ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
İran ABD ile tüm müzakereleri askıya aldı
İran ABD ile tüm müzakereleri askıya aldı
CHP'de kurultay için yeterli imza sayısına ulaşıldı
CHP'de kurultay için yeterli imza sayısına ulaşıldı
Selçuksport'un sahibi gözaltına alındı!
Selçuksport'un sahibi gözaltına alındı!
Kılıçdaroğlu'na Grup Yorum şoku!
Kılıçdaroğlu'na Grup Yorum şoku!
26 Kasım 2025 Çarşamba - 15:30

AK Parti Grup Başkan Vekili Yıldız'dan CHP'ye bombardıman!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yıldız, CHP İzmir Milletvekillerinin ortada olamadığını, olanların ise belediye rant kavgasıyla ilçe başkanıyla haberler çıktığını, İl Başkanlarının bilgiden uzak olduğunu belirterek,'CHP tüm kadrolarıyla İzmir’i aşağı çekiyor! Buna rağmen biz tüm AK Parti kadrolarımızla “Mesele İzmir’in meselesidir” diyerek görevimizi yapıyoruz, , yapmaya da devam edeceğiz! Bizim karnemiz pekiyi. Ama siz sınıfta kaldınız!' dedi

AK Parti Grup Başkan Vekili Yıldız dan CHP ye bombardıman!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2026 bütçe görüşmeleri sırasında İzmir'e değerlendirmesinde CHP'li Milletvekilleri ve yöneticilerinin İzmir sorunları yerine başka gündemle meşgul olduklarını belirterek yüklendi. AK Partili Yıldız, konuşmasında, ''Candaş Bey’i dinledim, doğrusu çok şaşırdım ve üzüldüm. Çünkü yaptığı sunum, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden çok Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan hükümet bütçesi sunumunu andırıyordu. Uzun uzun teknik raporlar… Ama İzmir’in dertleri, İzmir’in sorunları yok! Kendisine bir çağrım var: Eğer İzmir’de bulabilirlerse, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerine de aynı sunumu yapsınlar. Çünkü CHP’li milletvekilleri İzmir’le ilgili tek bir mesele konuşmuyor. TBMM’de kart gösterme, slogan atma… Ama İzmir’e dair en küçük bir dertleri, en küçük bir bilgileri yok! Belki Candaş Bey’den biraz faydalanırlar. Siyaseten ilerler ve bir gün TBMM’de görev yaparsa, işte o zaman hükümet bütçesi üzerine konuşur, şimdi değil! Biz soruyoruz: Siz her seferinde Ankara’dan gelmeye çalışıyorsunuz. Zaten Ankara’dan gelemeyen vekilleriniz var! Gelenleriniz de yanlış geliyor… Bir Genel Başkan Yardımcınız çıktı, yanlış açıklama yaptı; sayın Büyükşehir Belediye Başkanı onu düzeltmek zorunda kaldı. O düzeltiyor, öbürü aynı yanlışa devam ediyor! Zaten ortada olmayan vekilleriniz var! Beni eleştirdi diye savcılığa vermekle tehdit eden milletvekiliniz vardı. Sayın Murat Bakan’a da buradan sesleniyorum: Hâlâ savcılıktan bir haber yok! Sözünün eri olsun da versin savcılığa, hâlâ bekliyorum! Daha ilginci; gazetelere yansıdı… Bir başka kadın milletvekiliniz, kendi ilçe başkanınıza “Ben belediye rantının peşinde değilim, beni orada göremezsin, o işçi alımlarında yokum!” diye çıkışıyor. Demek ki ortada ciddi iddialar, ciddi kokular var ki bu tartışmalar yaşanıyor!'' dedi.


CHP İzmir’i aşağı çekiyor, AK Parti kadrolarımızla “Mesele İzmir’in meselesidir” diyerek görevimizi yapıyoruz

AK Parti Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, konuşmasına şu şekilde devam etti, ''Bugün yeni bir tabloyla karşı karşıyayız: “Gelen gideni aratır mı?” Maalesef aratıyor! Sayın Çağatay Güç’ü bir buçuk yıl belediyede görev yaptı diye saygıyla takip ettik. Kent meselelerine hâkim olur diye düşündük. Ama dört gündür beş gündür yaptığı açıklamalar bilgi dışı, altyapısız ve İzmir gerçeklerinden kopuk! Sürekli “AK Parti engelliyor!” diyorlar. Hodri meydan! Sayın Cemil Tugay bu süreçte en iyi tanıktır. Manisa çöp transfer iznini Genel Sekreterimiz Eyyüp Kadir İnan bizzat takip ederek çözdü. Çiğli’de uzatmaları biz verdik. Bergama’da süreç yönetimini biz üstleniyoruz. Yamanlar’da talepler olumlu değerlendirildi. CHP kendi evini toparlayamıyor!
Genel Başkan Yardımcısı ayrı telden, İl Başkanı başka yerden, milletvekilleri zaten yok! Bu da yetmezmiş gibi hep birlikte İzmir’i aşağı çekiyorlar! Buna rağmen biz; Genel Sekreterimiz Sayın Eyyüp Kadir İnan, İl Başkanımız Bilal Saygılı, Milletvekillerimiz ve tüm AK Parti kadrolarımızla “Mesele İzmir’in meselesidir” diyerek görevimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz! Bizim karnemiz pekiyi. Ama siz sınıfta kaldınız!'' dedi.

 
Çiğli'de 14 bin 500 metrekarelik yeşil seferberlik
 
İzmir'de göçmen faciası! Su alan botta 1 kişi hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li belediye başkanın tutukluluğuna itiraz
CHP'li başkan Şahan'ına avukatları, "İtiraz dilekçemizde tutuklamanın ...
CHP'li Nalbantoğlu: "AKP'nin değil Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olun"
CHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu ...
Bakan Tunç'a Çerçioğlu ve Aziz İhsan Aktaş soruları!
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Adalet Bakanlığı bütçe görüşmelerinde ...
 
CHP'den İmralı eleştirilerine yanıt
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı İmralı'da ...
Özgür Özel'den 25 Kasım mesajı: İstanbul Sözleşmesi geri gelecek!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
Şanlıurfa Adliyesi'nde patlama! Yaralılar var...
Şanlıurfa Adliyesi'nde patlama gerçekleşti. Çok sayıda ekip sevk edildi. ...
 
CHP’de kritik toplantıda değişim sinyali: Bazı isimlerle yollar ayrılacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 28-30 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek ...
Kılıçdaroğlu’ndan eleştirilere yanıt geldi: Tepkilere anlam veremiyormuş
CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eleştirel videosunun ardından ...
AK Partili kadınlardan şiddetle mücadele günü mesajı
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, 25 Kasım Kadına ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri