ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    41,9500
    Dolar
  • Euro
    49,0993
    Euro
  • Altın
    5.853,920
    Altın
  • Bist-100
    10.124,00
    Bist-100
  • ADANA
    13/28°
    ADANA
  • ANKARA
    5/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    5/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Can Holding'e ikinci dalga operasyon
Can Holding'e ikinci dalga operasyon
Tayfun Kahraman'ın tahliyesi istendi
Tayfun Kahraman'ın tahliyesi istendi
Dev ilaç şirketlerine 'çalışan' cezası!
Dev ilaç şirketlerine 'çalışan' cezası!
Sarı Mikrofon davasının ilk duruşmasında karar!
Sarı Mikrofon davasının ilk duruşmasında karar!
17 Ekim 2025 Cuma - 12:14

AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti, açıklama geldi!

CHP'den AK Parti'ye geçeceği konuşulan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan ilk açıklama geldi.

AK Parti ye geçeceği iddia edilmişti, açıklama geldi!

CHP'den AK Parti'ye geçeceği kulisi gündeme oturan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal sessizliğini bozdu. Köksal, "Bulunduğum yerdeyim. Parti içinde beni istemeyenlere inat hiçbir yere gitmiyorum, yıllardır iftiraları çürüte çürüte, yalanları yıka yıka mücadeleme devam ediyorum" dedi. Köksal açıklamasında partisine sitemlerini de dile getirdi, pazar günü yapılacak olan il kongresine giderek 'kuyusunu kazanlarla' hesaplaşacağını söyledi.

"KURULTAYDAN BERİ HUZURLU BİR GÜNÜM OLMADI"

Köksal açıklamasında, "37. kurultaydan beri huzurlu bir günüm olmadı. Yemediğim hakaret kalmadı. Dışarıdan saldıranları anlarım siyasette, ama ömrümü verdiğim partimden gelenlere ne diyeceğim? Memleketime belediye başkan adayı oldum. Hizmeti buradan sürdüreyim diye. Adaylığım sürecinde partimden kovuldum, linç edildim hatta CHP'li bazı gazeteciler tarafından ekranda 'Kazanamaz, yüzde 5 alır 10 alır' diye günlerce anti propagandaya maruz kaldım." ifadesini kullandı.

"REKOR OYLA SEÇİLDİM, BU SEFER İFTİRALAR GELMEYE BAŞLADI"

Köksal şunları kaydetti: 

-Partideki marjinal bazı kişiler kazanmamam için kapı kapı çalıştı, hiçbir şey yapılmadı. Rekor oyla seçildim bu sefer iftiralarla gelmeye başladılar.

-Eşimi, çalışma arkadaşımı ve doğru dürüst tanımadığım bir müdürü 60 milyon rüşvet almakla suçladılar. Bunu yapan Yüntaş'ın avukatlığını vermeyi reddettiğim gençlik kolları başkanıydı. Yargıya müracaat ettik. Kişi ifadesinde basına numarasını servis edenin Parti Meclisi üyesi Y. G. olduğunu söylemiş.

Savcılık dosyasında ispatlı, ayrıca bunu PM üyesi Y.G. kadın kolları başkanına da Y.G.'nin ekip arkadaşı olan T.T. de eski bir partiliye atmış. Bunları genel merkeze ilettik. Yargı takipsizlik kararı verdi ama genel merkez bu PM üyesine hiçbir şey yapmadı hatta bütün kurultaylarda kendisini ödüllendirip yeniden PM’ye aldı.

Yetmedi örgütlerden sorumlu Genel Bşk yardımcısının yardımcısı yaptılar. Bu PM üyesinin ekip arkadaşı sosyal medyadan ne ırkçılığımı ne de faşistliğimi bıraktı. Adamı 'Disipline verin' dedim. Mevcut il başkanı disiplin kurulu toplanmıyor gibi bahanelerle hiçbir işlem yapmadı. Zaten bugüne kadar bana kim saldırdıysa mevcut il başkanının bir teşekkür etmediği kaldı. Hiçbir konuda yanımda olmadı.

Şimdi de tekrar aday olmuş, 'Belediyeyi kazandık' diye adımı kullanarak oy istiyor. Bana hakaret eden ilçe başkanına gereğini yap diyen ilçe başkanlarına ya önemsiz ben görmüyorum deyip geçiştiriyor. O ilçe başkanıyla gidip sırıtarak poz veriyor. Bu adam benim il başkanım öyle mi? Demokrasi bu mu? Seçilmişlere hakaret, iftira saygısızlık mı?

Yetmiyor sosyal medyada bana ırkçı faşist diye yazan adam PM üyesi Y. G’nin desteğiyle il başkan adayı oluyor niye benimle daha çok uğraşıp hakaret etsin diye.

İlçe delegasyonuna gidip atıp tutarak oy istiyorlar. Her yerde tek adaya giden genel merkezden Afyonkarahisar için ses yok hatta aldığım duyumlar bana hakaret eden İl başkan adayının desteklendiği yönünde. Her yerde tek aday burada 3 aday niye ola ki Burcu Köksal’ın karşısındaki aday kazanırsa onunla uğraşsın seçimlerde alt edemiyoruz belki itibarsızlaştırarak alt ederiz diye.

"ALNIM AK BAŞIM DİK"

En son bir restoranda çekilen saçma sapan bir görüntü üzerinden linç edildik. Trol hesaplarda neler yazılmadı ki kimisi videodakinin eşim olduğunu yazdı kimisi 700 milyon rüşvet diye yazdı ne senaryolar üretildi çok şükür alnım, ak başım dik.

"İFTİRA ATILDI, ÖMRÜMÜ VERDİĞİM PARTİMDEN SES YOK"

Ekşi yemedik karnımız ağrısın. Bizimle alakası olmayan bir konuda bile iftira atıldı kendi hakkımızı kendimiz savunduk, ömrümü verdiğim partimden yine ses yok. Benim suçum gecemi gündüzüme katarak çalışmak 74 yıl sonra belediyeyi kazanmak mıydı?

"HER KONUDA YALNIZ BIRAKILDIK"

Her konuda yalnız bırakıldık. Yarın hangi iftiraya maruz kalacağız hangi hakaretler edilecek bilmeden yaşamak hangi cephede savaşacağınızı bilemediğiniz bir hayat ne kadar huzurlu olur. Başkan seçildiğim günden beri alt etmeye çalışanlara çanak tutanlar onları ödüllendirenler yapılanlara sessiz kalanlar hakkımı savunmayanlar kim? Siyasette rakibiniz saldırır anlarım da kendi içinizden gelen saldırılar ne olacak?

"İL KONGRESİNDE KUYUMU KAZANLARLA HESAPLAŞACAĞIM"

Bir taraftan her türlü zorluk içinde hizmet etmeye çalışıyorum. Bir taraftan bunlarla uğraşıyorum. Çalışmaktan hizmet etmekten değil İçeri dışarı her türlü mücadele yoruyor. Şu ellerin taşı hiç bana değmez. İlle dostun bir tek gülü yaralar beni.

Kimsenin benim yüzümden artık iftira ve hakaretlere maruz kalmasını istemiyorum. Pazar günü il kongresinde olacağım benim kuyumu kazanlarla iftira atıp hakaret edenlerle Allah’tan korkmayıp kuldan utanmayanlarla hesaplaşacağım. Artık partimin içinde yaşadıklarıma ses çıkaracağım susmayacağım.

 
Altay Tire'de önemli sınavda
 
İzmir İtfaiyesi’nden baş döndüren kurtarma operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç'tan il kongresi kararı... "İçime sindiremedim"
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, bugün yapılacak CHP İzmir İl ...
CHP'de kongre günü... Güç tek aday!
CHP İzmir İl Başkanlığı kongresi bugün Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak. ...
CHP'li bir başkan daha AK Parti'ye geçiyor!
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın partisinden istifa ...
 
Çağatay Güç adaylığını duyurdu... ''İzmir'den feneri yakıyoruz''
CHP Genel Merkezi'nin yarın yapılacak il başkanlığı kongresine tek aday ...
YRP İzmir'de Arıkan devam...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, mevcut başkan Cemal ...
CHP İzmir'de kritik zirve sürüyor... Güç tek aday, Kaya bastırıyor!
CHP Genel Merkezi'nin yarınki İzmir il kongresi için Çağatay Güç'ü tek ...
 
CHP İzmir'de hareketlilik sürüyor.. Çağatay Güç İzmir İl Başkanlığı'nda!
CHP Genel Merkezi tarafından yarın yapılacak İl Kongresi'nde tek aday ...
CHP İzmir'de hareketlilik... Aytekin ve Yücel il binasında!
CHP'de yarın yapılacak il kongresi öncesi il binasında hareketlilik yaşanıyor. ...
CHP İzmir'de Kaya adaylık için bastırıyor!
CHP Genel Merkezi'nin yarınki kongre öncesi Şenol Aslanoğlu'nun yerine Çağatay ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 8 7 1 0 20 3 17 22
2 Trabzonspor 8 5 2 1 13 6 7 17
3 Göztepe 8 4 4 0 11 2 9 16
4 Fenerbahçe 8 4 4 0 12 5 7 16
5 Gaziantep FK 8 4 2 2 12 12 0 14
6 Beşiktaş 7 4 1 2 12 9 3 13
7 Samsunspor 8 3 4 1 10 8 2 13
8 Tümosan Konyaspor 7 3 2 2 13 9 4 11
9 Corendon Alanyaspor 8 2 4 2 10 9 1 10
10 Hesap.com Antalyaspor 8 3 1 4 9 13 -4 10
11 Kasımpaşa 8 2 3 3 8 9 -1 9
12 Çaykur Rizespor 7 2 2 3 9 11 -2 8
13 Rams Başakşehir 7 1 3 3 6 7 -1 6
14 Gençlerbirliği 8 1 2 5 7 12 -5 5
15 Kocaelispor 8 1 2 5 5 12 -7 5
16 ikas Eyüpspor 8 1 2 5 4 11 -7 5
17 Zecorner Kayserispor 8 0 5 3 5 17 -12 5
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 8 1 0 7 7 18 -11 3
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri