ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
6 Mayıs 2021 Perşembe - 10:49

5 yıldızlı spor kompleksi tamamlandı!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un göreve gelir gelmez inşasını hızlandırdığı Gültepe Spor Kompleksi tamamlandı. Müjdeyi veren Başkan Batur, bölge halkının özlemle beklediği tesisin hazır olduğunu açıklayarak, “Gültepe’ye sadece bir spor tesisi değil, bölgenin kaderini değiştirerek bir sosyal yaşam alanı kazandırdık” diye konuştu.

5 yıldızlı spor kompleksi tamamlandı!

Gültepe’de yılların özlemi son buluyor. Bölgede özellikle gençlerden gelen yoğun talep nedeniyle yapımına başlanan Gültepe Spor Kompleksi’nde inşaat tamamlandı. Müjdeli haberi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur açıkladı. Batur, “Tesisimiz, bölgede yaşayan hemşehrilerimizin, özellikle gençlerimizin en büyük talebiydi. Büyük bir sabırla ve özlemle beklediler. Göreve gelir gelmez revize çalışmalarını tamamlayarak, çalışmalara hız verdik ve inşaatı pandeminin zor koşullarına rağmen tamamladık. Tesisimizi ilçemize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İlçemize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

''BÖLGENİN KADERİ DEĞİŞECEK''
 Gültepe’ye sadece bir spor tesisi değil, bölgenin kaderini değiştirerek bir sosyal yaşam alanı kazandırdıklarını vurgulayan Batur, “Tesislerimiz bölgeye büyük bir dinamizm katacak, sosyal hayatı büyük ölçüde canlandıracak. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm bölge halkımız faydalanacak. Çok güzel olanaklar sunacağız. İlçemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarımıza da Gültepe’den başlamıştık. 40 yıllık o kördüğümü açmak da bize nasip olmuştu. Planları revize ederek, bölgede kişi başına düşen yeşil alanı ve sosyal kullanım alanlarını rekor düzeyde artırmıştık. Spor merkezimiz de kentsel dönüşüm anlayışımızı destekleyen öncü bir adım oldu. Bu tesis Gültepe’nin nasıl değişeceğinin, nasıl gelişeceğinin ilk işaretidir” dedi.

YATIRIMLARA DEVAM MESAJI
Tesisi pandemi şartlarına göre hareket ederek bir an önce vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydeden Batur, sadece Gültepe Spor Kompleksi’ni değil, ilçenin gelişimine katkı koyacak tüm yatırımlara ara vermeden devam ederek, ilçeye kazandırmaya çalıştıklarının altını da çizdi.


5 YILDIZLI TESİS
 Gültepe Spor Kompleksi, Gültepe Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında bulunan ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Şubat ayında Konak Belediyesi’ne tahsis edilen, 5 bin 86 metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Bölge, uzun süredir atıl durumda olan eski fırınının bulunduğu alanda başlayan çalışmalarla beş yıldızlı bir tesise kavuştu. Başkan Abdül Batur’un göreve gelir gelmez “en kısa sürede bitirin” talimatını verdiği çalışmalara, inşaatı üstlenen firma sahibinin Covid-19’a yakalanarak yaşamını yitirmesi üzerine bir süre ara verilse de tesis pandemi koşullarına rağmen hızla Konak’a kazandırıldı.

ÜCRETSİZ YARARLANILACAK
Gültepe Spor Kompleksi’nde, uluslararası federasyon onaylı zemin kaplamasıyla basketbol, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarının yapılacağı kapalı spor salonu ile suni çim halı futbol sahası yer alıyor. Fitness, aerobik, dans, yoga gibi bireysel ve grup sporlarına olanak sağlayan birden çok salonun bulunduğu tesis, kapalı spor salonu bölümü 350,  futbol sahası 250 olmak üzere toplam 600 seyirci kapasitesine sahip. Bir kafeterya ve büfenin de bulunduğu tesiste 31 araçlık bir kapalı otopark yer alıyor. Tesis, geniş ve iyi aydınlatılmış ön bahçesi, peyzajı, bisiklet park alanı ve oturma birimleriyle vatandaşları bir araya getirecek, sosyal hayatı canlandıracak bir merkez olacak. Tesislerden bölge halkı ücretsiz yararlanacak.

 
TÜRKİYE YENİ ÇAĞA AYAK UYDURMALI. AMA ÖNCE CHP- (2)
 
CHP'li Sındır'dan flaş yasa teklifi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dijital Dershane’de KPSS dönemi!
Buca Belediyesi, binlerce gencin sınav sürecine katkı sağlayan Dijital ...
O yetki artık ilçe belediyelerinde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi  altyapı çalışmaları nedeniyle kazı izni verme ...
Karabağlar’da pazarlara sıkı denetim!
Karabağlar Belediyesi, tam kapanma sürecinde cumartesi günleri yeniden ...
 
Bornova Belediyesi yardım üssü!
Bornova Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere verdiği desteği Ramazan Ayı’nda ...
Engelsiz Adımlar Projesi hayata geçiyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve görme engelli bireylerin ...
Başkan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ...
 
Kuşadası Belediyesi'nden mıcır ihalesi iddialarına yalanlama!
Kuşadası Belediyesi tarafından, bazı basın yayın organlarında “Mobil konkasör ...
AK Parti Tire'den 2 yıl raporu: Başkan Duran sınıfta kaldı!
AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, İlçe Belediye Başkanı Atakan ...
Konak’ta pazaryerlerine düzenleme!
Konak Belediyesi, İçişleri Bakanlığının 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri