ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4194
    Dolar
  • Euro
    34,8576
    Euro
  • Altın
    2.443,550
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
6 Nisan 2024 Cumartesi - 23:14

AK Parti İzmir'den vefa iftarı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, parti olarak yerel seçimlerin ardından çalışmalara devam edeceklerini belirterek "Hiç frene basmak yok. Bırakın onu debriyaja bile basmak yok. Hemen bütün teşkilatımız ve adaylarımız kendi ilçelerinde nasıl adayken çalışma yapmışlar ise aynı çalışmalarını sokaklarda yapmaya devam edecekler." dedi.

AK Parti İzmir den vefa iftarı...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından parti binasının önünde düzenlenen Vefa İftarı'nda konuşan Dağ, yerel seçimlerde canla başla mücadele ettiklerini, yaptıkları çalışmaların birçok ilde örnek gösterildiğini anlattı.

Seçim çalışmalarına başlarken "Gayret bizden, tevfik Allah'tandır" dediklerini hatırlatan Dağ, şunları kaydetti:

"Netice bu şekilde gerçekleşti. Duracak mıyız? Hayır durmayacağız. Hiç frene basmak yok. Bırakın onu debriyaja bile basmak yok. Hemen bütün teşkilatımız ve adaylarımız kendi ilçelerinde nasıl adayken çalışma yapmışlar ise aynı çalışmalarını sokaklarda yapmaya devam edecekler. Evlerde yapmaya devam edecekler. Verdiğimiz vaatler var. Onların verdiği vaatler var. Verdiğimiz vaatleri hayata geçirmeleri için onların verdikleri değil sadece. Onlar çünkü çantada keklik gördükleri için çoğu vaatlerini yalandan ortaya koydular. ama biz, bizim vaatlerimizi onların gerçekleştirmeleri noktasında İzmirliye ve her bir ilçeye bu konu da sözümüz var. Hayata geçirmek için zorlama konusunda mecburiyetimiz var."

Dağ, seçimlerde 1 milyona yakın oy aldıklarını, verdikleri sözlerin mevcut yönetimler tarafından yapılıp yapılmadığını teşkilat üyeleri ve belediye başkanlarının takip etmelerini istedi.

Dört yıl boyunca atacakları adımların net olduğunu belirten Dağ, "Birileri bu neticeler karşısında şımarıkça hareketler yapmış olabilir. Onlar vatandaşımızın buradaki mesajını alamamış ve bu mesajı sadece bir zafermiş gibi görmüş olabilirler. Biz kendi üzerimize olan mesajı aldık. Vatandaşımızın burada ben senden kopmadım ama başka bir yere de gitmiyorum, sorunlarınızı mutlaka çözün dediğini de gayet iyi biliyoruz ama birilerine de bir yük yüklediğini artık bahaneniz yok, artık mazeret yok. Hadi hizmet. İzmir'in hizmete ihtiyacı var. Beş sene boyunca bunu biz de söyleyeceğiz. Öyle nasılsa buradaki oy çantada keklik biz her halükarda bu oyları alırız durumun da olmadıklarını bu seçimde fazlasıyla gördüler." diye konuştu.

Dağ, genel merkez, kabine ve milletvekilleri olarak atacak adımların olduğunu söyledi.

Teşkilata seslenen Dağ, "Kibir yok kardeşim. Kibir bize yakışmaz. Kibir bize hiçbir zaman yakışmadı. Bugüne kadar kibirlenmedik. Bundan sonra da kibirlenmeyeceğiz. Bunu herkes bilecek. Bunu herkes yazacak. Hayatım boyunca beni burada herkes gayet iyi tanır. Yapmacık değil. Gerçekçi olacağız. Yapmacıktan kimseye gaz vermeyeceğiz. Samimi olacağız, samimiyeti ortaya koyacağız. Samimiyetimizi ortaya koyduğumuzda Allah'ın izniyle milletin gönlüne girmesini gayet iyi biliriz." dedi.

"Artık İzmir için çalışma vakti"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ise yerel seçimlerde İzmir'de arzu etmedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

İzmirlilerin eleştirilerini, itirazlarını dikkate alacaklarını belirten İnan, "Bu, bizim boynumuzun borcudur. Siyasi namusun gereği olarak, millet ne derse o diyerek yolumuza öyle devam edeceğiz. Artık İzmir için çalışma vakti. Hükümet olarak, parti olarak İzmirli hemşehrilerimize en hızlı hizmetin ulaşması için bize düşen ne varsa elimizden gelen gayreti en üst şekilde göstereceğimizi tüm belediye başkanlarına iletmek istiyorum. Hükümet olarak, İzmir'e kazandıracağımız yatırımları, hizmetleri milletvekilleri olarak iyi takip ederek yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

"Takiyecilere hiçbir şekilde meydanı boş bırakmamamız lazım"

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da muhalefetin, İzmir'de artık yattığı yerden oy alamayacağını gördüğünü anlattı.

Türkiye'nin ve İzmir'in AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Çankırı, "Bizim hiç kimseye küsmek gibi bir lüksümüz yok. Beraber bir olacağız. Şu anda karşımızdakiler ne yapıyor? Bizim samimiyetle yaptığımız işleri... Kapı kapı gezmeleri, tutmadıkları orucun sahurunu yapıyorlar, iftarını yapıyorlar. Dualarla belediyeleri açıyorlar. Esas takiyeyi kendileri yapıyorlar. Bizim bu takiyecilere hiçbir şekilde meydanı boş bırakmamamız lazım." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da tüm teşkilat üyelerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İftar programına MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve partililer katıldı

 
'Maradona öldürüldü' iddiası
 
CHP YSK'nın önüne gidiyor!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Baba 7 Nisan 2024 Pazar 17:23

Kısa kes aydın havası olsun! Türk milleti sana inanır mı sandın bıyıklı. İzmir düşmedi düşmez. Sen git büyüğün gelsin, ona da boyunun ölçüsünü aldıralım, gönderelim. Yar saçları lüle lüle hamza sana güle güle.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK'dan Buca kararı... Oylar sayılacak mı?
Yüksek Seçim Kurulu, aralarında İzmir'in Buca ilçesinin de bulunduğu 13 ...
YKS 3 il için kararını verdi!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK); Kütahya, Tokat Zile, Yozgat Kadışehri, Isparta ...
Buca'da mazbata isyanı... Bu çifte standart niye?
Buca'da seçimi zaferle tamamlayan CHP'li Görkem Duman'a AK Partili adayın ...
 
Memleket Partisi'nde istifalar!
Memleket Partisi’nde yerel seçimlerdeki başarısızlığın ardından başta ...
Ardahan'da seçim kararı belli oldu
Ardahan İl Seçim Kurulu, mazbatanın seçilmiş CHP’li Faruk Demir’e verilmesine ...
İYİ Parti'de kurultay tarihi belli oldu!
Yerel seçim sonrasında kurultay kararı alan İYİ Parti'de tarih netleşti. ...
 
CHP İzmir'de çifte bayram... Gövde gösterisi yaptılar!
İzmir'de 28 ilçede ve büyükşehirde yerel seçim zaferi kazanan CHP çifte ...
Beş yerde seçim tekrarlanacak!
31 Mart seçiminin ardından birçok yerde sonuçlara itiraz edildi. Seçim ...
Torbalı'da sokak hayvanları için canbulans projesi...
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü kapsamında ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri