ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3787
    Dolar
  • Euro
    35,0430
    Euro
  • Altın
    2.325,750
    Altın
  • Bist-100
    9,09
    Bist-100
  • ADANA
    14/26°
    ADANA
  • ANKARA
    12/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erbakan'dan adayı çekmek için 3 şart!
Erbakan'dan adayı çekmek için 3 şart!
Feci kaza: 46 kişiden sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu!
Feci kaza: 46 kişiden sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu!
Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1.5 milyar dolar kredi!
Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1.5 milyar dolar kredi!
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
26 Kasım 2022 Cumartesi - 23:05

AK Parti'li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "2001'de 'Bundan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. Şimdi de diyoruz ki; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bundan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın adımlarını teker teker atmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 

AK Parti li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Karşıyaka'da partiye yeni üye olanlar için sembolik olarak 100 kişiye törenle rozetleri takıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli katıldı. Törende konuşan Hamza Dağ, 2001'de 'Bundan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. Şimdi de diyoruz ki; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bundan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın adımlarını teker teker atmaya devam ediyoruz" dedi.

'ROTALARI BELLİ Mİ'

Seçim sürecinde ortada iki geminin olduğunu belirten Dağ, "Bir seçime gidiyoruz. 5-6 ay sonra bir seçim yapacağız. 2023 en kritik seçimler. Gemiler yol alıyor. Gemide kaptan lazım, rota lazım, güvertede insan lazım. Bu gemilerin birinin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan. Diğer gemide şu anda kaptan yok. Cumhurbaşkanı adayı belli olsa da ona bir kaptan diyemeyiz. Bir Cumhurbaşkanı adayı olacak ama kim ona yol yöntem gösterecek, 5 genel başkan ne pozisyonda olacak bunları bilmiyoruz. Bu iki gemiden birinin rotası belli. Vatandaşın gözü önünde devam ediyor. 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz, TOGG'u açıyoruz. Vatandaşımızın bizden gelen taleplerini EYT'sinden alım gücünü artırmaya, pandemi sonrası ortaya çıkan ekonomik sorunları çözmeye uğraş veriyoruz. 'Yok' demiyoruz. 'Böyle bir mesele var biz çözeceğiz' diyoruz ve çözüyoruz. Diğer tarafın rotası belli olmadığı için neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu.

'BİZİM MİLLETİMİZ ALLAH'IN İZNİYLE DOĞRUDAN ŞAŞMAYACAKTIR"

"Bizim güvertemizdeki insanlar belli" diyen Dağ, "Mevzu vatan, millet, ezan olduğunda hiçbir farklılık düşünmeyen insanlar. Diğer güvertedekilere bakın. Bir gün HDP, İYİ Parti'ye, diğer gün İYİ Parti, HDP'ye laf söyler. Bir haftadır CHP Genel Başkan Yardımcıları ile grup başkan vekilleri birbiriyle kavga ediyor. İYİ Parti'nin eski sözcüsü 'Kılıçdaroğlu'ndan olmaz' diyor. Grup başkanvekilleri 'Haddini bil' diyor. Diğeri diğerine 'Kulağını çekin bu çocuğun' diyor. Sen daha maça çıkmamışsın. Maça çıkmadan önce soyunma odasında kavga ediyorsun. Soyunma odasında kavga eden takıma bu taraftar niye destek versin? Bu iki geminin bir tarafında istikrar, güven, kararlılık var. Diğer tarafında istikrarsızlık, kaos var, kavga var. Ben biliyorum ki bizim milletimiz hep doğrudan tarafa karar vermiştir. Allah'ın izniyle yine doğrudan şaşmayacaktır" ifadelerini kullandı.

'GELECEK DÖNEM ENERJİ DÖNEMİ'

Gelecek dönemin enerji dönemi olacağını kaydeden Dağ, "Enerjide bağımsız olan ülkeler kendi yüzyıllarını inşa edecek. Enerjiyle ilgili sorununuzu çözemezseniz, dışa bağımlı olursanız bugün milli geliriniz 20 bin dolar da olsa kışın ortasında Rusya'ya, Azerbaycan'a bağımlı kalırsınız, kendi vatandaşlarınızı soba kurmaya mecbur edersiniz. Şu anda batının içinde olduğu durum budur. Ocak ayında bor fabrikasını açacağız Balıkesir'de. Şimdi biz borun işleneceği ve dışarıya satılacağı fabrikayı hayata geçiriyoruz. Şubat, mart ayında Cumhurbaşkanımızın müjdelediği 540 milyar metreküp olan Karadeniz doğalgazını artık sisteme işler hale getiriyoruz. EYT konusu, asgari ücretliye zam konusu önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz hususlar. Biz Türkiye Yüzyılı'nın içini doldurmak için mücadele veriyoruz" diye konuştu.

'İZMİR'DE SON BİR YILDA 65 BİN 246 ÜYE'

Törende konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "İzmir'de başlattığımız online üyelik çalışmaları sonucunda yaklaşık 10 bin üye kaydettik. Bir katılım törenini geçtiğimiz haftalarda diğer siyasi partilerden arkadaşlarımızı aramıza alarak yaptık. Türkiye Yüzyılı'na ben de varım mottosuyla katılım törenlerine devam edeceğiz. Akın akın üye geliyor. Üç yılda 212 bin yeni üye, AK Parti İzmir ailesine, aramıza katıldı. Bu bir rekordur. Dün akşam itibariyle bu yılki yeni üye sayımız 65 bin 246. Her şey teşkilat. Teşkilat varsa, bizler de varız, başarı da var" dedi.

'HER YAĞMURDA İZMİR'İN HALİ İÇLER ACISI'

İzmir'in sorunlarına da değinen Sürekli, "Her yağmurda İzmir'in hali içler acısı. Mavişehir'de 'Bir opera binası yapıyoruz' dediler. Teslim edilmesi gereken tarihin üzerinden iki yıl geçti hala inşaat yüzde 45'te. Mavişehir'in göbeğinde bir rezalet duruyor. İşte bunların belediyeciliği bu. Çevre mahallelerle merkez mahalleler arasında ayrımcılık var. Artık merkez mahalleleri de bıraktılar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Karşıyaka Stadı yapılması lazımdı. Karşıyaka Stadı'nın ilk fikrinin gündeme geldiği 2012 yılında ben ilçe başkanıydım, Genel Başkanımız Hamza Dağ da milletvekiliydi. O zaman biz gündeme getirdik. Türkiye'nin en iyi mimarına proje çizdirildi. Engellediler, dava açtılar. CHP'li belediye odalarla birlikte o stada izin vermediler. Daha sonra biz Göztepe'de, Alsancak'ta stadı yaptık. Oralarda nasıl olduysa Karşıyaka'da da olurdu" ifadelerini kullandı. 

 
Dışişleri Bakanı'nın gizemli ölümü!
 
Pınar Karşıyaka farklı kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'de dikkat çeken tartışma... "Sizden önce mağara dönemi vardı"
TBMM’deki bütçe görüşmelerinde AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ‘"Bizden ...
CHP'li Sertel'den basın kartı tepkisi: ''Gazetecilere yok, İletişim Başkanlığı çalışanlarına var''
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bütçe görüşmelerinin komisyon süreci ...
''15 Temmuz destan değildir'' demişti... İYİ Partili Aksoy hakkında karar çıktı!
İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Aybars Aksoy, sosyal medya hesabından ...
 
AK Partili Sürekli: "Seferihisar yalnız değil"
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ‘Karınca Modeli’ saha çalışması kapsamında, ...
Yeni bir ittifak geliyor: İçinde Zafer Partisi de var...
Doğru Parti ve Adalet Partisi, içerisinde Zafer Partisi, Memleket Partisi ...
Erken seçim için ilk sinyal!
ÖSYM, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 17-18 Haziran 2023'te yapılacağını ...
 
CHP'li Yücel'den ''Hayat pahalılığı'' tepkisi...
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek ...
CHP'li Sertel'den infaz koruma memurları, itfaiyeciler ve zabıtalar için TBMM'ye çağrı... HAKLARI VERİLMELİ!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, infaz ve koruma memurlarının güvenlik ...
CHP'li Bayır: Bu ödeneklerle uzaya çıkmak hayalden ibaret!
2023 Yılı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bütçesi üzerine Plan Bütçe Komisyonu'nda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri