ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,5969
    Dolar
  • Euro
    52,9330
    Euro
  • Altın
    6.557,980
    Altın
  • Bist-100
    14.030,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/23°
    ADANA
  • ANKARA
    11/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    12/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Belgrad Ormanı'nda kaybolmuştu: Ece Gürel'in ölüm nedeni kesinleşti!
Belgrad Ormanı'nda kaybolmuştu: Ece Gürel'in ölüm nedeni kesinleşti!
Bakan Çiftçi'den Malatya depremi açıklaması: 'Olumsuz bir durum bulunmamaktadır'
Bakan Çiftçi'den Malatya depremi açıklaması: "Olumsuz bir durum bulunmamaktadır"
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem!
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem!
'Daltonlar'dan mahkeme başkanına tehdit: 'Biz de senin sülalendeki erkekleri alacağız'
'Daltonlar'dan mahkeme başkanına tehdit: 'Biz de senin sülalendeki erkekleri alacağız'
26 Ekim 2024 Cumartesi - 11:56

AK Parti, Beydağ kongresini tamamladı!

AK Parti Beydağ İlçe Başkanlığı kongresinde önceki dönem Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar önemli mesajlar verdi.

AK Parti, Beydağ kongresini tamamladı!

AK Parti Beydağ İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirilirken, mevcut İlçe Başkanı Zafer Yüksel'in aday olduğu kongreye; önceki dönem Gençlik Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, siyasi parti ve STK temsilcileri ile teşkilat üyeleri katıldı. 

Kongrede konuşan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını  lanetleyerek "Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemize, bu ülkenin evlatlarına kastedenler hiçbir zaman emellerine nail olamayacaklar. Bugüne kadar bizi pek çok oyunla, pek çok tuzakla engellemek isteyenler bundan sonra da boş durmayacaklar, bundan şüphemiz yok. Hak ile batılın mücadelesi kıyamete dek devam edecek. Ama bizler bugünkü inancımızla bugünkü samimiyetimizle bugünkü gayret ve birlikteliğimizle kararlılığımızı ortaya koyarak bundan sonra da o tuzakları, hileleri bozmaya devam edeceğiz.” Dedi. Dr. Mehmet Kasapoğlu konuşmasının devamında "Bu çatı altında fitneye yer yok, bu çatı altında kişiselleştirilmiş bir hesap yok ve olmayacak. Bu çatı altında tek motivasyonumuz bu davanın en güçlü şekilde yola devam etmesi. Beydağ AK Parti'nin hizmet siyasetiyle, icraatçi yaklaşımıyla bugüne kadar hamd olsun güzide hizmetlerle tanıştı. Bundan sonra da Beydağ İlçe Başkanlığımız'ın ortaya koyacağı hizmetle, gayretle daha büyük hedefleri Beydağ'lı kadınlarımızla, gençlerimizle birlikte başaracağız. Bu güzel oluşum inşallah inanıyorum ki Beydağ için  çok ama çok hayırlı olacak. Yeni arkadaşlarımızın katacağı enerjiyle, heyecanla bu kutlu yolda önemli bir mihenk taşı olarak İzmirimiz için, bu güzel şehir için sembol olacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Saygılı, "Aynı bayrak altında huzur içinde yaşanacak nice yıllar bizim olacaktır"

Ankara'daki teror saldırısını kınayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Sözlerimin hemen başında milletimizi derinden sarsarak yasa boğan Ankara’daki TUSAŞ terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.Milletimizin birlik ve kardeşliğini hedef alan bu alçakça saldırı asla amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin dirliği, milletimizin birliği ve vatandaşlarımızın güvenli yarınlara olan inancı asla sarsılmayacaktır. Aynı bayrak altında huzur içinde yaşanacak nice yıllar bizim olacaktır." dedi.  AK Parti kongrelerinin Türkiye siyasetinin demokrasi ilerleyişi olduğunu ifade eden Başkan Saygılı, "Bu kongrelerde bir bayrak devri yarışır. Bizim davamızda kişiler değil, yüksek idealler söz konusudur. Omzunda geleceğin sorumluluğunu taşıyan Türkiye sevdalıları memleketi için gece gündüz demeden çalışmaya ant içerler.
Bugün Beydağ’da da aynı kadrolar, aynı ideal etrafında bu sözlerini yineliyorlar. İzmir’e, Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıkacak tüm kardeşlerime gönülden muvaffakiyetler diliyorum."
dedi.

Milletvekili Kırkpınar, "Bunlar nerede iktidar olmuşlarsa, nerede belediyeyi almışlarsa hiçbir yerde taş aş koymamışlar"
 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise, "Çok önemli bir bölgede yaşıyoruz. Hem jeopolitik hem de jeostratejik açıdan gerçekten çok can alıcı bir noktada oturuyoruz. Terörün yoğun olduğu, beşeri ve fiziksel sermayenin yoğun olduğu, enerjinin yoğun olduğu yine düzensiz göçün her gün farklı bir noktaya ulaştığı bir noktadayız. O yüzden son zamanlarda İsrail ve bölge ülkelerinin de durumunu, tepkilerini çok rahatlıkla görüyor ve mütalaa edebiliyoruz. O yüzden son zamanlarda Türkiye'de çok farklı gelişmeler oluyor. Çok farklı söylemlerle karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla bütün bunların olması bu bölge için, bizim bölgemiz için muhtemel şeyler. Biz bu bölgede varlığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi ve özellikle birlikte olmamızı, gücümüzü, kuvvetimizi hem içeride hem de dışarıdaki gücümüze, birliğimize ve beraberliğimize bağlı sorumluyuz.  Cumhuriyet Halk Partisi'ne baktığımızda desek ki Beydağ için ne yapmışlar?  Hiçbir şey yapamadılar. Bu sadece Beydağ'da değil. İzmir'de de öyle, Edirne'den Kars'a. Bunlar nerede iktidar olmuşlarsa, nerede belediyeyi almışlarsa hiçbir yerde taş aş koymamışlar değerli dostlar. Dolayısıyla bizler çok çalışarak hem Beydağ hem de İzmir'i belediyecilik açısından mutlaka almak zorundayız, kazanmak zorundayız. Bunu Beydağ, Beydağlılara layık oldukları hizmetleri getirebilmek için yapmak zorundayız.'' ifadelerini kullandı.

MKYK Üyesi Büyükdağ, "Siyasetin merkezine ahlakı koyduk"

MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ ise, ‘’AK Parti siyasetiyle beraber yasakları kaosları, bu anlamda yok etti. Belirsizlikleri, baskıları yok etti. Hak ve özgürlükler alanında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük reformlar gerçekleştirdik. Ve en önemlisi sivil siyaseti Ülkemize kazandırdık ve siyasi hak ettiği seviyeye getirdik. Her kongrede ifade ediyorum. Biz AK Parti teşkilatları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde siyasetin merkezine değerlerimizi koyduk. Siyasetin merkezine ahlakı koyduk. Işte bu yüzden milletimiz yirmi üç yıl, yirmi üç yıldır bize inanmaya, bize güvenmeye hem geleceğine hem çocuklarını bize emanet etmeye hamdolsun devam ediyor." dedi


Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel de ‘’ Türkiye yüzyılı vizyonu ile çok çalışarak İzmir ve Beydağımızı bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Sekizinci olağan kongremizle birlikte AK Partimizin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Etiketler:
 
Mezarlıkta katliam yapmıştı... Ormandaki oyukta yakalandı!
 
Doğal Şehirler Birliği üyeleri Kuşadası'nda buluştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde Cumhuriyet coşkusu!
Bornova Belediyesi’nin ilçenin 12 noktasında hizmet verdiği Çocuk Oyun ...
Çiğli’de ücretsiz hobi ve meslek kursları!
Çiğli Belediyesi, tarafından düzenlenen hobi ve meslek edindirme kursları ...
Karabağlar'da sendikadan alışveriş çeki tepkisi... KABUL ETMİYORUZ!
Karabağlar Belediyesi'nin 8 yıldır sorunsuz işleyen Migros çeki uygulamasının ...
 
Buca'da Cumhuriyet’in 101. yılı anısına 101 ağaç!
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Ecevit Parkı'nda, Cumhuriyet'in 101. ...
İnciraltı’nda görüntü kirliliğine geçit yok
Balçova İnciraltı sahilinde, izinsiz oluşturulan iskele, baraka ve kulübeleri ...
İZBAN’da Dijital İzmirim Kart dönemi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarına QR kodla ...
 
Başkan Tugay: Bizim için belediye ailedir!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin istek ve ...
Bornova'nın kırsal mahallelerinde ulaşım kolaylaşıyor!
Bornova Belediyesi, kırsal mahallelerin de ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla ...
Karabağlar Belediyesi'nden açıklama... MİGROS anlaşması iptali yok!
Karabağlar Belediyesi, yaklaşık bin belediye personeline aylık 5 bin 700 ...
 
urit,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri