ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4561
    Dolar
  • Euro
    34,7893
    Euro
  • Altın
    2.428,020
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
8 Haziran 2019 Cumartesi - 15:01

"Tahir Şahin suç işliyor"

Menemen Belediyespor'da teknik direktör Abdullah Ercan ile anlaşılması ortalığı karıştırdı. Şahin'in başkanlığının, Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 25 Mayıs'taki kongre ile ilgili ihtiyati tedbir kararı almasıyla düştüğünü belirten kulübün kurucu üyesi Fikret Uzun, "Hangi sıfat ve yetkiyle anlaşma yapıyorsun. Mahkeme sana 'Dur' demiş, sen hukuğu tanımıyorsun. Bunlar suç" dedi.

 Tahir Şahin suç işliyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 25 Mayıs'taki kongrenin iptali ve kayyum atanması istemiyle açılan davada ihtiyati tedbir kararı almasıyla Menemen Belediyespor'da başkanlığı düşen Tahir Şahin'in teknik direktör Abdullah Ercan'la anlaşması tartışma yarattı. SONKALE'ye konuşan kulübün kurucu üyesi Fikret Uzun, Şahin'in hukuk tanımadığını söylerken, "Abdullah Ercan'la hangi sıfat ve yetkiyle anlaşma yapıyorsun. Mahkeme sana 'Dur' demiş, sen hukuğu tanımıyorsun. Bunlar suç. Türkiye Cumhuriyeti kanunları senden büyüktür" dedi. Mahkemenin kayyum ataması ile kulübün 3 hafta içerisinde gerçek üyelerle sağlıklı bir şekilde kongreye gideceğini söyleyen Uzun, "İlk önce şampiyon yapan takımın ve hocanın emeklerini ödeyeceksin ki yeni futbolcu getirebilesin. Biz boş mu duruyoruz, tabi ki hayır. Çalışmak istediğimiz hoca belli. Takım analizi yapılmış, eksikler tespit edilmiş, transfer görüşmeleri yapılıyor" dedi.
"DEFTERLERİ AÇIP BAKSIN"
Kulübe kaynak yaratmak için de çalışma yürütteklerini dile getiren Uzun, "Biz bu görüşmeleri açıklamıyoruz çünkü şov değil, icraat peşindeyiz. Benim en büyük projem genç futbolcular. Onları takıma, Türk futboluna ve Milli Takım'a kazandırmak. 45 yıldır futbolun içerisinde olan biri olarak benim tecrübem buna yeter" dedi. Tahir Şahin'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "20 yıl önce kulübün anahtarını kaymakama verenlerin şimdi kayyum istemesi hainlik" sözlerine de yanıt veren Uzun, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Tarihi bilmek ve belgelerle konuşmak gerek. Şahin, Menemen Belediyespor'un 1999 yılı karar defterlerini açıp bakacak. Kaymakamlık değil, emniyetten defter alındı. Oraya baktığında kaç sayfasında Fikret Uzun'un el yazısıyla kararlar alındığını, gazete ilanını ve iki kez hükümet komserinin parasını kimin yatırdığını görür, o da Fikret Uzun'dur. Kulüp 77 yıllık değil, 26 yaşındadır" dedi. 
"HAİN OLAN KİM?"
Uzun şöyle devam etti: "Hainlik çok kötüdür. Hainliğin ne demek olduğunu açalım. Hainlik 18 Aralık ve 25 Mayıs'tır. 18 Aralık'ta Menemen halkının takımını tamamen kendi şirketine aktarmaya çalış, Firket uzun sana hukuksal anlamda 'Dur' desin ve hain olsun. 25 Mayıs'ta tekrar mahkeme kararlarına karşı hamle yap, Menemen dışından akrabalarından 199 kişiyle kongre yapmaya çalış, hain ben olayım. 4 dönem belediye başkanlığı yap, Menemenli'ye güvenme dışarıdan taraftar gibi akrabalarını üye yapmaya çalış, kongre yap, sana hukuk 'Dur' desin, yine hain ben olayım. 18 Aralık'ta sahte evrak ve imzalar savcılıkta soruşturulsun, 25 Mayıs'ta da mahkeme kararına rağmen 199 üye yapmaya çalış ve bu yönetimler meşru ve güvenilir olsun. Buna kargalar bile güler. Kulübün 3 üyesine görev verilecek, bunlar da gelir gider tablosunu toparlayacak ve Menemen Belediyespor'u gerçek üyelerle kongreye götürecek. Bu mu hainlik?"
"22 MİLLİ OYUNCU ÇIKARIRDIM"
20 yıllık süreçte 4 yıl hizmet aktif olarak kulübe hizmet ettiğini vurgulayan Uzun, "Kulüpten dışarıda tutulduğum dönemde bile bunlardan futbolcu olmaz denilen adamları elinden tutup destekledim. Şimdi neredeler bakın. A Milli Takım'da Harun Tekin ve Çağlar Söyüncü. Kulüpte olsaydım Menemen'in gençlerinden 22 tane milli çıkarırdım. En büyük projem Menemenli genç oyuncuları bir yerlere getirmek. Menemen Belediyespor'u Menemenlileştirmektir" yorumunu yaptı. 

 
Edebiyat Festivali başlıyor
 
Sokak ortasında iki kadına dayak kamerada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu 3 oyuncuyla vedalaştı
 Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Altınordu, iç transferde sözleşmesi ...
Altay Guido'yu istiyor
Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altay, transfer listesine Boluspor'dan ...
Göztepe'de havuz doluyor
Sarı-kırmızılılarda Başkanvekili Talat Papatya, transfer çalışmaları hakkında ...
 
Karşıyaka'da 2 dosya kaldı
Karşıyaka'da son 1,5 yılda 6 eski yabancı futbolcunun FIFA'lık olan borçlarını ...
Kayyum gelmeden Ercan imzayı attı
Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor'da takımı ...
Real Madrid yılın transferini açıkladı, işte fiyatı
Real Madrid, Chelsea'nin Belçikalı yıldız futbolcusu Eden Hazard'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
 
Pınar Karşıyaka'da bir ayrılık daha
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrodaki oyunculardan ...
Karşıyaka'ya sahip çıkın
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta altyapısından yetişen oyuncularıyla sezonu ...
Altay'da Kappel'e talip çok
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen sezon Altay'da sergilediği başarılı performansla ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri