folkart, orion,

İzmir'de 22 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

İzmir'in Torbalı ilçesinde, atık madeni yağ geri dönüşüm tesisine düzenlenen operasyonda, 22 bin litre kaçak akaryakıt bulundu.

  • | Son Kale İzmir

Akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, atık madeni yağların akaryakıt olarak kullanılmak üzere Torbalı'dan kamyonetlerle Bornova ilçesindeki tır ve kamyon garajlarına götürülerek satıldığı bilgisine ulaştı.

Torbalı'ya bağlı Ayrancılar Mahallesi'ndeki bir atık yağ geri dönüşüm tesisinden çıkan kapalı kasa kamyoneti durduran ekipler, araçta yaptığı aramada, 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Tesise düzenlenen operasyonda da 19 bin litre kaçak akaryakıt bulundu.

İşletme yetkilisi M.D, işletme çalışanı İ.M. ve kamyonet sürücüsü M.T. hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz