ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4028
    Dolar
  • Euro
    34,8028
    Euro
  • Altın
    2.434,000
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 16:57

AK Gençlik İzmir’de A kadro değişti!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu’nda A kadroda değişiklik yapılırken İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, ‘’Yenilik ve değişim, her kurumun ve teşkilatın gelişimi için önemli bir unsurdur. Yeni Yürütme Kurulumuzla, kaldığımız yerden vites artırarak daha dinamik, daha enerjik bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

AK Gençlik İzmir’de A kadro değişti!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları’nda, dün itibariyle Yürütme Kurulu’nda bir değişiklik gerçekleştirildi. 2023 Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ni de içine alan 2 buçuk yıldır İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Tayyip Taslak, AK Gençlik İzmir ve 30 İlçe teşkilatı ile birlikte ‘İlk oyum Erdoğan’a’ programları, Genç STK ve Esnaf Buluşmaları, Ramazan ayında ‘İftara 5 kala’ programları, ilk defa oy kullanacak gençlerin evlerine ziyaretler, biri birincilikle olmak üzere 4 defa dereceye girilen ülke geneli üyelik çalışmaları olmak üzere başarılı çalışmalara imza attı. 


 

Hep birlikte, güçlü Türkiye hedefine doğru yürüyeceğiz!

Gençliğin ülkenin geleceğine yön veren en önemli unsurlardan biri olduğunu ve AK Parti'nin temel değerlerinden biri olarak her zaman gençlere özel önem verildiğini hatırlatan AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, ‘’AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nda önemli bir değişiklik yapma kararı aldık.  Öncelikle görevi devreden Yürütme Kurulu üyelerimize, tüm emekleri ve gayretleri için en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Görev süreleri boyunca gösterdikleri fedakarlık, azim ve çalışkanlıkla gençlik kollarımızın büyümesine ve güçlenmesine önemli katkılar sağladılar. Yine partimize olan katkılarına devam edeceklerini hiç kuşkumuz yoktur. Yenilik ve değişim, her kurumun ve teşkilatın gelişimi için önemli bir unsurdur. Yeni Yürütme Kurulumuzla, kaldığımız yerden vites artırarak daha dinamik, daha enerjik bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimizin enerjisi, heyecanı ve vizyonu ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan en büyük güçtür. Geleceğin liderleri olarak, ülkemizin dört bir yanında daha güzel ve müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz. İzmir’de Ana Kadememiz ve Kadın Kollarımızla uyumlu ve verimli çalışmalarımızı şehrimiz için ülkemiz için sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin omuzlarında yükselecek olan bu kutlu davada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizim en büyük dayanağımızdır. Hep birlikte, güçlü Türkiye hedefine doğru yürüyeceğiz!’’ dedi..


İzmir’de gençlerin hak ettiği hizmetleri almalarını AK Belediyecilikle sağlayacağız

‘’Önümüzde yerel seçimler var. Yerel Seçimler sürecinde AK Gençlik İzmir teşkilatı olarak 30 İlçe teşkilatımızla birlikte yine aktif bir şekilde saha da olacağız.’’ diyerek sözlerine devam eden İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip taslak, ‘’İzmir’in yerel yönetimlerde daha da güçlenmesi adına önemli bir dönüm noktası olacak. Bu seçimlerde gençlik kolları olarak, İzmirli hemşehrilerimizin teveccühüne layık bir şekilde çalışacağız. Belediyelerimizde daha etkin ve katılımcı politikaları hayata geçirmek için var gücümüzle çaba göstereceğiz. Gençlerimizin sesi olacak, ihtiyaçlarını ve taleplerini yöneticilerimize aktaracağız. CHP'nin uzun yıllardır İzmir'de belediyecilik anlayışı, maalesef, şehrimizin potansiyelini tam anlamıyla kullanamamıştır. Sloganlarda ve vaatlerde belki güzel cümleler kurulmuşlardır, ancak gerçek icraatlarda ne yazık ki hayal kırıklığı yaşanmıştır. İzmir’de yerel yönetimlerde gençlere yönelik çalışmaların yok denilecek kadar az olduğunu görüyoruz. İzmir bir gençlik şehri, üniversiteler şehri ancak İzmir Büyükşehir Belediyesine ait onların planlayıp da yapmak istedikleri bir tane bile öğrencilerin ders çalışabileceği kütüphane, gençlik merkezi maalesef yok. İzmir Türkiye’nin 3. büyük şehri, şehrimizde yerel yönetimler tarafından gençlere değer verilmemesi açıkçası biz gençleri üzüyor. İzmir, sahip olduğu zenginliklerle, kültürel mirasıyla ve coğrafi konumuyla hak ettiği noktada olamamıştır. Gençlerin CHP Belediyeciliği nedeniyle alamadığı, hak ettiği hizmetleri almalarını AK Belediyecilikle sağlayacağız.’’ dedi.

Yeni Yürütme Kurulu şu şekilde oluştu:

 
İzmir'de sıcaklık rekoru kırıldı... 43,2 derece!
 
Lozan’ın 100. yıl sergisine özel konuk...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de sıcaklık rekoru kırıldı... 43,2 derece!
Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, İzmir'de 43,2 dereceye ulaştı.
Zam protestosu... CHP, İzmir'de sahaya iniyor!
CHP İzmir İl Başkanlığı, STK ve sendikaların da katılımıyla zamları protesto ...
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı!
KPSS 2023/1 tercih sonuçları sorgulama ekranı adayların erişimine açıldı.
 
CHP'den Tanju Özcan kararı!
CHP Yüksek Disiplin Kurul Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partiden ...
Kınık'taki yangından iyi haber... Kontrol altına alındı!
İzmir'in Kınık ilçesinde dün başlayan orman yangını kontrol altına alındı.
Sansasyonel eylem planlayan PKK’lılar yakalandı!
İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da sansasyonel eylem arayışında oldukları ...
 
Delirten hastalık hayatını kabusa çevirdi!
Antalya'da halk arasında 'delirten hastalık' denen hastalığı yüzünden ...
İzmir'in kaç günlük suyu kaldı?
İzmir'in su ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Tahtalı Barajı'nda ...
Jandarmadan İzmir'de 3 bin 241 sürücüye ceza!
İzmir'de jandarmanın sorumluluk bölgesinde geçen hafta yapılan trafik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri