4 ilde Kafes operasyonu!

4 ilde düzenlenen Kafes-48 operasyonlarında 'Gülbaharlar' çetesi olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Elebaşı Celal Gülbahar'ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli yakalandı.

  • | Son Kale İzmir

Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-48 operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar'ın da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandı.

YAĞMA, TEHDİT, YARALAMA...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gülbaharlar" olarak bilinen Organize Suç Örgütü üyesi şüphelilerin karıştıkları suçları şöyle sıraladı:

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle, nitelikli yağma, silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçları.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok sayıda fişek, çek ve senete el konuldu. Operasyonların sürdüğü belirtildi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz