Erişilebilirlik Butonu

Tam Ekran Arkaplan Videosu

TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Mustafa Kemal Atatürk
Izmir'in Kurtulusunun 100.Yili
10° hava durumu ikonu

Sağ Menü

 Lezzet ve teknolojiyi buluşturan iki fuar 18 bin ziyaretçiyi ağırladı fotoğrafı Lezzet ve teknolojiyi buluşturan iki fuar 18 bin ziyaretçiyi ağırladı

Bu yıl 11.’si düzenlenen OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile İzmir Kahve Fuarı yaklaşık 18 bin ziyaretçiyi ağırladı.

 Usta şair Nâzım Hikmet Kültürpark’ta anılacak fotoğrafı Usta şair Nâzım Hikmet Kültürpark’ta anılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, usta şair Nâzım Hikmet’in aramızdan ayrılışının 61’inci yılında Kültürpark’ta anma etkinliği düzenliyor. 3 Haziran’da çok sayıda sanatçı usta şair için bir araya gelecek.

 “Torunlarımızın yaşayacağı Çeşme’yi hayal ederek adım atmalıyız” fotoğrafı “Torunlarımızın yaşayacağı Çeşme’yi hayal ederek adım atmalıyız”

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB) tarafından Çeşme’de düzenlenen Yaza Merhaba Kokteyli’nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Önümüzdeki 10 yılda, 20 yılda, 50 yılda ve belki 100 yılda, bizim göremeyeceğimiz zaman diliminde de çocuklarımızın,

 “İzmir’in bugününü ve geleceğini planlayacağız” fotoğrafı “İzmir’in bugününü ve geleceğini planlayacağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilk 180 günlük görev süresini kapsayan “Hızlı Eylem Planı”ndaki maddelerden birini daha yaşama geçiriyor.

 “Daha temiz bir İzmir” için buluşuyoruz fotoğrafı “Daha temiz bir İzmir” için buluşuyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

 Kokuya karşı mücadelenin etkileri bu yaz görülecek fotoğrafı Kokuya karşı mücadelenin etkileri bu yaz görülecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, sıcaklıkların artmasıyla birlikte kent genelindeki dere temizliklerine hız verdi.

 Tugay: İzmir'i birlikte yöneteceğiz fotoğrafı Tugay: İzmir'i birlikte yöneteceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında İzmir'i birlikte yönetme mesajı verdi.

 Asılsız iddia hakkında açıklama fotoğrafı Asılsız iddia hakkında açıklama

Bazı sosyal medya mecralarında ortaya atılan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kontrolündeki tuvalet işletmelerinden 65 yaş üzerindeki yurttaşların ücretsiz yararlanmasını sağlayan uygulamanın kaldırıldığı yönündeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır.

 30 yaş üstü öğrenciler için tam bilet uygulaması başlıyor fotoğrafı 30 yaş üstü öğrenciler için tam bilet uygulaması başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçen karara göre 1 Haziran itibariyle 30 yaş üzerindekilerin öğrenci kartları, tam bilet olarak basılmaya başlanacak.

 Buca Metrosu’nda tünel kazıları ilerliyor fotoğrafı Buca Metrosu’nda tünel kazıları ilerliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 4 tünel açma makinesi ile yerin 36 metre altında tünel kazıları devam eden Buca Metrosu’nda incelemelerde bulundu.

 “Hepimizin mücadele etmesi gerek” fotoğrafı “Hepimizin mücadele etmesi gerek”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama’da her yıl aynı dönemde yapılan geleneksel yayla serüvenini başlattı. Yaklaşık 13 bin küçükbaş ve büyükbaş hayvan Çamavlu Merası’daki yaz yolculuğuna çıktı.

 İzmir’de yaz okulları için kayıtlar başladı fotoğrafı İzmir’de yaz okulları için kayıtlar başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Haziran’dan itibaren 17 ayrı tesiste 26 farklı branşta eğitim vereceği yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

 Ata Caddesi Kavşağı düzenleniyor fotoğrafı Ata Caddesi Kavşağı düzenleniyor

Şehir içi ulaşımı rahatlatmak için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Metro İstasyonu’nun da bulunduğu alanda yer alan Ata Caddesi Kavşağı’nı düzenliyor.

 İzmir’in ormanlarına gönüllü kalkanı fotoğrafı İzmir’in ormanlarına gönüllü kalkanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında artan orman yangınlarına karşı önlemlerini yoğunlaştırdı.

 Büyükşehir’de Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı kuruldu fotoğrafı Büyükşehir’de Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı kuruldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirdi. Başkan Tugay, sokak hayvanlarına daha sağlıklı hizmet sunmak adına Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı’nı kurduklarını açıkladı.

 Başkan Tugay'a “Sanata Destek” Ödülü fotoğrafı Başkan Tugay'a “Sanata Destek” Ödülü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde düzenlenen 12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri Töreni’nde Sanata Destek Veren Yerel Yönetici Ödülü'ne layık görüldü.

 İzmir’in gözbebeği Kültürpark artık daha güvenli fotoğrafı İzmir’in gözbebeği Kültürpark artık daha güvenli

İzmir’in en değerli buluşma mekanlarından Kültürpark, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin alanda oluşturduğu zabıta merkezi sayesinde artık daha huzurlu ve daha güvenli. 30 kişiden oluşan zabıta ekibi alana izinsiz giriş yapan, uygunsuz park eden araç ve motosiklet sahiplerine de ceza uyguluyor.

 Tiyatroseverler Sezon Sonu Şenliği’nde buluşacak fotoğrafı Tiyatroseverler Sezon Sonu Şenliği’nde buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) sezona, repertuvarındaki tüm oyunları sahnelediği bir şenlik ile veda ediyor. İzBBŞT Sezon Sonu Şenliği 29 Mayıs-13 Haziran tarihlerinde Kültürpark’ta yapılacak.

 154 koro, 6 bin korist İzmir’de buluştu fotoğrafı 154 koro, 6 bin korist İzmir’de buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-26 Mayıs tarihlerinde üçüncü kez düzenlenen İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'ne bu yıl 154 koro ve 6 binin üzerinde korist katıldı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılan ödül törenine katılım yoğun oldu.

 Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2024’te kazananlar belli oldu fotoğrafı Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye 2024’te kazananlar belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ’ın destekleriyle Bilim Kahramanları Derneği tarafından İzmir’de düzenlenen Dünya Robot Olimpiyatı (World Robot Olympiad-WRO) Türkiye Finali’nde kazananlar belirlendi.

 Kiraz’a 72 milyon liralık içme suyu yatırımı fotoğrafı Kiraz’a 72 milyon liralık içme suyu yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kayıp ve kaçak oranlarını en aza indirmeyi hedefleyen yatırımlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Kiraz ilçesinin 3 mahallesine hizmet edecek 71 kilometrelik yeni içme suyu hattı inşa ediliyor.

  Başkan Tugay CHP’nin ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katıldı fotoğrafı Başkan Tugay CHP’nin ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katıldı

CHP, ‘Büyük Eğitim Mitingi’nin ardından Ankara’da ‘Büyük Emekli Mitingi’ düzenledi. Mitinge katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yurttaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

 Kadın kaynakçılar iş başında fotoğrafı Kadın kaynakçılar iş başında

“İşin cinsiyeti olmaz” diyen kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü tarafından verilen Oksijen Kaynakçılığı Kursu’na katılarak tezgâh başına geçti.

 Revizyonda sona gelindi sıra 4’üncü fazda fotoğrafı Revizyonda sona gelindi sıra 4’üncü fazda

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Körfezi'nin yeniden yüzülebilir duruma getirilmesi için Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki revizyon ve kapasite artırma çalışmalarını sürdürüyor.

 Tugay: Pamucak’a gözümüz gibi bakacağız fotoğrafı Tugay: Pamucak’a gözümüz gibi bakacağız

Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Pamucak Turizm Yatırımcılar Birliği (PATUYAB) üyeleriyle bir araya geldi.

İçerik Değiştirme