ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,0603
    Dolar
  • Euro
    48,5574
    Euro
  • Altın
    5.412,390
    Altın
  • Bist-100
    10.972,00
    Bist-100
  • ADANA
    11/29°
    ADANA
  • ANKARA
    3/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    5/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Orkun kızardı, Fenerbahçe 2-0 geriden gelip kazandı
Orkun kızardı, Fenerbahçe 2-0 geriden gelip kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sigara içen vatandaşa: Şimdi sözü vereceksin, sigarayı da bırakacaksın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sigara içen vatandaşa: Şimdi sözü vereceksin, sigarayı da bırakacaksın!
Özgür Özel: Deprem davaları, oyalama taktiğiyle çıkmaza sürükleniyor!
Özgür Özel: Deprem davaları, oyalama taktiğiyle çıkmaza sürükleniyor!
DEM Parti Eş Başkanı Bakırhan: Ahmet Türk ile İmamoğlu’nu hiç ayrıştırmadık
DEM Parti Eş Başkanı Bakırhan: Ahmet Türk ile İmamoğlu’nu hiç ayrıştırmadık
26 Nisan 2021 Pazartesi - 09:20

65-72 yaş arası doktorlar yeniden atanıyor!

Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arası doktorların yeniden atama kurası için başvuru ilanı yayınlandı.

65-72 yaş arası doktorlar yeniden atanıyor!

Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasında olup daha önce bakanlık veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan tabip ve uzman tabiplerin yeniden istihdamına yönelik yapılacak yerleştirme işlemleri için başvuru ilanı yayınladı.

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, 27 Nisan Salı günü başlayacak başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar, kura takviminde belirtilen tarihler arasında PBS üzerinden başvuru formunu elektronik ortamda doldurup, tercihlerini kaydedip kesinleştirecekler. Kesinleştirme işlemi yapıldıktan sonra başvuru bilgileri ve tercihlerde değişiklik yapılamayacak.

EN FAZLA 10 TERCİH YAPILABİLECEK

Adaylar, PBS üzerinden açılacak münhal yerleri göz önünde bulundurarak ilan edilen takvim çerçevesinde en fazla 10 tercih yapabilecekler. Genel kura ile yerleşmek istediğini belirten adaylar, tercihlerine yerleşememesi halinde boş kalan münhallere genel kura ile yerleştirilecek.

Kura başvurusunda bulunup başvurusunu iptal ettirmek isteyenler, 5-18 Mayıs tarihleri arasında PBS üzerinden elektronik ortamda kura başvurusunu iptal edebilecek. Kura başvurusunu iptal ettirenler bu kuraya yeniden başvuruda bulunamayacak.

İnceleme sonucunda uygun görülmeyen başvurular, ret gerekçeleri ile birlikte tebligat yerine geçmek üzere PBS üzerinden ilan edilerek, elektronik ortamda itirazlar alınacak ve neticeleri PBS üzerinden duyurulacak.

Devlet memurluğundan çekilen ve çekilmiş sayılanların yeniden atanmalarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 97'nci maddesindeki süreler dikkate alınacak. Ancak bu durumda olanlardan, kura son başvuru tarihi itibari ile engel hallerinin bitimine bir ay kalmış olanların başvuruları kabul edilecek.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları kadrolarına yerleşen adayların atama tebligatında, adayın başvuruda belirttiği adres esas alınacak. Kura sonucu herhangi bir kadro veya pozisyona yerleşenler, kura sonuçlarının ilanından itibaren bir yıl süreyle tekrar kuraya başvuramayacak.

İlan metninde belirtilen şartlara uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. Başvuruları sehven kabul edilip kura ile yerleştirilmiş olanların atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek.

Kuraya başvurabilecek adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekiyor.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Kura tarihi itibarıyla 65 yaşını doldurmuş ve 72 yaşından gün almamış olup daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan tabip ve uzman tabipler ile 65 yaşını doldurmuş olması nedeniyle resen emekli edilerek sözleşmeli aile hekimi olarak görevine devam eden tabip ve uzman tabipler kuraya başvurabilecekler.

Başvuru değerlendirme sonuçları PBS üzerinden 17 Mayıs Pazartesi günü ilan edilecek. 24 Mayıs Pazartesi günü noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek kura sonucu 24 Mayıs Pazartesi günü "https://yhgm.saglik.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. 

 
AK Parti’li belediye başkanı akrabalarına 1 milyon lira mı ödedi?
 
Kırkpınar Ağası Survivor'daki İsmail Balaban için destek istedi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’li belediye başkanı akrabalarına 1 milyon lira mı ödedi?
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti'li Dilovası Belediyesi'nin ...
47 bin 61 kişiye ceza!
İçişleri Bakanlığı, 19-26 Nisan arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ...
CNN Türk'e büyük tepki!
Cnn Türk'te yayınlanan yapay et ile ilgili haber vatandaşların büyük tepkisini ...
 
İzmir ve İstanbul'da dev FETÖ operasyonu!
FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik İstanbul ve İzmir merkezli operasyonda ...
347 kişi daha yaşamını yitirdi!
Sağlık Bakanlığı, 25 Nisan 2021 güncel koronavirüs verilerini paylaştı. ...
Bakan Yardımcısı'nın maaşı dudak uçuklattı
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kültür ...
 
Süleyman Soylu'ya, gazeteci zehirleme önerisi
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurul Başkanı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi ...
İzmir Barosu'ndan Aile Bakanı Derya Yanık'a istifa çağrısı
İzmir Barosu, 23 Nisan'da koltuğunu devrettiği koruma altındaki çocuğu ...
İzmir polisi 23 Nisan'ı böyle kutladı... 263 parça tarihi eser; 2 gözaltı
İzmir'in Karabağlar ve Karşıyaka ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 11 9 2 0 25 5 20 29
2 Fenerbahçe 11 7 4 0 21 8 13 25
3 Trabzonspor 11 7 3 1 17 7 10 24
4 Samsunspor 11 5 5 1 17 11 6 20
5 Göztepe 11 5 4 2 13 6 7 19
6 Beşiktaş 11 5 2 4 18 15 3 17
7 Gaziantep FK 10 5 2 3 15 18 -3 17
8 Tümosan Konyaspor 11 4 2 5 18 18 0 14
9 Rams Başakşehir 11 3 4 4 12 9 3 13
10 Corendon Alanyaspor 10 3 4 3 11 11 0 13
11 Kocaelispor 11 3 2 6 10 15 -5 11
12 Çaykur Rizespor 10 2 4 4 11 14 -3 10
13 Kasımpaşa 11 2 4 5 11 15 -4 10
14 Hesap.com Antalyaspor 10 3 1 6 11 20 -9 10
15 Zecorner Kayserispor 11 1 6 4 11 24 -13 9
16 Gençlerbirliği 11 2 2 7 10 16 -6 8
17 ikas Eyüpspor 10 2 2 6 6 13 -7 8
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 10 1 1 8 10 22 -12 4
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri