yaptığı açıklamada “İlçemizin üç cephesi de yanıyor. Allah razı olsun. Bizim en azından 6 -7 kişilik işin yükünü aldınız. Çok teşekkür ediyoruz, belediyemize ve başkanımıza. 6 kişinin yükünü aldığınız için bize 60 kişilik yardımınız oldu.” şeklinde konuştu. 


Asım Deniz Akıncı “Biz 5 günden beri yoğun bir yangın tehdidiyle karşı karşıyayız, ilçemiz tehdit altında. Bizi İzmir Buca’dan yalnız bırakmayan Erhan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Gerek hayvan ambulansı gerekse ikram araçlarıyla bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.” dedi.


HAYVANLARA TEDAVİ DESTEĞİ
Buca Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yapmış olduğu klinik ve kurtarma çalışmalarına teşekkür eden vatandaşlar ise, “Yangın çıktı, mahsur kaldık. Ahıra kadar geldi yandı; hayvanlarımız mahsur kaldı. Saat 01.00 gibi Buca Belediyesi’nden ekiplerimiz geldi kurtardı. Hayvanlarımıza ilaç verdiler, bize yardım ettiler, çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun” diye konuştu.

 
İzmir'de Biontech krizi!
 
Başkan Arda'dan flaş çağrı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı'da öğrencilere YKS desteği
Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde eğitim görerek Yükseköğretim ...
Bornova'da can dostlar için yatırım...
Bornova Belediyesi, Pınarbaşı’ndaki Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Tedavi ...
Karabağlar'da önemli gelişme... PLAN DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY!
Karabağlar Belediye Meclisi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ...
 
Başkan Batur'dan çifte müjde...
Konak Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısına yangın gündemi ile başladı. ...
Manavgat’taki can dostlara yardım!
Gaziemir Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenen ...
Kuşadası'ndan Arhavi'ye yardım eli!
Kuşadası, Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen ...
 
Soyer'den yangın mağdurlarına ziyaret!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki ...
Manavgat'ta yoğun mesai!
Antalya’nın Manavgat ilçesinde günlerdir devam eden orman yangınında yaraları ...
Büyükşehir'den flaş teleferik kararı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi yurt genelinde peş peşe çıkan orman yangınlarının ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri