"Sevenler" suç örgütüne operasyon: 9 kişi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını N.S'nin yaptığı "Sevenler" organize suç örgütüne yönelik içinde İzmir'in de bulunduğu 6 ilde operasyonlar düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşı dahil 9 şüpheli yakalandı

  • | Son Kale İzmir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sevenler" organize suç örgütüne yönelik Edirne merkezli; Batman, Mersin, Zonguldak ve İzmir'de 16 ayrı adrese yönelik dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini duyurdu.

ELEBAŞI DAHİL 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya operasyonlarda elebaşı N.S. dahil suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda; Edirne İl Emniyet Müdürlüğü  KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin; "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Üye Olmak", "Suç Gelirlerini Aklama" ve "Göçmen Kaçakçılığı" suçlarından savcılıklar tarafından haklarında soruşturma başlatıldı.

HEPSİ OPERASYONDA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet otomobil ile çok sayıda pasaport ele geçirildi. Ali Yerlikaya operasyona ilişkin, "Edirne Valimizi, operasyonları koordine eden Edirne Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Edirne Emniyet Müdürlüğümüz ile Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Hiçbir suç ve suçlunun cezasız kalmaması için organize suç örgütlerine yönelik yürüttüğümüz mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz