ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5793
    Dolar
  • Euro
    34,7970
    Euro
  • Altın
    2.514,500
    Altın
  • Bist-100
    9.693,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Balık fiyatları fırladı!
Balık fiyatları fırladı!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
11 Mayıs 2023 Perşembe - 13:30

AK Parti'den Menemen çıkarması!

İzmir'in  Menemen ilçesinde AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı tarafından halk konseri düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Hamza Dağ ve AK Parti İzmir 2’inci Bölge Milletvekili adayları ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu ile birlikte “Duyanlara duymayanlara…” şarkısını seslendirdi. 

AK Parti den Menemen çıkarması!

Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen halk konserine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik  Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, AK Parti İzmir Milletvekili Adayları Muhammet Doğan ile Ahmet Can Çelik, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dağ “Gereken yanıtı Menemenliler ve Türkiye verecektir”
Konser öncesi konuşma yapan ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Ne zaman buraya gelsem Menemenimiz yine kocaman bir maşallahı hak ediyor. Muhteşemsiniz. Allah sizden razı olsun. Sağ olun var olun. Bizi bugün mahcup etmediniz, 14 Mayıs’ta da mahbup etmeyeceğinizden hiç şüphem yok. Hizmetlerimizle, icraatlarımızla sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Muhalefete de yüklenen Dağ, “Önümüzdeki seçimde vereceğimiz kararla Türkiye nasıl bir yöne doğru gidecek onu sizlerle paylaşmak istiyorum. Biz seçim kampanyamız sürecimize başlarken sadece ve sadece yaptıklarımızı ve önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı konuşmayı düşündük ama karşımızda öyle bir şerh ittifakı oluştu ki onlara gerekli cevabı vermemek milletimize haksızlık olurdu. Yedili koalisyonun Cumhurbaşkanı adayına açıklanmasından sonra sevinç naraları nerede atıldı? Bir Kandil’de diğeri de Pensilvanya’da. Dolayısıyla Kandil ve Pensilvanya‘nın desteklediği bu adaya gerekli cevabı Menemenliler ve tüm halkımız 14 Mayıs‘ta verecektir. İşte 2,5 yılda Menemen Belediyemizin yaptıkları ortada. Muhteşem işler ortaya çıkıyor ve bu hizmetleri 14 Mayıs’ta taçlandıracağız” dedi.

İnan “Gençliğimiz için çok çalışacağız”
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan ise "Bugün burada 14 Mayıs'ın provasını yapıyoruz. Biliyoruz ki siz 20 senedir bizlere çok önemli destek verdiniz ve cumhurbaşkanımızı hiç yalnız bırakmadınız. Bu seçimde de bizi yalnız bırakmayacaksınız, inanıyorum. Bizler de sizleri temsilen şehrimiz, gençliğimiz için çok çalışacağız. 14 Mayıs, Türkiye Yüzyılı’nın seçimi. Bizim için bağımsızlık mücadelesi. Son 100 yıllık tüm iddialarımızı kalıcı olarak bu topraklarda tesis edip inşallah ülkemizin kutlu yürüyüşünü çok güçlü bir şekilde, genç bir şekilde devam etmesi gibi bir niyetimiz var. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden kazanacak, AK Partimiz yine birinci parti olacak" şeklinde konuştu.


 

Çankırı “Her zaman yanınızdayım” 
Seçime 3 gün kaldığını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki kutlu yürüyüşümüz 14 Mayıs’tan sonra da devam edecek. Menemen’deki bu birlik, beraberlik ve inanmışlık bizlere bunu gösteriyor. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.  

Pehlivan “Türkiye Yüzyılı” başlasın
Coşkulu kalabalığa seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçemiz ve siz ilçe sakinlerimiz için canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle yaklaşık 3 yıldır birlikte güzel ilçemiz için harika işlere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz. Menemenimizin göz kamaştıran bir yıldız gibi parladığını hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Önümüzde birlikte gerçekleştireceğimiz daha çok işimiz, yürüyecek uzun bir yolumuz var. 14 Mayıs’ta çok önemli tarihi bir seçime giriyoruz. Cumhur İttifakımız, Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kimsenin hayal bile edilemeyeceği kazanımlarla ülkemizi ikinci yüzyılına hazırlıyor. En büyük gayemiz, ecdadımızın canıyla, kanıyla bizlere emanet ettiği bu aziz vatanı, daha güçlü daha dinamik bir yapıda, dünyada söz sahibi bir ülke olarak gelecek nesillerimize ulaştırmaktır. Bu yüzden 14 Mayıs’ı sadece sıradan bir seçim olarak görmek doğru değil. Bu seçime Türkiye’nin geleceğine yön verecek önemli bir seçim olarak bakmamız gerekiyor. İnanıyorum ki milletimiz her zaman olduğu gibi yine en doğru kararı verecek, her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde destekleyecektir” ifadelerini kullandı.


 

Durmaz “Menemen 14 Mayıs’a hazır” 
Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran herkese teşekkür eden AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz ise, “Hemşehrilerim, burada sizlerin gözlerinde, yüzlerinizdeki bu coşku, Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce Menemen’e teşrif ettiği o coşkuyu hatırlattı. Ne mutlu sizlere. 14 Mayıs’ta kritik bir seçim var. Bu seçim sağ sol seçimi değil, Bu seçim yerli ile milli ile yerli ve milliye karşı olanların seçimi… Atatürk’ün yanında olanlarla, olmayanların seçimi. Biz Menemen olarak hakkın doğruluğun Cumhuriyetimizin yanındayız. PKK’lıya terörist diyemeyenlere 14 Mayıs’ta en güzel cevabı vereceğiz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından sahneye gelen ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun şarkılarıyla meydanı dolduranları mest etti. Kurtoğlu’nun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.  

 
Hande Fırat ve Bakan Kirişçi hakkında suç duyurusu!
 
Erdoğan: En düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hande Fırat ve Bakan Kirişçi hakkında suç duyurusu!
Halkın Kurtuluş Partisi, Tarım Bakanlığı’ndan 3.5 milyon lira hibe desteği ...
İngiliz kadın yanarak can verdi!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, karavanda çıkan yangında İngiliz uyruklu Hayley ...
Motor ehliyetlerinde yeni düzenleme!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, motor kullanımıyla ilgili yeni bir düzenlemeye ...
 
RTÜK: Ağır yaptırımlar uygulanacak
RTÜK, seçim yayınları ve haberlerine ilişkin kurulların YSK tarafından ...
Bakan Koca'dan Kerem Kınık'a istifa çağrısı!
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran isimler arasına Sağlık ...
TİP'li vekil adayları İzmir'de pedalladı!
Aralarında İzmir milletvekili adayları İrfan Değirmenci, Eser Atak, Beyza ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan seçim gecesi uyarısı!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gecesine ilişkin vatandaşları uyardı. ...
Muharrem İnce genel merkeze gidiyor… Kararını açıklayacak!
SÖZCÜ yazarı Aytunç Erkin, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kurmaylarıyla ...
İzmir'de binlerce kişi meşalelerle yürüdü!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı esnaf buluşması ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri