folkart, orion,

AK Parti'nin paylaşımına CHP'den tepki!

Türkiye orman yangınları ile boğuşurken AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşım tepki çekti. CHP'nin verdiği yanıt sonrası ise söz konusu paylaşım silindi.

  • | Son Kale İzmir

Türkiye günlerdir yangınlarla mücadele ederken, AK P arti İstanbul İl Başkanlığı'ndan tepki çeken bir paylaşım geldi.

Katar'dan Türkiye'ye yardım amacıyla gönderilen ekiplerin haberini paylaşan AK Parti, “Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de ücretsiz yangın söndürecekmiş” notuyla tweet attı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketledi.

“ÜLKE YANDI…”

Bu paylaşıma tepkisiz kalmayan ve AK Parti'nin tweetini alıntılayan CHP ise “Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!” ifadelerini kullandı.

CHP'nin bu paylaşımının ardından AK Parti söz konusu tweetini sildi.

İşte o paylaşım…

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz