ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4541
    Dolar
  • Euro
    43,7275
    Euro
  • Altın
    3.985,090
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/21°
    ADANA
  • ANKARA
    10/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İmamoğlu'dan Erdoğan'a 'Telef' yanıtı
İmamoğlu'dan Erdoğan'a 'Telef' yanıtı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Genç kadının boğazını keserek altınlarını çaldılar!
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Genç kadının boğazını keserek altınlarını çaldılar!
Ralli tutkunu ünlü iş insanından acı haber!
Ralli tutkunu ünlü iş insanından acı haber!
Sağlık Bakanlığı'ndan 9 zihinsel engelli çocuğa taciz açıklaması!
Sağlık Bakanlığı'ndan 9 zihinsel engelli çocuğa taciz açıklaması!
4 Mayıs 2023 Perşembe - 09:56

AK Partili Çankırı: ''Millet İttifakı'na oy toplayacağınıza İzmir'e hizmet edin''

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Bornova ve Buca'da bir dizi temaslarda bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali'ni sabahın erken saatlerinde ziyaret eden Çankırı, tarladaki ürünlerin üreticiden tüketiciye ulaştırılma sürecinin nabzını yerinden inceledi, esnaftan bilgi aldı. Pazar tezgahlarında artan fiyat etiketinin gerçekleri yansıtmadığını aktaran bazı pazar esnafı, algı operasyonu yürütüldüğünü söyledi.

AK Partili Çankırı:  Millet İttifakı na oy toplayacağınıza İzmir e hizmet edin

İzmir Halciler Derneği'nde yaptığı konuşmada AK Parti hükümetleri döneminde tarımsal arazilerin üretime uygun hale dönüştürüldüğünü hatırlatan Çankırı, ürünün tüketiciye ulaştığı sürede yüzde 30 oranında ekonomik kayıp yaşadığını bunun da pazar tezgahlarında etiket fiyatına yansıdığını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meyve ve Sebze Hali'nin İzmir'e yakışan görüntüye sahip olmadığını aktaran Çankırı; "Ürün tüketiciye ulaşana kadar yüzde 30 fire veriyor. Bu oranı yüzde 5'e düşürmemiz gerekiyor. İhtiyaca göre soğuk zincir kurulması, üretici planlaması yapılarak neyin ne kadar oranda tüketildiği ve toprak analizine göre üretim yapılması gerekiyor. Talep edildiği takdirde üzerimize düşen ne var ise biz hazırız. Ancak görüyorum ki İzmir gibi bir kentin sahip olduğu hal, kente yakışmıyor. Örneğin yeşil çevre kurallarına uygun akıllı haller yapılmalı. Bu da yerel yönetimlerin görev ve yetki sınırlarında. Onu da yapamayacaklarsa biz İHA - SİHA yapıyoruz bir hal mi yapamayacağız. Çok uzağa değil Balıkesir'e bakmanız yeterli " dedi.

"KARIŞTIRAN DEĞİL BARIŞTIRAN TÜRKİYE VAR!"

Çankırı ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede Millet İttifakı'nın İzmir'deki mitinginde Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun Sivas söylemine ilişkin de; "İzmir Büyükşehir Belediyesi artık şapkasını çıkartarak kendi muhasebesini yapmalıdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na, Millet İttifakı'na oy toplamak yerine kente hizmet edin. Çünkü sizin kentinizi tanımayanlarla kol kol kola platformlarda boy gösteriyorsunuz. Burası Sivas değil İzmir. Siz Sivas'ı sadece katliamla hatırlar anarsınız, biz ise küllerinden yeniden inşa eden şehirler listesine kazandırırız. Çünkü biz partiler farklı olsa da Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini anlatmaya devam ediyoruz. Türkiye'yi haritada bilmeyenler bugün Türkiye denildiği vakit önce 'Recep Tayyip Erdoğan' diyor. Bugün dünya ülkesi konumundayız. Evet ciddi anlamda, pandemi ve savaştan sonra küresel bir dar boğazlık var. Türkiye'de de ekonomik sıkıntı kendini hissetttiriyor. Önlemlerimizi aldık. Ancak şöyle de bir gerçek var; güzel ülkemizde terörle birlikte yaşayan bölgelerimiz vardı. Unutmayın ki bizden önceki hükümetlerde birçok şehrimiz terörle anılan ve teröristlerin kontrolü altında olan bölgelerdi. Operasyon düzenlenen bölgeler bugün ekonomik kazanç sağlayan petrol rezervlerinin adresi oldu. İşte Gabar Cudi. Ama Allah korusun İzmir'de İstanbul'da seçmenin vereceği karar bu yardakçı masalara alkış tutacaktır. Bu yüzdendir ki 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz. Düne kadar ülkelerden aldıkları borçlarla başka ülkelere borcunu kapatmaya çalışan Türkiye, bugün büyüyen gittikçe güçlenen ve artık 'karıştır' anlayışından uzak 'barıştır' felsefesinde aktör olan ülkemiz var. Dışarıya karşı bir savaşımız var. Bunların başka ülkelere uzantıları da içerde var. Ama bizim de alnı secdeye değen bir Cumhurbaşkanımız var. Bakın 'siyasetçi sandıkta ölür' diye bir tabir vardır ya gelin terör sevicileri sandıkta gömelim" diye konuştu.

NAKLİYECİLERE SOSYAL TESİS AYAKKABICILAR SİTESİNE KREŞ

İzmir Kara Nakliyeciler Sitesi'nde işletme sahipleri ile de bir araya gelen Çankırı bölgede alan sıkıntısı yaşadıkarını söyleyen çalışanlara dinlenebilecekleri, ibadetlerini yapabilecekleri, aynı zamanda konaklayabilecekleri bir sosyal tesis inşaa etmek istediklerini belirtti.  Çankırı temasları kapsamında Bornova'da Işıkkent Ayakkabıcılar Derneği ve Ayakkabıcılar Odası'nda ise üreticilerle bir araya gelerek sektörde ara eleman boşluğuna dikkat çekti. 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde oda ve dernek tarafından bölgeye 58 bin çift ayakkabı gönderildiğini açıklayan Çankırı, üretimde yer alan kadın işçilerin ve kadın istihdamının desteklenmesi adına alan içerisinde 100 öğrenci kapasiteli kreş açılacağını belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fincancılar Çarşısı'nda da temaslarda bulundu. Çankırı son olarak Bornova Naldöken Mahallesi'nde Yıldız ailesine taziyede bulundu.

 
İYİ Parti'ye İzmir''de 350 yeni üye...
 
Makaron operasyonu... 34 milyon adet ele geçirildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'ye İzmir''de 350 yeni üye...
İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı, 350 yeni üye kaydı yaparak Selçuk ilçesinde ...
İYİ Partili Dervişoğlu'dan o söylemlere tepki: ''İnsanın utanması arlanması olur'': ''
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
Akşener, kadınlara çağrı yaptı
İstanbul’da Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı konuşmada Erdoğan'ın ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 4 saniyelik video!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'en kısa video' başlıklı yeni bir paylaşımda ...
Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye çağrı
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye açık ...
Bakan Kasapoğlu'dan TCG Anadolu mesajı: Bu gurur hepimizin...
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, bu sabah İzmir Alsancak Limanı'na ...
 
Deniz Yücel'den Kerem Kınık'a sert sözler!
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Kızılay’ın arsasını bağışladığı ...
CHP Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu:Cenk değil, seçim yapacağız!
CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu, seçim çalışmaları için ...
AK Partili İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi'ni gezdi...
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri