ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5687
    Dolar
  • Euro
    43,6369
    Euro
  • Altın
    4.018,460
    Altın
  • Bist-100
    9.168,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    10/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    8/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/24°
    IZMIR
  • KONYA
    8/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'nin Kent Lokantası'na rakip çıktı: Ak Partili belediyeden Millet Lokantası
CHP'nin Kent Lokantası'na rakip çıktı: Ak Partili belediyeden Millet Lokantası
Garanti Bankası’ndan yeni açıklama: Şubeler cumartesi 17.00’ye kadar açık
Garanti Bankası’ndan yeni açıklama: Şubeler cumartesi 17.00’ye kadar açık
'Taksim' yasaklı 1 Mayıs sonrası bilanço: 13 kişi tutuklandı
'Taksim' yasaklı 1 Mayıs sonrası bilanço: 13 kişi tutuklandı
İmamoğlu: İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı
İmamoğlu: İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı
30 Temmuz 2021 Cuma - 19:45

7 kişiyi öldürüp evi ateşe verdiler!

Konya'da, aralarında 2009 yılından bu yana 'kedi' nedeniyle husumet bulunan aileler arasındaki kavgada 7 kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis saldırının tabanca ve tüfekle düzenlendiğini saptarken, kaçan saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

7 kişiyi öldürüp evi ateşe verdiler!

?Olay, saat 18.50'de merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve aralarında 2009'dan bu yana Dedeoğlu ailesine ait 'kedi' nedeniyle husumet olduğu öğrenilen K. ailesinden biri ya da birileri, iddiaya göre Dedeoğlu ailesinin evine gitti. Burada çıkan tartışma sonucu Dedeoğlu ailesinin fertlerine ateş açıldı. Silahlı saldırıda Yaşar Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Sibel Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Barış Dedeoğlu yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Evin bir bölümünden duman yükselmesi üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ise müdahalede bulundu. 

Polisin yaptığı ilk incelemede saldırının tabanca ve tüfekle düzenlendiğini, ölenlerden 1'inin evin içinde diğerlerinin ise bahçede olduğu saptandı. Polis, saldırıyı düzenleyen K. ailesinden kişi ya da kişilerin yakalanması için kent genelinde geniş çaplı çalışma başlattı. 

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de olay yerine gelerek incelemede bulundu. Haberi duyup gelen ölenlerin yakınları  sinir krizi geçirdi. Evin çevresi ise polis tarafından geniş güvenlik önlemi altına alındı.

'KEDİ' HUSUMETİ GEÇEN MAYISTA TAŞLI SOPALI KAVGAYA NEDEN OLMUŞ

Öte yandan, iki aile arasında 'kedi' nedeniyle başlayan husumetin geçen mayıs ayında taşlı sopalı kavgaya neden olduğu öğrenildi. Aldığı darbeler sonucu iki aileden de yaralananlar olduğu, K. ailesinden gözaltına alınan 11 kişiden 6'sının tutuklandığı, 5'inin ise serbest bırakıldığı bildirildi. Geçen süre içerisinde tutuklu 4 kişinin tahliye edildiği öğrenildi. 

İKİ AİLE ARASINDA DÜN DE TARTIŞMA YAŞANMIŞ 

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Silahlı saldırıyı düzenlediği öne sürülen K. ailesinden, A.K. adlı kadının, annesi İ.A ile dün saat 11.30 sıralarında evlerinin yakınındaki tarlada biber topladıkları sırada öldürülenlerden Yaşar Dedeoğulları'nın iddiaya göre İ.A.'ya hakaret ettiği iddiasıyla aralarında tartışma çıktığı öğrenildi.

Şikayette bulunan A.K.'nın polisteki ifadesinde, annesi İ.A. ile tarlada biber toplardan traktörle yoldan geçen komşuları Yaşar Dedeoğulları'nın, bir anda durup el işaretiyle annesini gösterip, annesine hakaret ettiğini, bunun üzerine Dedeoğulları'nın yanına giderek 'Annem hakkında neden böyle konuşuyorsun' deyip tepki göstermesiyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Anne İ.A. ise ifadesinde kızı A.K. ile tarlada biber toplarken kızının kızgınlıkla Yaşar Dedeoğulları'nın yanına gidip tartıştığını, tartışmanın ise Dedeoğulları'nın kendisine hakaret ettiğinden çıktığını sonradan öğrendiğini söylediği bildirildi.

Yaşar Dedeoğulları ise ifadesinde, ''A.K. ve annesi İ.A., tarlada biber toplarken traktörle evime doğru gidiyordum. İ.A. daha önceki tarihlerde kedimi yavrularıyla birlikte götürdüğünden dolayı bu kişiye 'Kedilerimi getir' dedim ve traktörle yoluma devam ettim. Bu şahıslar traktörümün arkasından evimin olduğu yere kadar geldiler. Bana hakaret ettiler. Ben kesinlikte İ.A.'ya hakaret etmedim. 'Kedilerimi getir' dedim. Bana hakaret ettikleri için İ.A.'dan şikayetçiyim'' dediği öğrenildi. 'Hakaret' iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 
Kılıçdaroğlu: Kendine 13 uçak alacağına...
 
Buca'dan Manavgat'a yardım eli!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Kendine 13 uçak alacağına...
Türkiye günlerdir birçok bölgede yangınlarla mücadele ediyor. CHP lideri ...
THK Başkanı: Düğüne değil, nikaha gittim!
Türkiye'nin ciğerleri yanarken düğüne gittiğini açıklayan Türk Hava Kurumu ...
İzmir polisinden orman denetimi!
İzmir'de yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanlarda denetim yapan polis ...
 
İzmir'de kaç yabancı yaşıyor?
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kent genelinde yaklaşık 200 bin yabancının ...
Yangınlarda son durum!
AFAD, yurt genelinde devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı. ...
Yeni Akit’ten skandal Tuğba Özay başlığı!
Yeni Akit, Manavgat’taki yangında çiftliği zarar gören Tuğba Özay’ın yardım ...
 
Annesini sopayla dövüp rehin aldı!
Kayseri'dede para vermediği oğlu Caner B. (17) tarafından sopayla dövülüp ...
Hamilton'dan Türkiye paylaşımı!
Formula 1'de Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, ...
Erdoğan'dan flaş koronavirüs açıklaması!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan artan koronavirüs vakaları sonrası ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 33 12 7 14 41 45 -4 43
10 Onvo Antalyaspor 32 12 7 13 35 55 -20 43
11 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
12 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
13 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri