ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3041
    Dolar
  • Euro
    34,8253
    Euro
  • Altın
    2.410,030
    Altın
  • Bist-100
    10.229,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    3/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/25°
    IZMIR
  • KONYA
    6/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eski manken banyoda eşinin cesedini buldu!
Eski manken banyoda eşinin cesedini buldu!
İstismar davasında yeni gelişme!
İstismar davasında yeni gelişme!
Boşanma aşamasındaki kocası tarafından katledildi!
Boşanma aşamasındaki kocası tarafından katledildi!
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
8 Ağustos 2023 Salı - 13:46

AK Partili İnan: ''Bergama Ak belediyeciliğinin en önemli duraklarından''

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama’da bir dizi programlara katıldı. Sabahın ilk saatlerinde Bergama’ya gelen İnan, sırasıyla AK Parti ilçe teşkilatıyla, mahalle muhtarlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Akşam saatlerinde meclis çalışmaları için Ankara’ya geçen İnan, son programını Bergama Ticaret Odası yönetimiyle buluşarak tamamladı.

AK Partili İnan:  Bergama Ak belediyeciliğinin en önemli duraklarından

İzmir'in birçok ilçesinde esnaf, vatandaşlar ve STK temsilcileri ile bir araye gelen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın son durağı Bergama oldu.  Programlarına AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlarla ve parti teşkilatıyla buluşarak başlayan İnan, seçim kampanyası süresinde Bergama’ya sık sık geleceğine dair söz verdiğini hatırlattı. İnan, parti binası önündeki kalabalık için yapılan aşure dağıtımına katıldı.

Ardından ilçe başkanlığı binasına geçip Bergama’nın mahalle muhtarlarıyla buluşan Eyyüp Kadir İnan, tek tek tüm muhtarların fikirlerini dinledi. Vatandaşa ulaşma noktasında muhtarların konumunu çok önemsediğini belirten İnan kapısının muhtarlara 7/24 açık olduğunu söyledi. 

İnan, programlarına ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek devam etti.

"Hizmet siyaseti Bergama’da kendini belli ediyor"

AK Parti Genel Merkezindeki görevi nedeniyle tüm Türkiye’yi dolaştığını söyleyen Eyyüp Kadir İnan, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı buluşmada şöyle söyledi:

Bergama’ya bugün sizin taleplerinizi dinlemeye geldim. Ben İzmir doğumluyum. İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. İzmir’in sorumluluğunu genç yaşta milletvekili seçilerek aldım. Bergama benim en iyi bildiğim, en çok geldiğim ilçelerden birisi. Görevim nedeniyle Tüm Türkiye’yi gezerken Bergama hep aklımızda. İstanbul’un ilçelerini, Kocaeli’ni, Konya’yı, Kayseri’yi ve oradaki yerel yönetimlerin çalışmalarını gördüğümde aklıma maalesef İzmir’in geri kalmışlığı geliyor. Tüm iller gelişmişlik noktasında yerel yönetimler çalışmalarında atağa kalkmışken, İzmir hala kronik sorunlarıyla boğuşuyor. Çok şükür Bergama bu yolda büyük yol kat etti. AK Parti Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Hakan Koştu’nun gayretleriyle Bergama alt yapıda ve üst yapıda sorunlarını çözdü. Hemşehrilerimiz hizmetle ve ilgi alaka ile buluştu. Dileğimiz ve derdimiz tüm İzmir’in bu imkanlara kavuşmasıdır.”

"Bergama Millet Bahçesi ve Çandarlı Limanı engellenmek istendi!"

Bergama’da gün boyu devam eden programlarına Bergama Ticaret Odasıyla devam eden Eyyüp Kadir İnan, oda yönetimleri ve sektör temsilcileriyle buluştu.

İzmir’in ilk millet bahçesinin yapımının Bergama’da bitmek üzere olduğunu söyleyen İnan şunları söyledi:

"CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, maalesef İzmir’de şehre verdiği zararı en son noktaya getirmiş durumdadır. İzmir’de şehircilik can çekişiyor. Biz Bergama’yı İzmir’in kronikleşmiş sorunlarından uzak tutuyoruz. Rahatlıkla diyebiliriz ki Bergama belediyecilik hususunda kabuğunu kırdı. Hükümetimiz de yatırımlarıyla bu sürece destek oluyor. Kuzey Ege Otoyolunun yapımı çok şükür Bergamamıza nefes oldu. Otoyolumuzun sayesinde ticaretimiz de hız kazandı. Biz Çandarlı Limanı’nın yapımında da bu niyetle yola çıktık. Ama maalesef malum zihniyet engel olmak için her şeyi yaptı. Bizzat Cumhurbaşkanımızın titizlikle takip ettiği bir konu Çandarlı Limanı. Biz de bu şehrin milletvekilleri olarak sorunun çözümü için gerekli adımları atacağız. Bergama Millet Bahçesinin de aynı kaderi yaşamaması için çok çalıştık. Şunu açıkça söyleyebilirim ki İzmir’deki bu yerel yönetim zihniyetinin artık değişmesi gerekiyor”

"Büyükşehir bakıyor, biz yapıyoruz"

Toplantı esnasında Eyyüp Kadir İnan İzmir’in yaşadığı tüm sorunların kaynağının İzmir Büyükşehir Belediyesi olduğunu öne sürdü. İnan şöyle konuştu:

İzmir’e hiçbir şey katmadıkları yetmezmiş gibi bir de bizim ürettiğimiz eserlere ve hizmet siyasetine engel olmaya çalışıyorlar. Bergama Millet Bahçesinin size ne gibi bir zararı oldu da siz engel olmak için varınızı yoğunuzu ortaya koydunuz? Bizim için harcadığınız eforu İzmir için harcasaydınız da bugün başka şeylerden konuşuyor olsaydık. Ama Türkiyenin tüm illeri son 20 yılda potansiyellerini aşmışken, İzmir hala yerinde saydı ve birçok konuda geriye gitti. Bu başarısızlığın bir cezası olmalı. Oysa İzmir için bir emek harcansa şehrimiz karşılığını kat kat fazla verebilecek bir enerjiye sahip. Bergama’yı bu çöp çamur çukur siyasetinden korumayı başardık, çok mutluyuz. Sıra’da diğer ilçelerimiz ve İzmir var."

Ziraat odasından ve Bergamalı çiftçilerden teşekkür

Bergamalı üreticilerin de yaşadığı su sorunlarıyla ilgili görüşleri dinleyen İnan, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile konuyla ilgili sürekli iletişim kurduklarını belirtti. Musacalı Barajından Bakırçay’a bırakılacak su ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını ve gereken suyun ihtiyaç olan dönümlere verileceğini görüştüklerini bildirdi. Bunun üzerine toplantıda bulunan Bergama Ziraat Odası temsilcileri gelişmeler için İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’a teşekkürlerini sundu.

 

 
Altay'da eldivenler Eren Karataş'ın
 
İstanbul'da toplu ulaşıma büyük zam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
13 yeni fezleke Meclis'te... Aralarında Özgür Özel de var!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de arasında bulunduğu 13 milletvekiline ...
CHP'de değişim planları...
İmamoğlu’nun, 10-15 gün içinde İBB Başkanlığı adaylığını açıklayacağı ...
Demokrat Parti'den flaş yerel seçim kararı!
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, yaklaşan yerel ...
 
CHP Konak yeni başkanını seçti
CHP Konak'ta seçime tek liste ile giren Ozan Ali İlgazi yeni ilçe başkanı ...
CHP Kemalpaşa'da Yılmaz başkan!
CHP Kemalpaşa ilçe kongresinde tek aday olarak seçime giren Ahmet Yılmaz ...
CHP Konak ilçe kongresinde gerginlik...
CHP Konak İlçe Kongresi'nde CHP önceki dönem milletvekilleri Musa Çam ...
 
Öztrak: Parti yönetimi değişecek!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerin ardından parti tüzüğü ve programının ...
Yeni bir siyasi parti kuruldu
Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek, ATA Parti'yi kurduğunu açıkladı.
AK Partili Bursalı'dan koku tepkisi: İzmirliler'in aklıyla dalga geçiyorlar!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Sorunu yüzde 90 oranında ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri