ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3377
    Dolar
  • Euro
    35,1323
    Euro
  • Altın
    2.305,740
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Belediye başkanından vatandaşa yumruk!
Belediye başkanından vatandaşa yumruk!
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
26 Mayıs 2023 Cuma - 14:36

AK Partili Dağ: ''Siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler‘’

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Hemşehri Dernekleri Kadın Bululması’nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’ PKK terör örgütü birilerinin hakkını hukukunu savunmak için çıkartılmış bir örgüt değildir. ‘Terör örgütü elebaşlarını serbest bırakacağım’ diyenler, siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler. Bu ülkenin insanların değerlerine aykırı siyasete devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz.’’ dedi.

AK Partili Dağ:  Siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler‘’

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Hemşehri Dernekleri Kadın Bululması’na, İl Kadın Kolları Dilek Yıldız Büykdağ ev sahipliğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı ve hemşehri derneklerinden çok sayıda kadın katıldı.

Bu ülkenin insanların değerlerine aykırı siyasete devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı konuşmada, ‘’PKK terör örgütü birilerinin hakkını hukukunu savunmak için çıkartılmış bir örgüt değildir. ‘Terör örgütü elebaşlarını serbest bırakacağım.’ diyenler, siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler.  Pazar günü kaybettiğinizle kalmayacak bu iş. Milleti bu kadar mağdur ettiniz, korkuttunuz bunun bedelini siyaseten de tarih önünde de hukuk önünde de ödeyecekler. HDP’nin yapmış olduğu siyaseti de biliyorum. Burada oy veren HDP’li seçmenlerin tamamı LGBT’ye karşı ama siz yöneticiler LGBT sözcülüğü yapıyorsunuz. HDP’ye oy veren seçmenin kahir ekseriyeti sözde Ermeni soykırımı yalanının savsata olduğuna inanıyor ama siz çıkmışsınız bu ülkeye ‘Ermeni soykırımı savsatasını’ tanıyın diyorsunuz. 1915’te Birinci Dünya Savaşı ortamında yaşanan hadise Kürtler ve Ermeniler arasında yaşanan hadise siz kimin tarafını tutuyorsunuz? Seçmen görmüyor mu görüyor.  Bu ülkenin insanların değerlerine aykırı siyasete devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz. Bu milletten şamar yemeye devam edersiniz. Birileri gibi Diyarbakır’da başka Trabzon’da başka konuşmuyoruz. Çünkü haklıyız doğruyu görüyoruz, doğruyu söylüyoruz.’’ 

Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara her zamankinden daha fazla imkan vermeye gayret etmiştir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, "'Bu millet bizi anlamıyor’ demiyoruz, ‘Bu millet bizi bilmiyor, bilemiyor’ demiyoruz veya millete hakaret etmiyoruz. Birilerinin 14 Mayıs’ta çıkan neticeden sonra depremzedelere başlayarak millete hakaret ettikleri gibi bizim öyle bir gündemimiz olmadı olamaz.  Kadınlar üzerinden bir propaganda yapma gayretleri vardı, biz onlara karşı hiçbir laf söylemiyoruz. Sadece İzmir’deki 2 milletvekilimizi gösteriyoruz diyoruz ki; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, siz kadınlar üzerinden bize bir şey söylemeyi bırakın. CHP’liler kendilerine bu konuda ne kadar temsiliyet verdiler nasıl bu noktada adım attılar ona baksınlar. AK Parti kadın hareketidir. Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara her zamankinden daha fazla imkan vermeye gayret etmiştir.”

Sandığa gitme ve sahip çıkma çağrısı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirdiklerimizde kadını hem istihdamda hem siyasette hem eğitimde hem de ticaret hayatında önemli kıldık. Bazıları kadınlar üzerinden algı yaparken, biz AK Parti olarak hep kadının arkasında olduk, aileyi güçlendirdik.’’ dedi. AK Partili Ceyda Çankırı Bölünmez, konuşmasının sonunda pazar günü yapılacak seçimler için sandığa gitme ve sahip çıkma çağrısında bulundu.

Yeni dönemde daha da güçlü olacağız

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da ‘’40 günden fazladır, seçim çalışmaları için sahalardayız. Bazen yorulduğumuzu hissediyoruz ama vatandaşlarla kucaklaştığımızda, onlarla bir araya geldiğimizde yorgunluğumuzu unutuyoruz. Daha önce bir gazeteci olarak bazı sorun ve talepleri bir yerlere ulaştırmak için bir köprü görevi görmüştük, şimdi de siyasette bunu yapacağız. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da seçtirerek yeni dönemde daha da güçlü olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

50 ilin dernek yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’AK Parti olarak her zaman kadının yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 
AK Parti Balçova’dan Başkan Soyer’e ‘Balçova Arsa Mağdurları’ tepkisi...
 
Karşıyaka'da genel kurul ısrarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Balçova’dan Başkan Soyer’e ‘Balçova Arsa Mağdurları’ tepkisi...
AK Parti Balçova İlçe Başkanı Oğuzhan Bizlevelci, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ...
Muharrem İnce’den ikinci tur öncesi dikkat çeken paylaşım!
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine iki gün kaldı. İlk tur öncesi adaylıktan ...
 
AK Partili Çankırı'dan Büyükşehir'e su zammı tepkisi!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ...
AK Parti İzmir'de mazbata heyecanı... Saygılı: 'İzmir için çalışan, üreten vekillerimiz'
AK Parti İzmir 28. Dönem milletvekilleri mazbatalarını teslim alarak resmen ...
Sinan Oğan çark etti... Erdoğan'ın yanına geçince Suriyeliler, 'kardeşlerimiz' oldu...
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a destek açıkladıktan sonra çok ...
 
Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye telefon: 'Senin için ne yapabilirim?'
Yandaş yazar Abdulkadir Selvi, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 ...
AK Parti İzmir'de üye katılım töreni...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de geçen hafta Memleket ...
CHP'li vekiller mazbatalarını aldı...
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir'de CHP ve İYİ Parti'den ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri