ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,0447
    Dolar
  • Euro
    50,4614
    Euro
  • Altın
    6.158,800
    Altın
  • Bist-100
    11.866,00
    Bist-100
  • ADANA
    3/16°
    ADANA
  • ANKARA
    2/12°
    ANKARA
  • ANTALYA
    10/16°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    10/17°
    IZMIR
  • KONYA
    -2/9°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Selahattin Demirtaş'a 'cumhurbaşkanına hakaret' gerekçesi ile hapis cezası
Selahattin Demirtaş'a 'cumhurbaşkanına hakaret' gerekçesi ile hapis cezası
SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam için çalışma başlatıldı
SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam için çalışma başlatıldı
'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar Adli Tıp Kurumu'na getirildi
'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar Adli Tıp Kurumu'na getirildi
CHP İstanbul İl Kongresi davası başladı
CHP İstanbul İl Kongresi davası başladı
yunusemre, semih balaban, cumhuriyet,
29 Mart 2024 Cuma - 10:37

İrfan Önal’dan eşitlik ve özgürlük vurgusu!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, “Biz bu şehrin halkının hakkını, bu şehrin ağacının, bu şehrin sokak hayvanının aklınıza gelecek her türlü değerinin hakkının teminatıyız. Bugüne kadar hep böyle olduk. Bundan sonra da böyle olacak. Çocuklarımızın özgür yaşadığı, haklarını aldıkları ve eşitlik sağlandığı bir ülkede yaşamalarını istiyoruz” dedi.

İrfan Önal’dan eşitlik ve özgürlük vurgusu!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor.  İrfan Önal,  Konya Beyşehir Şamlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyelerine projelerini anlatan Önal, giderek ağırlaşan ekonomik koşullara vurgu yaparak, yanlarında olacağının mesajını verdi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, “Biz temel belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyecilik uygulamalarını da hayata geçireceğiz.  Her mahallemizde taziye evleri açacağız.  Çalışan kadınlarımız için çocuklarını bırakabilecekleri güvenilir, modern kreşler açacağız. Bu görevler bizim asli görevlerimiz. Sosyal yardımlarla ilgili olarak da dayanışma yanınızda olacağız. Ekonominin sebebi biz değiliz ama hep birlikte bu zorlukların üstesinden dayanışmayla üstesinden geleceğiz. Bu yoksulluğun sebebi 22 yıldır ülkeyi yöneten AKP’dir. Belediyemizin imkanları doğrultusunda ihtiyacı olan her vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

‘SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM’
Önal, “Hemşehri dernekleriyle iletişimimizi artırarak sürdüreceğiz. Tüm dernek ve federasyonlarla Bayraklı’da uyum içerisinde çalışacağız. Bir kez daha insan yaşamından daha önemli hiçbir şeyin olmadığını söylemek istiyorum. İlk işim olan kentsel dönüşümün göreve geldiğim ilk günden takipçisi olacağım. Bunu yapmak için elimden geleni yapacağım. Uzun sorunların farkındayım eğer bana güvenerek destek olursanız bu noktada sizleri mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum” diye konuştu.

‘ÇOCUKLARIMIZ ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞASIN İSTİYORUZ’
Önal, “Başka şehirlerde o şehirlerin talan edilişine, o şehirlerin ranta kurban edilişine bakınca diyorum ki en kötü Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı en iyi AK Partiliden çok daha iyidir. Bunu, hatırlamakta fayda varBiz bu şehrin halkının hakkını, bu şehrin ağacının, bu şehrin sokak hayvanının aklınıza gelecek her türlü değerinin hakkının teminatıyız. Bugüne kadar hep böyle olduk. Bundan sonra da böyle olacak. Çocuklarımızın özgür yaşadığı, haklarını aldıkları ve eşitlik sağlandığı bir ülkede yaşamalarını istiyoruz. Onların haklarını aldıkları eşitlik sağlandığı bir ülkede yaşamalarını istiyoruz. Bu mücadele verilecek. Burada 85 milyon insanın hakkı var. Yalanla, dolanla satın aldığınız medyayla, internette o on binlerce trole yazdırdığınız yalan yanlış yorumlarla bu milleti kandıramayacaksınız.  İzmirliyi hiç kaldıramayacaksınız” diyerek sözlerini noktaladı.

 
Kovankayası Yaşayan Parkı İzmirlileri bekliyor!
 
CHP’li İlkay Çiçek'ten üreticiler için projeler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi'nden son dakika deprem açıklaması geldi. ...
Hamza Dağ: Gündemimizde termik santral yok!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Gündemimizde ...
Gaziemir Adayı Işık: Tansaş arazisi için referandum yapacağız!
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçenin merkezinde bulunan ...
 
Karabağlar Adayı Tunç'tan emeklilere 10 bin TL bayram ikramiyesi vaadi!
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç göreve gelmeleri ...
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
İsrail'in Halep Havalimanı'na ve kentin çeşitli bölgelerine düzenlediği ...
Kırmızı bültenle aranıyorlardı... İstanbul'da yakalandılar!
İstanbul'da 'Mahzen-23' operasyonunda uluslararası seviyede 'kaçakçılık' ...
 
Çocuklarının gözleri önünde katledildi!
İstanbul’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma ...
Sır olay... Otoyolda kadın cesedi!
Gaziantep'te kara yolunda kadın cesedi bulundu. Jandarma, silahla vurulduğu ...
20 ilde FETÖ baskını: Çok sayıda gözaltı var!
Aralarında İzmir'in de olduğu 20 ilde FETÖ'ye yönelik son bir hafta içinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 17 13 3 1 39 12 27 42
2 Fenerbahçe 17 11 6 0 39 14 25 39
3 Trabzonspor 17 10 5 2 33 20 13 35
4 Göztepe 17 9 5 3 21 9 12 32
5 Beşiktaş 17 8 5 4 30 22 8 29
6 Samsunspor 17 6 7 4 22 20 2 25
7 Rams Başakşehir 17 6 5 6 27 18 9 23
8 Kocaelispor 17 6 5 6 15 17 -2 23
9 Gaziantep FK 17 6 5 6 24 30 -6 23
10 Corendon Alanyaspor 17 4 9 4 16 15 1 21
11 Gençlerbirliği 17 5 3 9 21 24 -3 18
12 Çaykur Rizespor 17 4 6 7 20 24 -4 18
13 Tümosan Konyaspor 17 4 5 8 21 29 -8 17
14 Kasımpaşa 17 3 6 8 14 24 -10 15
15 Hesap.com Antalyaspor 17 4 3 10 16 31 -15 15
16 Zecorner Kayserispor 17 2 9 6 16 33 -17 15
17 ikas Eyüpspor 17 3 4 10 10 24 -14 13
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 17 2 3 12 14 32 -18 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri