ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,5176
    Dolar
  • Euro
    52,9944
    Euro
  • Altın
    6.644,890
    Altın
  • Bist-100
    14.368,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/26°
    ADANA
  • ANKARA
    7/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    6/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
İstikbal satıldı: Yeni sahibi ünlü iş insanı çıktı
İstikbal satıldı: Yeni sahibi ünlü iş insanı çıktı
Köpeğinin tasmasıyla boğdu: Detayları kan dondurdu!
Köpeğinin tasmasıyla boğdu: Detayları kan dondurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yeni isimler olabilir' diyerek duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yeni isimler olabilir' diyerek duyurdu
MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı
MİT'ten casusluk operasyonu! 7 kişi tutuklandı
2 Temmuz 2024 Salı - 12:53

İzmir'in olimpik milli sporcuları Paris yolcusu...

İEÜ Medical Point Hastanesi’nin Olimpik Branşlar Sağlık Sponsorluğunu üstlendiği Şavkar Cimnastik Spor Kulübü sporcuları, Paris 2024 Olimpiyatları’na katılarak Türkiye’yi temsil edecek. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Veysi Kubba, “Ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerine, altın madalyalar ile ülkelerine döneceklerine inancımız tamdır.” dedi.

İzmir in olimpik milli sporcuları Paris yolcusu...

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi’nin Olimpik Branşlar Sağlık Sponsorluğunu üstlendiği Şavkar Cimnastik Spor Kulübü sporcuları İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil Paris 2024 Olimpiyatları’na katılacak. İEÜ Medical Point Hastanesi’nde düzenlenen basın toplantısıyla olimpik milli sporcuların Paris’e gidecekleri duyuruldu. Düzenlenen toplantıya, olimpik milli sporcular, kulübün sporcuları ve basın mensupları katıldı. Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Murat Eskici, Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi toplantıya katılarak sporcuları yalnız bırakmadı. 

‘İNANCIMIZ TAM’

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi olarak, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün Olimpik Branşlar Sağlık Sponsorluğunu üstlenmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Spor ve sporcunun sağlığına verdiğimiz önemi her fırsatta vurguluyor ve bu yolda kararlılıkla ilerliyoruz. Bu vesileyle, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün değerli sporcuları İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Adem Asil’i Paris 2024 Olimpiyatları’na katılma başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu genç sporcularımızın, ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerine, altın madalyalar ile ülkelerine döneceklerine inancımız tamdır. İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Adem Asil’e, Paris 2024 Olimpiyatları’nda başarılar dilerken, onların bu zorlu yolda gösterdikleri azim ve kararlılıktan ötürü teşekkür ediyoruz. Onların elde edeceği başarıların, genç nesillere ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, sporcularımızın her zaman yanında olacağımızı ve sağlıklarını en üst düzeyde koruyarak, daha büyük başarılara imza atmaları için destek vereceğimizi belirtmek isterim. Sağlıkla dolu, başarılı bir olimpiyat süreci diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

‘BÜYÜK GURUR’

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, “Sağlık sporcularımız için çok önemli. Özellikle sakatlanmalar konusunda iyi hekimlere ihtiyacımız oluyor, sporcularımızı üst düzey doktorların ameliyat etmesi gerekiyor. Medical Point Ailesi ile yaptığımız işbirliğini çok önemsiyoruz. Bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Murat Eskici, “Bu genç kardeşlerimiz ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için çalışacak. Başarılarını bekliyoruz. İzmir için bu olimpiyatlara katılmak büyük gurur.” diye konuştu. 

‘AİLELERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ’

Tüm sporculardan madalya beklediklerini ifade eden Daire Başkanı Selçuk Çebi de, “Tüm kulüplerimizin yanında olduğumuzu elimizden geldiğince onların yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Ülkemiz adına onur verici bir durum. Sporcularımızın anne ve babalarına da çok teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinden fedakarlık yaparak bizlere güveniyorlar onların desteği olmadan hiçbir şey olmaz.” ifadelerini kullandı. 

‘GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN’

Mutluluklarını dile getiren Olimpik milli sporculardan İbrahim Çolak, “Buraya kadar pek çok hedefimizi gerçekleştirdik. Olimpiyat madalyası kazanmaya çok yakınız. Tecrübeler edindik, çalışmalarımızı birleştirerek daha iyi başarılara imza atacağız.” dedi. Ahmet Önder, “Arkamızda büyük bir emek var. Türk Cimnastiği adına yeni başarılar alacağız. Bu büyümenin içerisinde yer almak bizleri çok mutlu ediyor. Gözünüz arkada kalmasın biz elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. Adem Asil de, “Olimpiyata gitmek her sporcunun en büyük hedefi. İyi bir başarı elde etmek için çalışacağız. Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi. Toplantının sonunda Paris 2024 Olimpiyatları’na katılacak sporcular İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Adem Asil’e ‘Türk Bayrağı’ takdim edildi.

 
CHP'den 10 maddelik Suriye açıklaması!
 
Başkan Tugay'dan Buca Cezaevi hamlesi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da Ahmet Akteke sportif direktör oldu!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yeni sezon öncesi hedefini şampiyonluk olarak ...
Altay'dan futbol okulları kararı!
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da 8 yıldır futbol okullarının başında ...
Menemen FK'da Vural gitti, Basatemür geldi!
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Menemen FK'da teknik direktörlük görevine Yılmaz ...
 
Altınordu'dan çifte takviye!
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altınordu dış transferde iki oyuncuyla daha ...
Fransa çeyrek finalde!
Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Fransa, Belçika’yı ...
Koray Günter Göztepe'de!
Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerindn Göztepe, Hellas Verona'dan Koray ...
 
Göztepe'den savunmaya iki transfer...
Süper Lig için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Göztepe dış transferde ...
Altay'da teknik adam arayışı!
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da şirketleşme kararı sonrası bir yandan ...
Karşıyaka'da bir imza daha...
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 33 24 5 4 77 29 48 77
2 Fenerbahçe 33 21 10 2 74 34 40 73
3 Trabzonspor 33 20 9 4 61 36 25 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Göztepe 33 14 13 6 42 29 13 55
6 Rams Başakşehir 33 15 9 9 56 34 22 54
7 Samsunspor 33 12 12 9 43 45 -2 48
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 33 10 10 13 42 48 -6 40
10 Corendon Alanyaspor 33 7 16 10 40 39 1 37
11 Kocaelispor 33 9 10 14 26 37 -11 37
12 Gaziantep FK 33 9 10 14 42 56 -14 37
13 ikas Eyüpspor 33 8 8 17 30 45 -15 32
14 Kasımpaşa 33 7 11 15 32 49 -17 32
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 33 8 7 18 33 47 -14 31
16 Hesap.com Antalyaspor 33 7 8 18 32 55 -23 29
17 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 33 7 6 20 29 53 -24 27
18 Zecorner Kayserispor 33 5 12 16 25 61 -36 27
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri