ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2582
    Dolar
  • Euro
    34,8200
    Euro
  • Altın
    2.405,770
    Altın
  • Bist-100
    10.190,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/27°
    IZMIR
  • KONYA
    7/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
13 Nisan 2023 Perşembe - 15:38

AK Parti İzmir'de milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti İzmir'de 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayları tanıtıldı. Balçova'da yüzlerce partilinin katıldığı törende konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Sağlıktan ulaşıma, sanayiye her alanda çağ atladık. Cumhuriyet tarihimize damgamızı vurduk. Gücümüz ve hedefimiz büyük. İzmir'i iş bilmez ellere bırakma lüksümüz yok" dedi.

AK Parti İzmir de milletvekili adayları tanıtıldı

SONKALEİZMİR-Balçova Kaya Termal Otel'de yapılan aday tanımı törenine; Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve yüzlerce partili katıldı.

Bakan Kasapoğlu, toplantı salonuna TOGG marka otomobil ile geldi.

ADAYLAR VİTRİNE ÇIKTI

Törende; İzmir 1. bölge milletvekili adayları Muharrem Kasapoğlu, Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, Mehmet Ali Çelebi, Cemal Bekle, Savcı Sayan, Enes Efendioğlu, Ömür Şanlı, Mehmet Sadık Tunç, Nisa Alptekin, Mehmet Said Baştaş, Selahattin Serdar Muçay ile 2. bölge adayları Eyyüp Kadir İnan, Alpay Özalan, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Kerem Ali Sürekli, Muhammet Doğan, Dilek Yıldız, İsmail Hancı, Ahmet Can Çelik, Gülşen Gezici, Halil Polat, Veysel Güldoğan, Güven Demirağ ve Yasin Demirel vitrine çıktı.

SAYGILI: "BÖYLE BİR BAŞARININ DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK"

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şunları söyledi:

"AK Partimiz 21 yıldır 15 seçim ve halk oylamasından gururla çıkmayı başarmıştır. Geçmişten aldığı ilhamı geleceğin inşasında tesis etmeyi başarmıştır. Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye'nin tesis edilmesine başlamışız. Rabbime hamdolsun. AK Partimiz Hayali gerçek kılmak, sözü eyleme çevirmekte hep doğruyu bulmuştur. AK Partimiz 'Dava' demiştir. 'Mazlum' demiştir, 'Sözümüz söz' demiştir. Her krizi yönetebilmiş, her düşmanı bertaraf edebilmiş, her engeli elhamdülillah aşmıştır. Böyle bir başarının dünyada örneği yok. Bu bin destandır. Bu destanı yazan liderimiz, cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kıymetli teşkilatlarımızdan Allah razı olsun.

Bir seçime daha gidiyoruz. 22 yıl önce partimizin kurulduğu dönemde hemen sayın cumhurbaşkanımız kuruculara şöyle seslenmiştir. 'Türkiye'de kötü gidişe dur demek için 3 günlük yola çıkmadık. Uzun soluklu bir yola çıktık, bu böyle biline' Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bunu ifade etmiştir. Artık ne Türkiye'de ne İzmir'de hiçbir şey eskisi gibi değil. Sağlıktan ulaşıma, sanayiye her alanda çağ atladık. Cumhuriyet tarihimize damgamızı vurduk. Şimdi sıra Türkiye yüzyılı için daha çok birleşmekte, paylaşmakta. Şimdi sıra seçim sandığından zaferle çıkmakta. Asrın felaketini yaşamış Türkiye olarak seçime gidiyoruz. Yaralarımız büyük, işimiz çok. Gücümüz ve hedefimiz büyük. İzmir'i iş bilmez ellere bırakma lüksümüz yok. Bugün iktidarda olsalar Allah korusun bu güne kadar yaptığımız yatırımlara sahip çıkabilirler ne de tek somut iş yapabilirler."

"İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK"

"İzmir'e yatırım yapılmadığı iddiaları doğru değil" diyen Saygılı şöyle devam etti:

"TOKİ aracılığıyla 30 binin üzerinde konut yaptık. Hastaneler. Statlar gençlik merkezleri yaptık. Tüneller yollar yaptık. Eğitimden kültüre sanayiden teknolojiye her alanda İzmirli hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. Milletimiz kimin çalışkan, kimin gösteri budalası olduğunu iyi biliyor. 14 Mayıs'ta fırsatçılar gerekli cevabı alacak. Cumhur İttifakı yine tarih yazacak. 'Ne yaparsak İzmir'in oyunu alırız' muamelesine İzmirliler dur diyecek. Biz İzmirli vatandaşlarımıza güveniyoruz. İzmir mührünü kendisine hizmet olarak gören seçenekten, yani AK Parti'den, Cumhur İttifakı'ndan, Recep Tayyip Erdoğan'dan yana vuracaktır."

İNAN: "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, "Sizlerin huzurunda çok çalışacağıma söz veriyorum. Sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. 14 Mayıs'ta birlikte başaracağız" dedi. 

KASAPOĞLU: "İZMİR SEMBOL ŞEHİR OLACAK"

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ise şöyle konuştu:

"Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Beraberce bismillah diyoruz. Daha aydınlık yarınlar için, İzmir için, daha güçlü Türkiye için el ele omuz omuza ya Allah bismillah diyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin 85 milyonu kucaklamak için bismillah diyoruz. Sanayisinden eğitimine, eğitimden sağlığa, altyapıya, sporuna kadar bu ülkenin şahlanışı için bismillah diyoruz. Vatanın bölünmüz bütünlüğünü ilelebet payidar kılmak için bismillah diyoruz. Bundan 21 yıl önce 'Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' denilerek cumhurbaşkanımız önderliğinde yeni bir dönem başladı. 'Yakın ışıkları, Türkiye aydınlansın' demiştik. O günden beri hamdolsun o ışıklar bu ülkeyi, insanlığı aydınlatıyor. Bu ışık 14 Mayıs'tan itibaren çok farklı şekilde tüm insanlığa umut vermeye devam edecek. İzmir gençliğin, sporun, sanayinin, alın terinin sembol şehri olarak 14 Mayıs'ta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönem başkanlığına en güçlü şekilde evet diyecek. İzmir 14 Mayıs'ta bu güne kadarki hizmet çıtamızı yükseltmek adına Cumhur İttifakı'nı rekor oyla tekrar iktidara getirecek. İzmir'in kaybedecek zamanı yok. İzmir için hemen şimdi. Türkiye için hemen şimdi."


HAMZA DAĞ: "14 MAYIS ÖNEMLİ BİR VİRAJ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Hamza Dağ, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"AK Parti'nin 5. dönemini geride bıraktık. 4 dönem sonunda Allah'a hamdolsun partimizin 3 dönem kuralının sonuna kadar uygulanmasını savunarak bugün bir milletvekili adayı olarak burada bulunmuyorum. Yepyeni başlangıçların arefesindeyiz. 14 Mayıs virajı İzmir ve Türkiye için elzem bir virajdır. Bu virajı birlikte almak ve ileriye dönük hedefleri ortaya koymak mecburiyetindeyiz. Bugüne kadar bir aday ve vekil olarak nasıl sahada canla başla uğraş verdiysek aynı şekilde seçim döneminde ve kampanyadan sonra görevler alacağız. Yine sokak sokak, cadde cadde, ev ev, gezmeye devam edeceğiz. İnsanlarımızın taleplerini aynı şekilde karşılamaya devam edeceğiz. Birbirinden güzel belediye başkanlarımız var. Her biri vazifesini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Onların işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz. İki bölgede 14 birbirinden kıymetli, değerli kardeşim bugünkü durumdan çok daha ileriye götürecek şekilde katkıyı sağlayacak. En büyük görev teşkilat mensuplarımıza düşüyor. 



Bu dönemde birileri 14 Mayıs'a ne kadar önem verdiklerini her gün yaptıkları açıklamalarla dile getiriyor. 14 Mayıs Seçimleri için her gün terör örgütü mensupları tarafından açıklama yapıldığını görüyoruz. 40 bin insanımızı şehit eden birçok istikrarsızlığa sebebiyet veren terör örgütü elebaşları Millet İttifakı'na olan desteklerini ifade ediyor. Şu ana kadar şunu gördük 7'li koalisyonun içinden yetkililer 'Siz kimsiniz? Biz burada bir siyasi bir mücadele yapıyoruz. Bu konuda sizin açıklama yapmaya hakkınız yok. Kandil'i başınıza yıkarız' lafını duydunuz mu? Söyleyemezler. FETÖ'cü kaçaklar, vatansızlar dünyanın her yerinde '15 Mayıs'a bilet aldık' diyor. Kimden medet umdukları belli. İzmir demokrasi şehridir. Kuvayi Milliye şehridir. İzmir bu seçimde sizi sandığa gömecek.
"
 

 
Usta gazeteci Uğur Dündar tv100'den ayrıldı!
 
Soyer: Kemeraltı’ndan Birgi’ye UNESCO kenti İzmir için çalışıyoruz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte HÜDA PAR'ın vizyon belgesi: Evlilik dışı ilişki suç sayılsın!
AK Parti listelerinden 4 ismin aday gösterildiği HÜDA PAR'ın seçim vizyon ...
Gaye Usluer Memleket Partisi'nden ayrılıp CHP'ye geri döndü
CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'nin kurucuları arasına giren Gaye Usluer, yeniden CHP'ye döndü.
CHP'nin Ödemiş Seçim Ofisi açıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Millet İttifakı'nın İzmir ...
 
CHP'li Türeli'den 14 Mayıs yorumu: ''21 yıllık AKP tahribatı sona erecek''
CHP İzmir 2. Bölge'de üçüncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen ...
AK Partili başkan, Erdoğan’a seslenerek isyan etti!
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin'den illerindeki milletvekili aday ...
Bu da Erdoğan'ın pide kuyruğu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da açılış töreninin ardından bir fırından ...
 
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Bir gün davet et anlatayım!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “3 yılı geçti, bu ...
CHP'li Yücel: "Sorunları tek tek çözeceğiz"
CHP İzmir'de 2. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen ...
Aday olmayan Bakan Koca'dan ilk açıklama!
Milletvekili adayı olmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri